Image
ev el lade
Image
ev el lade

Flere ladestandere hos Circle K

Circle K er i øjeblikket i gang med en massiv udrulning af ladestandere på vores stationer, så vi kan sikre den bedste og hurtigste opladning af din elbil - både nu og fremadrettet.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Hent vores nye ladestander app

Hent vores nye app "CIRCLE K CHARGE". Her ser du, hvor du kan lade din bil og om lynladeren er ledig - og du kan betale med app'en. Det er nemt.

Hent app'en her.

Elbilerne er kommet for at blive

I dag foregår næsten al tankning med fossile brændstoffer, men sådan er det nok ikke længere om blot få år. Der kommer nemlig flere og flere elbiler på vejene i Danmark. Og det stiller naturligvis større krav til, at elbilisterne kan lade deres bil op - både hjemme, men særligt på farten. Her kommer Circle K ind i billedet, og vi er allerede i fuld gang.

På adskillige af vores stationer findes allerede ladestandere, og det er ambitionen at installere hele 1300 lynladestandere i Danmark inden 2030.

Hvad er en lynlader?

Lynlader er en betegnelse for en el-ladestander, som har en effekt på min. 100 kW. Vores lynladere er på 300 kW, hvilket betyder, at der er plads til at to biler kan lade samtidig - hver med en effekt på op til 150 kW. Det sikrer, at optankningen går langt stærkere end de fleste elbilsejere ellers er vant til, og at ventetiden bliver så kort som bilens batteri tillader. Vi kalder vores hurtiglader til elbil for lynladere. 

Circle K tager ansvar

Vi er ved at investere i mere bæredygtige løsninger som ladestandere og grønnere brændsler. 

Vores ambition er, at man skal kunne ”tanke” el på samme måde, som man i dag tanker benzin eller diesel. Det skal være nemt, tilgængeligt og ikke mindst uden abonnement, hvor man er bundet til én leverandør. Deraf vores oprustning af lynladestandere på vores Circle K-stationer. 

Og vi opruster også på erhvervssiden. Fremtidens tunge transport kan blive mere bæredygtig ved hjælp af Power-to-X. Inden for blot få år vil der køre lastbiler på Power-to-X på de danske landeveje. Det kan du læse mere om her.

Image
el charge lade

Circle K-stationer med ladestandere

Her kan du se, hvilke stationer, der allerede nu tilbyder lynladere. Samt en oversigt over de stationer, hvor en ladestander er lige på trapperne.

Image
ev el lade

Ladestandere fra samarbejdspartnere

Ud over at stille vores egne lynladere til rådighed, har vi også et samarbejde med andre operatører om ladestandere på vores stationer. Dem finder du lige her.

Hvorfor ikke gøre ventetiden behagelig?

Selvom vi har hurtigladere på vores stationer, så hænger ventetid og opladning af elbiler stadig uløseligt sammen. Så hvorfor ikke gøre ventetiden lidt behagelig? Hos os kan du slukke tørsten med en friskbrygget kop kaffe, få en bid mad eller bare strække benene i læ for vind og vejr. Så føles ventetiden lidt kortere. 

Og hvis du benytter dig af vores ladestandere ofte, kan du jo lige så godt blive medlem af vores fordelsprogram EXTRA, så giver vi hver 6. kaffe (og meget andet) gratis, mens du venter. 

Husk den gode ladestil 

Det er god stil at tænke på den næste i køen, når du oplader din elbil. Derfor har vi hos Circle K en række principper for go' ladestil: 

 • Oplad til max 80% af din bils batteri, hvis der er kø, så andre kan komme til. 
 • Hold kun på ladepladsen, når du lader din bil (max 1 time)
 • Gør det nemt for andre elbilister at kontakte dig med synlig kontaktinfo i forruden (kontaktkort kan hentes i butikken)
 • Vi opfordrer til, at plugin-hybridbiler oplades hjemme ved egen ladeboks

Ofte stillede spørgsmål om el-ladestandere, hastighed på opladning og meget mere.

 • Hvad koster det at lade op på en lynlader hos Circle K?

  Prisen reguleres løbende for opladning, og dagens aktuelle pris kan derfor ses her

 • Hvilken stiktype skal jeg bruge til min bil?

  Stiktypen afhænger af hvilken elbil, du ejer. Elbiler har oftest to forskellige stik; ét til AC-opladning (langsom opladning – typisk til opladning hjemme) og ét til DC-opladning (hurtig- eller lynopladning – typisk til opladning på farten). 

  CHAdeMO. Denne stiktype findes oftest på asiatiske biler. Men efterhånden udstyres bilerne til det europæiske marked, hvor CCS-stikket er standard. CHAdeMO er derfor ikke længere så udbredt.
   

  CCS. Denne stiktype er den mest udbredte, og det er den europæiske standard indenfor hurtig- og lynopladning.

  Circle K's lynladere er udstyret med begge stiktyper.

 • Hvorfor lader min bil langsomt?

