Image
Stort netværk
Image
Stort netværk
Stort netværk

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Er I nødt til at køre en omvej for at finde en station, når I skal tanke op? Har I forskellige leverandører, der dækker brændstofbehovet i forskellige lande, eller skal chaufførerne køre langt for at købe mad og drikke? Hvad enten det er i byerne eller på motorvejen, står vi klar med vores store netværk af tankstationer.

Med Circle K's store netværk hjælper vi jer med at holde brændstofudgifterne nede. Vores brændstofskort giver adgang til et stort netværk af både Circle K og INGO-stationer. 

  • Mere end 440 Circle K- og INGO-stationer i Danmark
  • Cirka 240 stationer med fuld service
  • Mere end 180 stationer med truck pumpe 
  • Et stort AdBlue netværk 

Udlandet 

Kører I i udlandet, så har I med Circle K adgang til et af de største netværk i Europa - hvilket betyder en effektiv arbejdsdag for dine medarbejdere på farten - og i sidste ende lavere omkostninger for din virksomhed.

Vi har over 20.000 stationer i 32 lande og over 9.000 bemandede stationer i vores Routex netværk, hvis I kører i udlandet. 

Med Circle K's store netværk kan vi hjælpe jer med at holde brændstofudgifterne nede. Circle K's brændstofskort giver adgang til et stort netværk af både Circle K og INGO-stationer i såvel Danmark som resten af Europa.

Image
buisness card

Circle K EUROPE Card

Med Circle K EUROPE Card er I i fuld kontrol over jeres brændstofsomkostninger. Kortet gør betalingen lettere, I får rabat på både brændstof og bilvask, og det er let at følge den enkelte bil eller medarbejders forbrug og udgifter.

Image
Momsrefusion

Card E-Services

Spar tid og få et hurtigt overblik over dit firmas brændstofomkostninger med administration via vores Card E-Services.

Image
Miljø

Miljø

Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter, så de bliver mere miljøvenlige. Alle vores miles produkter er blandet med bioethanol og flere af vores stationer har højhastighedsladere til el-biler, så det er nemt at reducere jeres CO2-aftryk.

Image
card and service

Kort og services

Vores Circle K EUROPE Card giver adgang til en lang række fordele. I får rabatter på både brændstof og bilvask, og så bliver det ekstra nemt at holde styr på alle omkostninger for hver enkelt bil eller medarbejder.

Image
Image-card-tank

Produkter

Vi er stolte af vores effektive kvalitetsbrændstof. miles benzin og diesel renser og beskytter bilens motor - og så kan I ovenikøbet køre endnu længere. Med miles tager I hensyn til både miljøet og jeres brændstofforbrug.

Image
kort

Sikkerhed

Vi sørger for, at I føler jer sikre, når I tanker. Danmarks første overvågede parkeringsplads med sikker parkering for lastbiler og busser findes ved siden af Circle K i Padborg.

Image
one-stop-shopping

One stop shopping

Vi leverer kvalitet - også når det kommer til mad og drikke. Alt er samlet på et sted, så I kan nøjes med et enkelt stop. Så er det nemt at være på farten i løbet af en travl arbejdsdag.