Image
Produktoversigt
Image
Produktoversigt
Transport

Transport

Hos Circle K skaber vi en effektiv hverdag for både vognmand og chauffør. En hverdag, som vi gennem et tæt samarbejde med bl.a. DTL (Dansk Transport & Logistik), har opnået et indgående kendskab til. Vores stationer er placeret ideelt ved de store trafikale veje, så I ikke skal køre ekstra kilometer for at tanke diesel eller AdBlue.

Circle K er transportbranchens foretrukne partner

Vi tilbyder Danmarks bedste netværk af stationer med AdBlue anlæg, og uanset om du tanker diesel på motorvejsanlægget eller den lokale station, så tilbyder vi en aftale, hvor prisen på vores miles diesel er den samme.

I vores online selvbetjeningsportal Card E-Services, kan I selv bestille, spærre og ændre pinkode på virksomhedens kort. Hvis problemstillingen kræver personlig betjening, så står vores døgnbemandende kundeservice altid klar til at hjælpe. We make it easy.

Circle K EUROPE Card kan anvendes på over 20.000 stationer i hele Europa via vores partnere Eni, Avia, G&V, OMV, Best, Total, Aral og BP – selvfølgelig også hos Circle K. Kortet kan også bruges til at betale bro- og vejafgifter, og kan kobles til vores Europæiske vejboks EETS. Alt bliver samlet på én faktura.

Circle K gør transportbranchens hverdag nemmere

Circle K gør hverdagen mere enkel. Det gør vi ved at tilbyde markedets bedst beliggende stationsnetværk med markedets førende brændstofløsninger. I vores butikker har vi et stort udvalg af mad og drikke - og Danmarks bedste kaffe to-go. Udover et bredt udvalg af mad og drikke, tilbyder Circle K ligeledes stationer med lounge, toiletfaciliteter og gratis WI-FI – vi kalder det One Stop Shopping.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om Circle Ks tilbud til transportbranchen, kan du finde og kontakte vores specialister her.

Er du kunde hos Circle K og har brug for hjælp? Så sidder kundeservice klar til at modtage dit opkald på tlf. 70 101 101.

Image
Miles of road

Stort netværk

Beliggenhed. Beliggenhed. Beliggenhed. Vores store netværk gør det nemt at holde udgifter nede. Jeres chauffører bliver aldrig nødt til at køre en omvej for at finde en station, når de skal tanke op eller have en pause.

Image
one-stop-shopping

One stop shopping

Vi leverer kvalitet - også når det kommer til mad og drikke. Alt er samlet på et sted, så I kan nøjes med et enkelt stop. Så er det nemt at være på farten i løbet af en travl arbejdsdag.

Image
Card E-Services

Card E-Services

Vi gør din kortadministration nemmere. Card E-Services gør det nemt at skabe overblik med et sofistikeret system, som forebygger kortbedrageri. I selvbetjeningen kan I når som helst ændre betingelserne for samtlige kort tilknyttet jeres virksomhed.