  Der kan være mange årsager til, at du oplever en langsommere opladning end du er vant til. Der er typisk tre faktorer som spiller ind.

  Batteriets temperatur: Hvor meget strøm din bils batteri kan tage imod, skifter afhængig af batteriets temperatur. En kold vinterdag, hvor batteriet ikke er nået at blive varmt, kan det ikke tage imod strømmen lige så hurtigt som på en varm sommerdag, eller når batteriet er kørt varmt. Batteriet er mest effektivt ved en temperatur på 20-25 grader.
   

  Batteriets ladeprocent: Batteriet tager nemmest imod strøm i starten af opladningen. Efterhånden som cellerne i batteriet bliver fyldt, vil effekten dale. Derfor er der stor forskel i opladningshastigheden på et batteri, der er henholdsvist 20 % og 80 % opladet. Når bilens batteri er 80 % opladet, mindskes ladehastigheden markant for at forhindre overophedning af bilens batteri.
   

  Bilens ladekapacitet: Ladehastigheden afhænger også af din bils ladeevne. Mange plugin-hybridbiler kan maksimalt lade med 3,7 kW uanset ladestanderens effekt. Nyere elbiler kan lade med op til 80-100 kW, hvor dyrere elbiler kan lade helt op til 275 kW.

 • Hvad er ladehastigheden og rækkevidden på elbiler?

  Ladehastigheden og rækkevidden afhænger af mange faktorer, der gør det svært at give et entydigt svar.

  Circle K anbefaler derfor at læse nærmere på bilproducentens egen hjemmeside, eller tage kontakt til forhandleren af den specifikke bilmodel for at høre nærmere om netop din bils ladehastighed og rækkevidde.

  Generelt set findes der to forskellige slags opladninger af elbilerne:

  Med AC-opladning kan bilen lades med op til 43 kW. Opladningshastigheden afhænger i udgangspunktet af bilens evne til at lade. Nogle biler tager kun imod 3,7 kW med AC-opladning, hvilket er gældende for de fleste plugin-hybridbiler.
   

  Med DC-opladning kan bilen lades med op til 150 kW. Opladningshastigheden afhænger i udgangspunktet af bilens evne til at lade. Det er ikke alle biler, der har mulighed for at lade med DC-opladning. De fleste pluginhybrider kan ikke lade med DC-opladning.

 • Hvor længe må jeg holde parkeret, mens jeg lader?

  Der er 1 times parkering på ladepladserne ved Circle K's lynladere. Vi opfordrer til, at man viser hensyn til andre elbilister og derfor flytter sin elbil, når batteriet er tilstrækkelig opladet eller efter maks. 1 time.

 • Hvad gør jeg, hvis ladestikket sidder fast i bilen?

  Tjek om ladningen er afsluttet på ladestanderen. Prøv at starte og slukke bilen og evt. lås dørene i bilen og derefter lås dem op igen. Hvis ladestikket fortsat sidder fast, så er der ofte en speciel ”låse-op” funktion i bilen, som kan anvendes.

 • Hvad gør jeg, hvis laderen ikke virker?

  Prøv at starte og slukke bilen, og derefter sæt ladestikket i bilen igen for at påbegynde opladningen. Hvis ladestanderen forsat ikke virker, kan kundeservice kontaktes, som kan nulstille ladestanderen.

 • Hvem kan hjælpe mig med spørgsmål?

  Stationen kan svare på enkelte spørgsmål, men det er bedre at ringe til Kundeservice på 70 101 101. Vi hjælper dig gerne.

 • Mangler du en kvittering? 

  Mangler du kvitteringen fra en ladning af bilen, så kan du finde den her

Image
5 fem

5 tips til dig, som kører på ferie i elbil

Uanset hvor turen går hen, så er elbilen et godt og miljøvenligt transportvalg. Det kræver dog, at du er lidt ekstra forberedt - her får du fem tips til ferien, når du kører elbil.

Image
ev el lade

Fremtidens elbiler

Der er ingen tvivl om, at fremtidens bilteknologi er elektrisk. Der er stor fremgang i antallet af solgte elbiler i Danmark, hvilken uden tvivl også betyder, at batterikapacitet og lademuligheder vil øges. Tag med her, når vi kigger ind i fremtiden.

Image
ev el lade kaffe

7 ting, du kan lave mens bilen lader

Gør opladningen af din elbil til en tiltrængt pause i hverdagen fremfor noget, der irriterer og stresser. Her får du syv idéer til ting, du kan lave mens du venter på din bil bliver ladet op.

Ladestandere over hele landet

Det er altid rart at vide, hvor din nærmeste ladestander befinder sig. Herunder kan du se, hvilke stationer tæt på dig, der allerede har ladestandere og hvor, der er flere på vej. 

København

Vi har masser af ladestandere i København og omegn.

Odense

Oplad din elbil hos Circle K i Odense og omegn.

Aalborg

Oplad din elbil helt uden abonnement hos Circle K i Aalborg.

Esbjerg

I Esbjerg kan du oplade din elbil hos Circle K.