Image
frynsegoder på farten
Image
frynsegoder på farten

Få frynsegoder på farten med et erhvervskort

Nu kan du få endnu flere fordele hos Circle K. Vi kalder det EXTRA Pro. Glæd dig til personlige hverdagstilbud på morgenmad, frokost og drikkevarer samt rabat på brændstof. Tilbuddene gælder til dig som privatperson og alt, det kræver er, at du tilføjer dit Circle K-erhvervskort til en personlig EXTRA-konto – så får du glæde af frynsegoder på farten.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

EXTRA Pro giver adgang til personlige tilbud for erhvervskunder

Du skal jo alligevel have noget at spise på farten, så hvorfor ikke få det lidt billigere? Ovenfor kan du se eksempler på de tilbud, som du som medlem af EXTRA Pro kan finde på vores stationer (og i din app) fra mandag til fredag. Og hvis du er én af de morgenfriske, så har vi alle hverdage 4 Redbull til 48 kr. + pant mellem kl. 06-08*. Det er dét, vi kalder frynsegoder på farten. 

Image
Red Bull x 4 - Pro tilbud

Sådan fungerer det

Step 1: Har du et erhvervskort? Så skal du blot tilmelde dig EXTRA - vores fordelsprogram for private. 

Step 2: Tilføj dit erhvervskort til din EXTRA-konto i Circle K-app'en.

Image
kort, app
Image
pro b2b

Ansøg om et erhvervskort

Hvis I har et CVR-nummer, men endnu ikke har et erhvervskort hos Circle K, så er det bare om at ansøge. Circle K Pro giver adgang til en lang række fordele — både til dig på kontoret og dig på farten.

Image
EV extra fordele

Bliv en del af EXTRA

Hvis du ikke allerede er tilmeldt EXTRA – vores fordelsprogram for private – kan du nemt og helt gratis tilmelde dig her. Så får du adgang til fx rabat på brændstof, hver 6. gratis og meget mere.

Fordele hele ugen

Som en del af EXTRA Pro får du nye tilbud hver dag fra mandag til fredag. Tilbuddene finder du i din Circle K-app, så de er nemme at indløse. Alle tilbuddene i EXTRA Pro er eksklusive for erhvervskunder, men samtidig nyder du også godt af alle de andre gode tilbud i EXTRA-fordelsprogrammet. Alt sammen frynsegoder, der forsøder arbejdslivet på farten.

Læs meget mere om alle fordelene i EXTRA Pro her

Og her får du en smagsprøve på hverdagstilbuddene:

Image
extra pro fordele

Hvis du har brug for hjælp, så spørg en af vores medarbejdere på stationen eller kontakt kundeservice på 70 101 101. Du kan også få svar på alle dine spørgsmål lige her