Image
to medarbejdere

Prøv vores CO2-beregner

Tag første skridt på vejen mod at reducere din flådes CO2-aftryk med CO2-beregneren fra Circle K Pro

Prøv vores nemme CO2-beregner

Uanset om du administrerer 5 eller 500 biler, så hjælper vi dig med at reducere CO2 med CO2-beregneren fra Circle K PRO. Beregneren giver dig et overblik over flådens CO2-aftryk og hjælp til, hvordan I kan reducere udledningen.

Ofte går CO2-besparelser hånd i hånd med reducerede omkostninger på den lange bane. Derfor har vi bygget denne CO2-beregner til dig, som er professionel flådeejer eller -administrator. Her får du et overblik over flådens samlede CO2-aftryk samt hjælp til eventuelle reduktioner. 

Prøv CO2-beregneren her

Ved at udfylde formularen nedenfor, giver du samtykke til, at Circle K må kontakte dig. Du får derefter adgang til CO2-beregneren og en række lærerige inspirationsmails. 
 

 

(Tallene for CO2-udledning på brændstoffer er Energistyrelsens officielle vugge-til grav-tal. Udledning af el er beregnet ud fra Green Power Danmarks opgørelse over udledningen fra en gennemsnitlig kilowatttime forbrugt i de danske stikkontakter i 2023. Da man ikke kan gå direkte fra fossilt brændstof til el på samme køretøj, har vi forudsat, at en elbil i snit kører ca. 5 km/KWh og en fossilbil 15 km/liter. Alle oplysninger i beregningen er alene vejledende. Circle K Danmark A/S fraskriver sig ethvert ansvar – såvel økonomisk som juridisk – for eventuelle fejl og mangler i data og selve beregningen.) 

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Din partner på vejen til grøn omstilling

Én ting er at beregne CO2. En anden ting er at omsætte tal til handling. CO2-beregneren gør jeres indsats for at reducere klimaaftrykket målbart og konkret. Derfor har vi samlet inspiration til at reducere jeres flådes CO2-aftryk - se vores inspirationsartikler nedenfor. 

Image
circle k skov

Fra CO2-mål til CO2-handling: Fem indsatser

En af de mest effektive måder at reducere jeres CO2-aftryk på, er ved at fokusere på virksomhedens flåde af køretøjer. Her er fem trin, din virksomhed kan tage for at bidrage til CO2-reduktion og fremme grøn omstilling på vejene.
 

Image
ev el lade

Hurtig og nem opladning for erhvervskunder

Mens verden bevæger sig mod en mere bæredygtig fremtid, er mange virksomheder blevet mere opmærksomme på fordelene ved elbiler. Hos Circle K vil vi gøre det nemmere for erhvervskunder at sætte fart på den grønne omstilling.

Image
ceo alfredsson transport

Case: Alfredsson Transport og Circle K Pro

Efter ti års partnerskab med Circle K har Alfredsson Transport, under ledelse af CEO Erik Alfredsson, etableret sig som et fremragende eksempel på, hvordan en total brændstofløsning kan transformere en forretnings operationer og bæredygtighed.

Circle K Pro er din partner på vejen og arbejder for at gøre din hverdag nemmere, når du skal administrere din virksomheds drift. 

Circle K Pro giver dig muligheden for at blive en del af et stort netværk. Du får rabatter på brændstof og el, og du får også adgang til en række tidsbesparende og fordelagtige funktioner i forbindelse med driften af jeres flåde.

ATM
Ét erhvervskort – mange muligheder
TCO-Portal
Selvbetjeningsportal gør livet nemmere
Gloves
En komplet løsning til erhvervskunder
Image
Fleksibel kortadministration

Kontakt os

Ræk endelig ud, hvis du har spørgsmål til Co2-beregneren, Circle K Pro eller noget helt tredje. Vores erhvervsteam sidder klar til at svare på både stort og småt.
 
 

Image
chauffør driver app

Hvad er Circle K Pro?

Circle K Pro er en komplet løsning til erhvervskunder – både til dig på kontoret og dig på farten. Spar tid på kortadministration med selvbetjeningsportal, få adgang til nem og sikker mobilbetaling på stationen, særlige tilbud og meget mere.