Image
leasing hero
Image
leasing hero mobil
Leasing

Leasing

Hos Circle K skaber vi en effektiv hverdag for både leasingselskab, leasingkunde og firmabilsbruger, fordi vi har indsigt i og støtter alle led af værdikæden. Vi gør hverdagen nemmere for leasingkunden, hvorfor produktudvikling, effektiv administration, godt partnerskab og strategisk fokus på fremtidens drivmidler er de vigtigste nøgleord i vores samarbejde med leasingselskaber.

Circle K er leasingselskabernes foretrukne partner

Hos Circle K står et hold af dedikerede specialister klar til at besvare spørgsmål fra både leasingselskab og leasingkunde, hele døgnet. Vi tilbyder også en online selvbetjeningsportal, Card E-Services, hvor I med adgang til kortadministration, forbrugsoversigt og rapporter kan spare tid og yde jeres kunder en hurtig og effektiv service.

Vi tilbyder et skræddersyet partnerskab, hvor vidensdeling og innovation skaber den bedste løsning til kunden. Partnerskabet inkluderer bl.a. fælles kundearrangementer, fælles markedsføring og udarbejdelse af fælles løsninger for fremtiden – alle med leasingkunden i centrum. Vi tror på, at fremtidens løsninger skal tænkes sammen.

Circle K gør leasingkundernes hverdag nemmere

Circle K gør jeres hverdag mere enkel. Det gør vi ved at tilbyde markedets bedste stationsnetværk med markedets førende brændstofløsninger, Danmarks største vaskenetværk og butikker med stort udvalg af mad og drikke. Med Circle K EUROPE card tilbyder vi en stærk og sikker løsning, der kan anvendes på over 20.000 stationer i 32 lande.

Vi sørger kort sagt for, at I nemt kan komme fra A til B. I kan også betale broafgift med jeres Circle K-kort. Udover et bredt udvalg af mad og drikke, tilbyder Circle K ligeledes stationer med lounge, toiletfaciliteter og gratis Wi-Fi. Vi kalder det One Stop Shopping. Læs mere om vores fordele nederst på siden eller under 'Hvorfor vælge Circle K'.

Grøn omstilling – fremtidens drivmidler

Circle K er med til at drive den grønne omstilling i transportsektoren. Det sker bl.a. gennem forbedring af vores almindelige brændstof, udvidelse af ladeinfrastruktur og forskning i PtX. Vi rådgiver i omstillingen og giver indsigt i mulighederne, der er tilgængelige i dag og passer bedst til jeres behov.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om Circle Ks tilbud til leasingselskaber og leasingkunder, kan du finde og kontakte vores leasing specialister her.

Er du kunde hos Circle K og har brug for hjælp? Så sidder vores kundeservice klar til at modtage dit opkald på tlf. 70 101 101.

Image
one-stop-shopping

One-stop-shopping

Vi leverer kvalitet - også når det kommer til mad og drikke. Alt er samlet på et sted, så I kan nøjes med et enkelt stop. Så er det nemt at være på farten i løbet af en travl arbejdsdag.

Image
card and service

Kort og services

Vores Circle K EUROPE Card giver adgang til en lang række fordele. I får rabatter på både brændstof og bilvask, og så bliver det ekstra nemt at holde styr på alle omkostninger for hver enkelt bil eller medarbejder.

Image
HVO

Grøn rådgivning til jer, der vil gøre forskel

Bæredygtighed er et hyppigt emne i samtalerne med vores kunder. Vi tilbyder kunder og samarbejdspartnere rådgivning i, hvordan de håndterer den grønne omstilling – det sker med møder og webinarer, der klæder virksomheder på til denne vigtige indsats.