Image
Miljø_hero
Image
Miljø_hero_mobil
Miljø

Miljø

Vi arbejder hele tiden på at reducere vores samlede CO2-aftryk og blive mere miljøskånsomme.

Hos Circle K er vi sammen med vores kunder i gang med et skift fra fossilt til vedvarende brændstof. Gennem vores stationsnetværk giver vi jer muligheden for at reducere jeres CO2-aftryk. Alle vores miles produkter er blandet med bioethanol, og vi har lavet samarbejdsaftaler med energiselskaber, så flere stationer nu har fået højhastighedsladere til elbiler. 

Vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter, så de bliver mere miljøvenlige. På vores stationer har vi i mange år arbejdet på at lave løsninger, som er energibesparende i forhold til lys, vand og varme. 

Image
buisness card

Circle K EUROPE Card

Med Circle K EUROPE Card er I i fuld kontrol over jeres brændstofsomkostninger. Kortet gør betalingen lettere, I får rabat på både brændstof og bilvask, og det er let at følge den enkelte bil eller medarbejders forbrug og udgifter.
Image
Momsrefusion

Card E-Services

Vi gør din kortadministartion nemmere. Card E-Services gør det nemt at skabe overblik med et sofistikeret system, som forebygger kortbedrageri. I selvbetjeningen kan I når som helst ændre betingelserne for samtlige kort tilknyttet jeres virksomhed.
Image
Netværk-lastbil

Stort netværk

Beliggenhed. Beliggenhed. Beliggenhed. Vores store netværk gør det nemt at holde udgifter nede. Jeres chauffører bliver aldrig nødt til at køre en omvej for at finde en station, når de skal tanke op eller have en pause.
Image
card and service

Kort og services

Vores Circle K EUROPE Card giver adgang til en lang række fordele. I får rabatter på både brændstof og bilvask, og så bliver det ekstra nemt at holde styr på alle omkostninger for hver enkelt bil eller medarbejder.
Image
Image-card-tank

Produkter

Vi er stolte af vores effektive kvalitetsbrændstof. miles benzin og diesel renser og beskytter bilens motor - og så kan I ovenikøbet køre endnu længere. Med miles tager I hensyn til både miljøet og jeres brændstofforbrug.
Image
kort

Sikkerhed

Vi sørger for, at I føler jer sikre, når I tanker. Danmarks første overvågede parkeringsplads med sikker parkering for lastbiler og busser findes ved siden af Circle K i Padborg.
Image
one-stop-shopping

One stop shopping

Vi leverer kvalitet – også når det kommer til mad og drikke. Alt er samlet på et sted, så I kan nøjes med et enkelt stop. Så er det nemt at være på farten i løbet af en travl arbejdsdag.