Image
transport
Image
transport
Transport

Transport

Både nationale og international transportselskaber kan få gavn af at være kunde hos Circle K. Vi har stationer på de bedste beliggenheder i Danmark og 8 europæiske lande, så du aldrig kører forgæves.

Transport/Truckselskab i Danmark 

Hvis I som transportvirksomhed primært kører i Danmark, nyder I godt af over 150 muligheder for at tanke med minimum 120 liters pumper samt det mest veludbyggede netværk af AdBlue-pumper (over 75 stationer). Desuden har I mulighed for at tilknytte køb af bro til dit Circle K kort, så du får det hele samlet på én faktura. Nemt og enkelt.

Internationalt Transport/Truckselskab i Danmark

Vi har stationer i otte europæiske lande, og dækker desuden størstedelen af Europa gennem vores Routex samarbejde. Det betyder, I får adgang til at tanke på BP/ARAL, ENI, OMV etc. på jeres vej gennem europa. Circle K tilbyder desuden EETS vejskat boks, der samler hovedparten af køb af vejskat i Europa og giver adgang til rabatter. 24 Timers kundeservice og vores avancerede Card E-Services portal giver os mulighed for at hjælpe chauffører overalt i Europa, så de er hurtigt videre.

Vores veludviklede og gennemprøvede speditørkoncept giver desuden speditionsvirksomheder mulighed for at inddrage brændstofkøb i deres forretningsmodel med undervognmændene fra resten af Europa.