Image
brændstof
Image
brændstof
Brændstof

Brændstof

Kvaliteten af brændstof betyder mere, end de fleste går og tror. Derfor har vi udviklet miles benzin og diesel, der renser og beskytter bilens motor - og så kan I ovenikøbet køre endnu længere. Alt for at gøre din rejse nemmere!
Image
miles-diesel

miles diesel

miles diesel indeholder et særligt multifunktionelt additiv, der fjerner snavs og reducerer belægninger i motoren. en renere motor gør, at jeres biler får en mere effektiv forbrænding, der mindsker udslippet af skadelige stoffer

Image
miles benzin

miels benzin

I vores miles benzin er der tilføjet et tilsætningsstof, der både renser og beskytter bilens motor bedre. Det giver fordele, der er til at forstå: En renere motor giver nemlig en mere effektiv forbrænding, der nedsætter brændstofforbruget.

Image
adblue

AdBlue

AdBlue er et miljøvenligt tilsætningsstof, der benyttes til de fleste nyere dieselmotorer for at mindske udslippet af skadelige partikler. Det består af en ugiftig opløsning af urea, som reducerer mængden af kvælstofholdige gasser i udstødningen.

Image
Fuel E-Services

Fyringsolie

Hos os kan du få en god rabat. Lige nu tilbyder vi minimum 600 kr. pr. 1.000 liter, hver gang du får leveret fyringsolie. Vi har både premium fyringsolie, der er miljøskånsom og basis fyringsolie, der er traditionel uden additiver.

Image
HVO

Biodiesel HVO100

Biodiesel HVO 100 står for hydrogeniseret-vegetabilsk-olie og består 100% af genanvendelige råstoffer. Det indeholder ingen fossile olieprodukter men har samme - eller endnu bedre - produktegenskaber end fossil diesel.

Image
pro

Grøn rådgivning til jer, der vil gøre forskel

Bæredygtighed er et hyppigt emne i samtalerne med vores kunder. Vi tilbyder kunder og samarbejdspartnere rådgivning i, hvordan de håndterer den grønne omstilling – det sker med møder og webinarer, der klæder virksomheder på til denne vigtige indsats.

Image
ev el lade

På vej i den rigtige retning

Circle K anerkender ikke kun den grønne omstilling: Vi påtager os ansvaret for at gå forrest og drive branchen fremad mod en bæredygtig fremtid. Det sker både på den korte bane, her og nu, og hen mod den lange bane. Se her, hvordan det sker.