Image
Brancher
Image
Brancher
Brancher

Brancher

Uanset om du er selvstændig erhvervsdrivende eller en del af en større virksomhed, har vi en løsning, der passer til netop dig. Vi samarbejder bl.a. med leasingselskaber og har fordelagtige tilbud til både transportvirksomheder og jer, der har brug for hurtig levering af brændstof.

Mindre virksomhed

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, kan du få stor gavn af at få samlet alt indkøb af brændstof på én faktura. Så undgår du, at dine medarbejdere skal gemme krøllede kvitteringer fra køb af benzin, diesel og bilvask. Du sparer tid i bogholderiet og kan lave én opgørelse pr. medarbejder eller bil, hvis du ønsker dette.

Hvis dine medarbejdere tilbringer en del af deres arbejdsdag på landevejene, så kan de hos os klare det hele med et stop - tankning, køb af mad, der kan nydes i vores lounges, toiletbesøg etc. Vi har desuden også Wifi på vores stationer.

Større virksomhed

I større virksomheder er der behov for detaljeret opfølgning og flådestyring. Derfor har vi udviklet vores Card E-Services portal, så større virksomheder let kan lave detaljeret controlling og opfølgning på indkøb af brændstof, bilvask og vejskatter.

I Card E-Services kan der tilføjes købsbegrænsninger til kortene, der kan udstedes ny PIN-kode via sms til kortbrugerne, og kort kan nemt blokeres og låses op igen. 
Med Danmarks bedst beliggende netværk langs motorvejene, er Circle K en oplagt partner for virksomheder, der opererer over hele Danmark.