Image
One stop shopping
Image
One stop shopping
One-Stop-Shopping

Vi kan tanke både jer og jeres bil op

Det er vigtigt for os, at det er nemt for vores kunder at være på farten i løbet af en travl arbejdsdag - uden at gå på kompromis med kvalitet.

Vi har fokus på at levere kvalitetsprodukter - både når det drejer sig om at tanke og vaske bilen, men også når det kommer til mad og drikkevarer. Hos os kan I få det hele. Vi kalder det ”one stop shopping”.

  • Frisklavede burgere og frisksmurte sandwich 
  • Frisklavede smoothies, shakes og juices
  • Friskbrygget kaffe, nu også med havredrik  
  • Spiseområde – flere steder med loungeområde
  • Toiletfaciliteter og gratis Wi-Fi
  • Ca. 230 bemandede Circle K stationer

Spar tid og penge

Vi har samlet brændstof, mad og drikkelse på ét sted, så nu kan I nøjes med et enkelt stop. I behøver ikke køre længere væk fra jeres planlagte rute for at finde mad efter tankning. Det betyder, at I både sparer tid og nedsætter brændstofforbruget, hvilket er lig med færre omkostninger for jeres virksomhed.

Nyd pausen hos Circle K

På flere stationer har vi skabt et behageligt miljø, hvor I kan slappe af og nyde en bid mad eller en kop kaffe – altid med gratis WI-FI og mulighed for at oplade jeres laptop eller telefon. Der er selvfølgelig også altid adgang til toilet.

Frisklavet mad og drikke

Som en del af vores nye madkoncept tilbyder vi frisklavet mad og drikke tilpasset alle tider på døgnet. 

Opgradering af vores butikker 

Vi er i fuld gang med at opgradere vores butikker. I dag er over 50 af vores butikker opdateret med nyt, lyst og venligt inventar. Der er lagt ekstra vægt på, at det skal være et rart sted at holde en velfortjent pause.

Image
buisness card

Circle K EUROPE Card

Med Circle K EUROPE Card er I i fuld kontrol over jeres brændstofsomkostninger. Kortet gør betalingen lettere, I får rabat på både brændstof og bilvask, og det er let at følge den enkelte bil eller medarbejders forbrug og udgifter.

Image
Momsrefusion

Card E-Services

Vi gør din kortadministartion nemmere. Card E-Services gør det nemt at skabe overblik med et sofistikeret system, som forebygger kortbedrageri. I selvbetjeningen kan du når som helst ændre betingelserne for samtlige kort tilknyttet din virksomhed.

Image
Netværk-lastbil

Stort netværk

Beliggenhed. Beliggenhed. Beliggenhed. Vores store netværk gør det nemt at holde udgifter nede. Jeres chauffører bliver aldrig nødt til at køre en omvej for at finde en station, når de skal tanke op eller have en pause.

Image
Miljø

Miljø

Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter, så de bliver mere miljøvenlige. Alle vores miles produkter er blandet med bioethanol og flere af vores stationer har højhastighedsladere til el-biler, så det er nemt at reducere jeres CO2-aftryk.

Image
card and service

Kort og services

Vores Circle K EUROPE Card giver adgang til en lang række fordele. I får rabatter på både brændstof og bilvask, og så bliver det ekstra nemt at holde styr på alle omkostninger for hver enkelt bil eller medarbejder.

Image
Image-card-tank

Produkter

Vi er stolte af vores effektive kvalitetsbrændstof. miles benzin og diesel renser og beskytter bilens motor - og så kan I ovenikøbet køre endnu længere. Med miles tager I hensyn til både miljøet og jeres brændstofforbrug.

Image
kort

Sikkerhed

Vi sørger for, at I føler jer sikre, når I tanker. Danmarks første overvågede parkeringsplads med sikker parkering for lastbiler og busser findes ved siden af Circle K i Padborg.