Image
Services
Image
Services
Services

Services

Med vores erhvervskort får I, som virksomhed, adgang til en lang række fordele.

Vi gør det nemmere for jer at holde styr på, at I altid betaler den korrekte vejskat og får moms refunderet med vores internationale godkendte fakturaer. I selvbetjeningen kan I nemt få overblik og kontrollere samtlige kort, som er tilknyttet til virksomheden. Vi står klar til at hjælpe jer hele vejen. 

Image
Kvinde står ved lastbil

Card E-Service

Vi gør din kortadministration nemmere. Card E-services gør det nemt at skabe overblik med et sofistikeret system, som forebygger kortbedrageri. I selvbetjeningen kan du ændre betingelserne for samtlige kort i din virksomhed.

Image
Miles of road

Speditionskontrakt

Med en speditionskontrakt kan I tilbyde jeres vognmænd et brændstofskort til hele Europa.

Image
speditionskontrakt

Vejskat

Det kan være svært at gennemskue, hvordan reglerne for vejskat fungerer i de forskellige lande. Vi gør det nemt for dig og dine medarbejdere at overholde de gældende regler, når I kører i Skandinavien og Europa.

Image
Mand faktura

Momsrefusion

Vores internationale faktura er godkendt i de fleste europæiske lande, så du kan få din moms refunderet på internationale køb. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen.

Image
Secure Parking

Secure parking

Ved Circle K i Padborg finder du Danmarks første sikrede og overvågede parkeringsplads for lastbiler og busser. Det det først i Nordeuropa, der er blevet tildelt fire ud af fem hængelåse af EXPORG.