Image
Services
Image
Services
Services

Services

Med vores erhvervskort får du adgang til en lang række fordele for dig og din virksomhed.

Vi gør det nemmere for dig at holde styr på, at du altid betaler den korrekte vejskat og får din moms refunderet med vores internationale godkendte fakturaer. I selvbetjeningen kan du nemt få overblik og kontrollere samtlige kort tilknyttet din virksomhed, og vi står klar til at hjælpe hele vejen. 

Image
Card E-Services

Card E-Service

Vi gør din kortadministration nemmere. Card E-services gør det nemt at skabe overblik med et sofistikeret system, som forebygger kortbedrageri. I selvbetjeningen kan du ændre betingelserne for samtlige kort i din virksomhed.

Image
Miles of road

Speditionskontrakt

Med en speditionskontrakt kan I tilbyde jeres vognmænd et brændstofskort til hele Europa.

Image
speditionskontrakt

Vejskat

Det kan være svært at gennemskue, hvordan reglerne for vejskat fungerer i de forskellige lande. Vi gør det nemt for dig og dine medarbejdere at overholde de gældende regler, når I kører i Skandinavien og Europa.

Image
Momsrefusion

Momsrefusion

Vores internationale faktura er godkendt i de fleste europæiske lande, så du kan få din moms refunderet på internationale køb. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen.

Image
Secure Parking

Secure parking

Ved Circle K i Padborg finder du Danmarks første sikrede og overvågede parkeringsplads for lastbiler og busser. Det det først i Nordeuropa, der er blevet tildelt fire ud af fem hængelåse af EXPORG.