This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Ladestander på din Circle K

Hos Circle K er vi i gang med en massiv udrulning af ladestandere til elbiler på vores stationer. Oplad din elbil med vores lynladere, når du er på tur i hele Danmark – så er du hurtigt på farten igen. Vores ladestandere er nemlig op til 10 gange hurtigere end almindelige ladere, og så kan du endda lade helt uden abonnement – og nyde en varm kaffe, mens du venter.

Sådan lader du på Circle K

TCO-Network
Find

1. Først skal du finde nærmeste ladestander

Selvom vi er i fuld gang med udrulningen af ladestandere, så er der ikke ladestandere på alle Circle K-stationer – endnu. Find derfor et kort over ladestandere i vores app Circle K Charge eller på linket nedenfor.

FastCharger
Oplad

2. Lad op med en af vores lynladere

Kør ind forbi den valgte station og tilslut vores lynlader. Det er ganske nemt, som du kender det fra andre ladestationer. Vores lynladere er dog op til 10 gange hurtigere end almindelige ladere. Og selvom de er hurtige, så er der stadig tid til at strække benene og fx nyde en god kop, friskbrygget kaffe.

Mobile Payments 2
Betal

3. Og til sidst betaler du via kort eller app

På Circle K's ladestandere er der intet abonnement. Du lader blot dét, du har behov for og betaler enten med betalingskort direkte på ladestanderen eller via vores app Circle K Charge. Den kan du hente lige her.

Lad op på farten 

Du finder allerede ladestandere på flere Circle K-stationer over hele landet, og vi er i gang med at bygge mange flere. Uanset om du er på roadtrip, pendler på arbejde eller arbejder på farten, er missionen, at du skal kunne finde en lynladestander hos Circle K på ruten. 

Lynladere er op til 10 gange hurtigere

Ladestandere hos Circle K er kompatible med de fleste elbilsmodeller, og har en effekt på 300 kw, hvilket betyder, at der er plads til, at to biler kan lade samtidig. Og vores lynladere er faktisk i stand til at lade din bil helt op til 10 gange hurtigere end almindelige ladere. Så er du hurtigere på farten igen. 

> Vil du vide mere om vores lynladere? Læs med her. 

Og så er der jo lige den del, at du ikke behøver et abonnement for at lade hos Circle K – du kører blot ind, lader op og betaler for dit forbrug. Så ofte, du vil. 

Image
Danmarkskort m ladestandere

Ladestandere over hele landet

Vi har over 100 ladestandere i hele Danmark, og der er mange flere på vej. Her finder du en oversigt over vores mange lynladere.

Image
Man in car and EV app icon

Hent vores lade-app Circle K CHARGE

Vores nye app Circle K CHARGE gør dit liv som elbilsejer lettere. Du kan finde nærmeste ledige ladestander – og se om den er ledig – og så kan du betale direkte med appen.

Hent appen lige her.

Elbilerne er kommet for at blive

I dag foregår næsten al tankning med fossile brændstoffer, men sådan er det nok ikke længere om blot få år. EU har nemlig indført et forbud mod salg mod nye diesel- og benzinbiler fra 2035. Det betyder, at der kommer flere og flere elbiler på vejene i Danmark. Og det stiller naturligvis større krav til, at elbilisterne kan lade deres bil op - både hjemme, men særligt på farten. Her kommer Circle K ind i billedet, og vi er allerede i fuld gang.

1300 lynladepunkter i 2030

På adskillige af vores stationer findes allerede ladestandere, og det er ambitionen at installere hele 1300 lynladepunkter i Danmark inden 2030. Vores ambition er, at man skal kunne ”tanke” el på samme måde, som man i dag tanker benzin eller diesel. Det skal være nemt, tilgængeligt og ikke mindst uden abonnement, hvor man er bundet til én leverandør. Deraf vores oprustning af ladestandere på vores Circle K-stationer. 

Image
HVO

Circle K tager ansvar

Hos Circle K er vi i gang med at investere i mere bæredygtige løsninger – både inden for ladestandere, grønnere brændsler og med Power-to-X til erhverv.

Du kan blive meget klogere på vores ambitioner om mere bæredygtigt brændstof herunder.

Image
EV extra fordele

Få rabat på el med EXTRA

Med vores gratis fordelsprogram EXTRA får du 10 øre i rabat pr. kWh. Du skal blot være tilmeldt EXTRA og betale med Circle K CHARGE appen, når du lader.

Og så giver vi også hver 6. kaffe og kolde drik gratis. Perfekt at fordrive ventetiden med.

Husk den gode ladestil 

Det er god stil at tænke på den næste i køen, når du oplader din elbil. Derfor har vi hos Circle K en række principper for go' ladestil: 

  • Oplad til max 80% af din bils batteri, hvis der er kø, så andre kan komme til. 
  • Hold kun på ladepladsen, når du lader din bil (max 1 time)
  • Gør det nemt for andre elbilister at kontakte dig med synlig kontaktinfo i forruden (kontaktkort kan hentes i butikken)
  • Vi opfordrer til, at plugin-hybridbiler oplades hjemme ved egen ladeboks
Image
Børn på bagsædet app underholdning

Underholdning, mens du lader

Vi har samlet en bunke underholdning, som kan nydes mens du lader – læs mere om elbiler, få gode tilbud i vores fordelsprogram EXTRA eller lyt med i vores podcast Børn på Bagsædet.

