Image
Mand lastbil
Image
mand i lastbil

AdBlue - på vej mod et renere miljø

AdBlue er et mere miljøvenligt tilsætningsstof, der benyttes til de fleste nyere dieselmotorer for at mindske udslippet af skadelige partikler.

AdBlue- tilsætningstoffet mindsker både lokalforureningen og og køretøjets dieselforbrug. Det består af en ugiftig opløsning af urea, som reducerer mængden af kvælstofholdige gasser i udstødningen (NOx-emission). 

AdBlue påfyldes en separat tank i køretøjet og sprøjtes herfra ind i udstødningssystemet og nedbryder udstødningsgasserne. Det er vigtigt, at AdBlue ikke kommer i selve dieseltanken. Skulle det alligevel ske, må du ikke starte motoren. 

AdBlue opfylder ISO 22241 normen og regulativerne i CEFIC. AdBlue krystalliserer ved -11 °C og skal derfor opbevares over denne temperatur.
AdBlue-pumper til lastbiler findes på udvalgte Circle K tankstationer i nærheden af Truck Diesel pumpen. Bemærk: Personbiler skal have en magnetisk adaptor, for at kunne anvende disse pumper.

AdBlue kan købes på dunk i forskellige størrelser på alle Circle K stationer. Det er yderligere muligt at bestille AdBlue i tromler, IBC container (1000l) eller til hjemmetanke. Bestilling af AdBlue kan ske på tlf. 70 101 101

Find dit benzinkort

Produkt- og sikkerhedsblade

Image
kvinde fylder benzin på bilen

På vej i den rigtige retning

Circle K anerkender ikke kun den grønne omstilling: Vi påtager os ansvaret for at gå forrest og drive branchen fremad mod en bæredygtig fremtid. Det sker både på den korte bane, her og nu, og hen mod den lange bane. Se her, hvordan det sker.

Image
mand og kvinde holder møde

Grøn rådgivning til jer, der vil gøre forskel

Bæredygtighed er et hyppigt emne i samtalerne med vores kunder. Vi tilbyder kunder og samarbejdspartnere rådgivning i, hvordan de håndterer den grønne omstilling – det sker med møder og webinarer, der klæder virksomheder på til denne vigtige indsats.