Image
Grøn rådgivning
Image
Grøn rådgivning
Grøn rådgivning

Få rådgivning til jeres grønne omstilling

Hos Circle K er vi ikke blot bevidste om det ansvar, vi har som Danmarks største forhandler af olie, benzin og diesel. Vi indtager også en aktiv rolle med ambitionen om at drive den grønne omstilling fremad – for der er ikke tid at spilde! Ved at investere i grønne teknologier, vidensdele og finde de stærkeste samarbejdspartnere, tror vi på, at vi kan påvirke det bæredygtige samfund.

Bæredygtighed er et anliggende for os alle, og det er der lykkeligvis voksende anerkendelse af rundt om i de danske virksomheder. Det er vores oplevelse, at virksomhederne og medarbejderne kerer sig om bæredygtighed på et nyt niveau, og at der er handlekraft til at gøre noget ved den grønne omstilling – her er spørgsmålet dog ofte: Hvordan?

I kraft af, at vi hos Circle K går forrest i branchen, vil vi også dele ud af denne viden, indsigt og erfaring, så flere får glæde af det – og kan tage bæredygtig handling. Derfor udbyder vi pt. to forskellige tilbud til de af vores kunder og samarbejdspartnere, der er parate til at tage del i den grønne omstilling.

Kom i gang: Offentlige webinarer om den grønne omstilling 

Hvordan kommer man overhovedet i gang med den der omstilling? Hvor starter man? Hvordan gør man? Hvad har størst effekt? Hvad kan vi nemmest sætte i gang? Måske sidder du med mange af disse overvejelser. Måske sidder du endda alene og vil gerne være igangsætter af den positive udvikling i virksomheden.

Circle K inviterer med jævne mellemrum til offentlige webinarer, hvor du og din virksomhed kan blive klogere på den grønne omstilling. Vi giver jer indsigt i den grønne omstilling af køretøjsflåden, ligesom vi gør det begribeligt, hvordan I kommer i gang med at arbejde mere bæredygtigt.

På webinarerne får du konkrete værktøjer til at begynde den grønne omstilling, så idéen følges op af handling. Derudover giver vi jer også indblik i, hvilke teknologier og drivmidler der kan komme i spil i fremtiden – og hvordan I allerede nu kan forholde jer til dem.

Image
mand der kigger på computer

Spørgsmål til den grønne omstilling? Få svar på fx:

  • Hvorfor overhovedet grøn omstilling af jeres virksomheds flåde?
  • Hvad vurderer danske virksomheder som de største udfordringer for at komme i gang?
  • Hvad er status på den grønne omstilling af danske virksomheders bilflåde?
  • Hvordan tager I selv de første skridt i din virksomhed?
  • Hvilke drivmidler og teknologier kommer til at spille en rolle i fremtidens virksomhedsflåde?

Kom videre endnu: Eksklusivt webinar eller møde om den grønne omstilling

Vi yder også rådgivning til den enkelte virksomhed. Vi afholder gerne et lukket webinar eller et møde med klart fokus på din virksomheds specifikke udfordringer. Vores eksperter – vi kalder dem ’Morgendagens Brændstofeksperter’ – er erfarne og klar til at give både kunder og samarbejdspartnere skræddersyet, specialiseret rådgivning med afsæt i jeres behov og udfordringer.

På det lukkede webinar (eller møde) introducerer vi bl.a. simple værktøjer, der kan hjælpe jer med at analysere og skabe overblik over den grønne omstilling og give jer idéer til, hvordan virksomheden tager de første, vigtige skridt i den rigtige retning.

Den eneste forudsætning er, at jeres virksomhed er samarbejdspartner eller eksisterende kunde hos Circle K. Sammen skal vi nok få jer i den rigtige retning.

Udtalelse fra Torben Pedersen
Værksteds- og logistikchef hos Per Aarsleff

”Begge fremsendte værktøjer er super gode til at lave sin egen analyse omkring udledning og muligheder for at se om der kunne komme lidt flere grønne biler ind i flåden.”

Image
Ung mand der er overrasket

Hvad er flydende el?

Strømmen fra vedvarende energikilder som vindmøller og solenergi kan omdannes til fx brint, methanol og ethanol. Tilsætter vi CO2, fx fra biogasanlæg, får vi et klimavenligt brændstof: Flydende el. Og netop flydende el er afgørende for fremtiden!

Image
mand sidder i bil, mens den bliver vasket

Mere miljøvenlig bilvask

Vaskehallen sørger for at spildevand og kemikalier bliver optaget af separators, før overskydende vand ledes til det kommunale renseanlæg. Derhjemme ville de ende i jorden eller endda grundvandet. Produkterne i vaskehallen er desuden Svanemærkede.

Image
dame i grøn jakke, fylder fuel på bil

På vej i den rigtige retning

Circle K anerkender ikke kun den grønne omstilling: Vi påtager os ansvaret for at gå forrest og drive branchen fremad mod en bæredygtig fremtid. Det sker både på den korte bane, her og nu, og hen mod den lange bane. Se her, hvordan det sker.