Image
frynsegoder
Image
frynsegoder

Få frynsegoder på farten med et erhvervskort

Nu kan du få endnu flere fordele hos Circle K. Vi kalder det EXTRA Pro. Glæd dig til personlige tilbud på morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer samt rabat på brændstof. Tilbuddene gælder til dig som privatperson og alt, det kræver er, at du tilføjer dit Circle K-erhvervskort til en personlig EXTRA-konto – så får du glæde af frynsegoder på farten.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

EXTRA Pro giver adgang til personlige tilbud for erhvervskunder

Du skal jo alligevel have noget at spise på farten, så hvorfor ikke få det lidt billigere? Ovenfor kan du se eksempler på de tilbud, som du som en del af EXTRA Pro kan finde på vores stationer (og i din app) hele ugen, hele dagen. Det er dét, vi kalder frynsegoder på farten. 

Sådan fungerer det

Step 1: Har du eller din arbejdsgiver et Circle K-erhvervskort? Så skal du blot tilmelde dig EXTRA - vores fordelsprogram for private. 

Step 2: Tilføj dit erhvervskort til din EXTRA-konto i Circle K-app'en.

Image
pro b2b

Ansøg om et erhvervskort

Hvis I har et CVR-nummer, men endnu ikke har et erhvervskort hos Circle K, så er det bare om at ansøge. Circle K Pro giver adgang til en lang række fordele — både til dig på kontoret og dig på farten.

Image
extra fordele

Bliv en del af EXTRA

Hvis du ikke allerede er tilmeldt EXTRA – vores fordelsprogram for private – kan du nemt og helt gratis tilmelde dig her. Så får du adgang til fx rabat på brændstof, hver 6. gratis og meget mere.

Fordele hver dag, hele dagen

Som en del af EXTRA Pro har du adgang til en lang række tilbud, som du kan bruge hver eneste dag - fra morgen til aften. Tilbuddene finder du i din Circle K-app, så de er nemme at indløse. Alle tilbuddene i EXTRA Pro er eksklusive for erhvervskunder, men samtidig nyder du også godt af alle de andre gode tilbud i EXTRA-fordelsprogrammet. Alt sammen frynsegoder, der forsøder arbejdslivet på farten.

Læs meget mere om alle fordelene i EXTRA Pro her

Image
frynsegoder

Hvis du har brug for hjælp, så spørg en af vores medarbejdere på stationen eller kontakt kundeservice på 70 101 101. Du kan også få svar på alle dine spørgsmål lige her