Ofte stillede spørgsmål om el-ladestandere, hastighed på opladning og meget mere.

  • Hvad koster det at lade op på en lynlader hos Circle K?

    Prisen reguleres løbende for opladning, og dagens aktuelle pris kan derfor ses her

  • Hvilken stiktype skal jeg bruge til min bil?

    Stiktypen afhænger af hvilken elbil, du ejer. Elbiler har oftest to forskellige stik; ét til AC-opladning (langsom opladning – typisk til opladning hjemme) og ét til DC-opladning (hurtig- eller lynopladning – typisk til opladning på farten). 

    CHAdeMO: Denne stiktype findes oftest på asiatiske biler. Men efterhånden udstyres bilerne til det europæiske marked, hvor CCS-stikket er standard. CHAdeMO er derfor ikke længere så udbredt.

    CCS: Denne stiktype er den mest udbredte, og det er den europæiske standard indenfor hurtig- og lynopladning.

    Circle K's lynladere er udstyret med begge stiktyper.

  • Hvorfor lader min bil langsomt?

    Der kan være mange årsager til, at du oplever en langsommere opladning end du er vant til. Der er typisk tre faktorer som spiller ind.

    Batteriets temperatur: Hvor meget strøm din bils batteri kan tage imod, skifter afhængig af batteriets temperatur. En kold vinterdag, hvor batteriet ikke er nået at blive varmt, kan det ikke tage imod strømmen lige så hurtigt som på en varm sommerdag, eller når batteriet er kørt varmt. Batteriet er mest effektivt ved en temperatur på 20-25 grader.

    Batteriets ladeprocent: Batteriet tager nemmest imod strøm i starten af opladningen. Efterhånden som cellerne i batteriet bliver fyldt, vil effekten dale. Derfor er der stor forskel i opladningshastigheden på et batteri, der er henholdsvist 20 % og 80 % opladet. Når bilens batteri er 80 % opladet, mindskes ladehastigheden markant for at forhindre overophedning af bilens batteri.

    Bilens ladekapacitet: Ladehastigheden afhænger også af din bils ladeevne. Mange plugin-hybridbiler kan maksimalt lade med 3,7 kW uanset ladestanderens effekt. Nyere elbiler kan lade med op til 80-100 kW, hvor dyrere elbiler kan lade helt op til 275 kW.

  • Hvad er ladehastigheden og rækkevidden på elbiler?

    Ladehastigheden og rækkevidden afhænger af mange faktorer, der gør det svært at give et entydigt svar.

    Circle K anbefaler derfor at læse nærmere på bilproducentens egen hjemmeside, eller tage kontakt til forhandleren af den specifikke bilmodel for at høre nærmere om netop din bils ladehastighed og rækkevidde.

    Generelt set findes der to forskellige slags opladninger af elbilerne:

    Med AC-opladning kan bilen lades med op til 43 kW. Opladningshastigheden afhænger i udgangspunktet af bilens evne til at lade. Nogle biler tager kun imod 3,7 kW med AC-opladning, hvilket er gældende for de fleste plugin-hybridbiler.

    Med DC-opladning kan bilen lades med op til 150 kW. Opladningshastigheden afhænger i udgangspunktet af bilens evne til at lade. Det er ikke alle biler, der har mulighed for at lade med DC-opladning. De fleste pluginhybrider kan ikke lade med DC-opladning.

  • Hvor længe må jeg holde parkeret, mens jeg lader?

    Der er 1 times parkering på ladepladserne ved Circle K's lynladere. Vi opfordrer til, at man viser hensyn til andre elbilister og derfor flytter sin elbil, når batteriet er tilstrækkelig opladet eller efter maks. 1 time.

  • Hvad gør jeg, hvis ladestikket sidder fast i bilen?

    Tjek om ladningen er afsluttet på ladestanderen. Prøv at starte og slukke bilen og evt. lås dørene i bilen og derefter lås dem op igen. Hvis ladestikket fortsat sidder fast, så er der ofte en speciel ”lås-op”-funktion i bilen, som kan anvendes.

  • Hvad gør jeg, hvis laderen ikke virker?

    Prøv at starte og slukke bilen, og derefter sæt ladestikket i bilen igen for at påbegynde opladningen. Hvis ladestanderen forsat ikke virker, kan kundeservice kontaktes, som kan nulstille ladestanderen.

  • Hvem kan hjælpe mig med spørgsmål?

    Stationen kan svare på enkelte spørgsmål, men det er bedre at ringe til Kundeservice på 70 101 101. Vi hjælper dig gerne.