Image
Hvorfor vælge Circle K
Image
Hvorfor vælge Cirle K
Hvorfor vælge Circle K?

Hvorfor vælge Circle K?

Circle K tilbyder en unik løsning, der kan hjælpe jer med at reducere jeres samlede transportudgifter.

Reducering af transportudgifterne handler ikke udelukkende om prisen på brændstof - det handler om totalen af alt det, som har indflydelse på din bundlinje. Med Card E-Services kan I hurtigt få overblik over hver medarbejders forbrug. Det er altid nemt at finde den nærmeste Circle K tankstation via vores app, og vores effektive brændstof sørger for, at I kan køre endnu længere. Hos os sparer I på en lang række omkostninger, der samlet set gør en forskel, der kan mærkes. 

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

For at jeres virksomhed kan få en konkurrencemæssig fordel skal I spare på de elementer, der øger transportudgifterne – både direkte og indirekte.

Image
buisness card

Circle K EUROPE Card

Med Circle K EUROPE Card er I i fuld kontrol over jeres brændstofsomkostninger. Kortet gør betalingen lettere, I får rabat på både brændstof og bilvask, og det er let at følge den enkelte bil eller medarbejders forbrug og udgifter.

Image
Card-E

Card E-Services

Vi gør din kortadministration nemmere. Card E-Services gør det nemt at skabe overblik med et sofistikeret system, som forebygger kortbedrageri. I selvbetjeningen kan I når som helst ændre betingelserne for samtlige kort tilknyttet jeres virksomhed.

Image
Netværk-lastbil

Stort netværk

Beliggenhed. Beliggenhed. Beliggenhed. Vores store internationale netværk gør det nemt at holde udgifter nede. Jeres chauffører bliver aldrig nødt til at køre en omvej for at finde en station, når de skal tanke op eller have en pause.

Image
Miljø

Miljø

Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter, så de bliver mere miljøvenlige. Alle vores miles produkter er blandet med bioethanol og flere af vores stationer har højhastighedsladere til el-biler, så det er nemt at reducere jeres CO2-aftryk.

Image
card and service

Kort og services

Vores Circle K EUROPE Card giver adgang til en lang række fordele. I får rabatter på både brændstof og bilvask, og så bliver det ekstra nemt at holde styr på alle omkostninger for hver enkelt bil eller medarbejder.

Image
Image-card-tank

Produkter

Vi er stolte af vores effektive kvalitetsbrændstof. miles benzin og diesel renser og beskytter bilens motor - og så kan I ovenikøbet køre endnu længere. Med miles tager I hensyn til både miljøet og jeres brændstofforbrug.

Image
kort

Sikkerhed

Vi sørger for, at I føler jer sikker, når I tanker. Danmarks første overvågede parkeringsplads med sikker parkering for lastbiler og busser findes ved siden af Circle K i Padborg.

Image
one-stop-shopping

One stop shopping

Vi leverer kvalitet - også når det kommer til mad og drikke. Alt er samlet på et sted, så I kan nøjes med et enkelt stop. Så er det nemt at være på farten i løbet af en travl arbejdsdag.