Image
Landbrug
Image
Landbrug
Landbrug

Landbrug

Hos Circle K er vi med til at skabe en effektiv hverdag for landbruget - landmanden og maskinstationerne -, da vi over mange år har oparbejdet et indgående kendskab til landbrugets behov gennem vores samarbejde med DLA-Gruppen.

Circle K og DLA-Gruppen

Hos Circle K er vi stolte af at levere olieprodukter til en stor del landbruget i Danmark. Dette er et resultat af vores mangeårige samarbejde med DLA-Gruppen. Begge parter stiller dedikerede specialister til rådighed i arbejdet med at gøre hverdagen nemmere for landbruget. Et stærkt hold, med forskellige kompetencer, der giver gode vilkår i udvikling og tilpasning til markedets behov. Vi skaber den bedste løsning for kunden og tror på, at fremtidens løsninger skal tænkes sammen.

Gør kundernes hverdag nemmere

Circle K og DLA-Gruppen gør hverdagen mere enkel for landbruget. Det gør vi ved at tilbyde markedets førende brændstofløsninger og et landsdækkende netværk af tankbiler, som sikrer, at vi altid er ”lige i nærheden”. Vi er derfor altid parate til at levere det brændstof, som landbruget har behov for, for at kunne udføre opgaverne – ikke mindst omkring forårsarbejdet og i høsten, hvor det hele går stærkt. Og hvor hurtig og præcis levering er vigtig.

Kontakt os

Hvis I er interesseret i at høre mere og få en snak om energi, så kontakt enten Danish Agro, Vestjyllands Andel eller Hedegaard.

Image
Image
Image