Image
Netværk
Image
Netværk

Opladning af tung transport

I 2024 bliver det endnu lettere at køre tungt, når vi åbner for opladning på truckanlæg i Danmark! Fremtiden er nemlig elektrisk – også når det gælder den tunge transport. Læs meget mere her.

Vi har længe arbejdet på at udvide vores ladestander-tilbud til personbiler, og senest har Circle K Sverige med stor succes åbnet ladestandere til tung transport. Det er nu tid til at gentage succeseni  Danmark, hvor vi oplever et stærkt stigende behov for at kunne oplade større biler på Danmarks bedste trucknetværk.

I tæt samarbejde med vores transportkunder, har vi udvalgt de første fire truckanlæg, hvor vi i løbet af 2024 åbner ladestandere:

  • Slagelse
  • Storkøbenhavn 
  • Stilling 
  • Esbjerg

Ny motor, nye vaner

Den grønne dagsorden er på førersædet inden for tung transport og Circle K ønsker at hjælpe transportvirksomheder, der står over for en omstilling, hvor opladning er omdrejningspunktet.

For nogle chauffører vil et stop på ruten blive en endnu vigtigere del af hverdagen, og for andre vil opladning kunne ske på virksomhedens adresse. Uanset jeres planer, vil Circle K være med på rejsen. Både med opsætning af ladestandere på jeres lokation og med et netværk af ladestandere på udvalgte lokationer. 

Image
håndværker circle k

Fremtiden er elektrisk

– også for tung transport. Ifølge Danmarks Statistik udgør el-køretøjer 28% af markedet (vans, busser trucks) i 2035. Derfor er opladning på truckanlæg en del af vores satsning fra 2024, og et større og større fokusområde fremadrettet.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om vores tilbud til transportbranchen, kan du finde og kontakte vores specialister her.

Er du kunde hos Circle K og har brug for hjælp? Så sidder kundeservice klar til at modtage dit opkald på tlf. 70 101 101.