Image
Kort og service
Image
Kort og service - mobil
Kort og services

Spar tid og få rabat, når I tanker og vasker jeres biler

Med et Circle K Europe Card får I rabat på både brændstof og bilvask. Desuden får I et godt overblik over forbrug og udgifter på hvert enkelt kort.

Vores Circle K Europe Card gør al betaling lettere. I kan nemt følge den enkelte bil eller medarbejders forbrug -  og I får tilmed rabat og kredit på jeres køb.

Administration af jeres kort har aldrig været nemmere

Vores selvbetjeningsportal, Card E-Services, giver fuld kontrol over alle jeres brændstofkort og alle jeres brændstofomkostninger. I kan tilpasse Card E-Services efter jeres egne behov, så I er sikret fuld kontrol over alle jeres Circle K transaktioner.

Her kan I løbende følge virksomhedens indkøb og brændstofforbrug. I kan desuden finde alle jeres fakturaer og kontoudtog på de enkelte kort eller samlet.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies
Image
buisness card

Circle K EUROPE Card

Med Circle K EUROPE Card er I i fuld kontrol over jeres brændstofsomkostninger. Kortet gør betalingen lettere, I får rabat på både brændstof og bilvask, og det er let at følge den enkelte bil eller medarbejders forbrug og udgifter.

Image
Momsrefusion

Card E-Services

Vi gør jeres kortadministration nemmere. Card E-Services gør det nemt at skabe overblik med et sofistikeret system, som forebygger kortbedrageri. I selvbetjeningen kan I når som helst ændre betingelserne for samtlige kort tilknyttet jeres virksomhed.

Image
Netværk-lastbil

Stort netværk

Beliggenhed. Beliggenhed. Beliggenhed. Vores store netværk gør det nemt at holde udgifter nede. Jeres chauffører bliver aldrig nødt til at køre en omvej for at finde en station, når de skal tanke op eller have en pause.

Image
Miljø

Miljø

Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter, så de bliver mere miljøvenlige. Alle vores miles produkter er blandet med bioethanol og flere af vores stationer har højhastighedsladere til el-biler, så det er nemt at reducere jeres CO2-aftryk.

Image
Image-card-tank

Produkter

Vi er stolte af vores effektive kvalitetsbrændstof. miles benzin og diesel renser og beskytter bilens motor - og så kan I ovenikøbet køre endnu længere. Med miles tager I hensyn til både miljøet og jeres brændstofforbrug.

Image
kort

Sikkerhed

Vi sørger for, at I føler jer sikre, når I tanker. Danmarks første overvågede parkeringsplads med sikker parkering for lastbiler og busser findes ved siden af Circle K i Padborg.

Image
one-stop-shopping

One stop shopping

Vi leverer kvalitet - også når det kommer til mad og drikke. Alt er samlet på et sted, så I kan nøjes med et enkelt stop. Så er det nemt at være på farten i løbet af en travl arbejdsdag.