Image
Secure Parking
Image
Secure Parking
Busselskaber

Busselskaber

Hos Circle K har vi mange års erfaring med betjening af både store og små aktører i bustransportindustrien. Vi har derfor opnået stor indsigt i, hvad der er vigtigt for din virksomhed. Leveringssikkerhed og produktudvikling er de vigtigste nøgleord i vores samarbejde med branchen.

Circle K tilpasser leveringsløsningen til jeres behov

Circle K leverer dagligt brændstof til de største busaktører i Danmark, men har samtidig fokus på både små og mellemstore buskunder og deres specifikke behov. Vores løsninger kan kort sagt skræddersyes præcis efter den enkelte kundes størrelse og behov.

Circle K tilbyder blandt andet automatisk levering via fjernpejling, hvor vi kan følge virksomhedens tankbeholdning online og dermed sørge for, at I får leveret brændstof i rette tid, så I som kunde kan fokusere på jeres kerneforretning. Derudover tilbyder vi en online selvbetjeningsportal, Fuel E-Services, hvor I med adgang til hjemmetanke, bestillinger, leverancer og fakturaer kan spare administrationstid.

Circle K kombinerer en bulk- og kortløsning, så du har adgang til problemfrie hjemmetankninger samt adgang til Danmarks stærkeste stationsnetværk med ideelle placeringer i byer og på hovedfærdselsårer.

Circle K tilbyder en stærk og sikker kortløsning

På Danmarks stærkeste stationsnetværk kan I tanke kvalitetsbrændstof, Adblue og vaske jeres personbiler og minibusser. Circle K EUROPE Card giver adgang til køb af alle produkterne, men I skræddersyer selv kortfunktionaliteten indenfor produktvalg, beløbs- og landebegrænsninger – det er derfor en stærk og sikker løsning, der kan anvendes på over 20.000 stationer i 32 lande.

Circle K tilbyder en online selvbetjeningsportal, Card E-Services, hvor I med nem adgang til kortadministration, forbrugsoversigt, fakturaer og rapporter kan spare administrationstid. Samtlige tankninger på eget anlæg og på stationer samles ét sted.

Prisstruktur

Circle K kan tilbyde flere forskellige prismodeller på både bulkleverancer og kortkøb.

Grøn omstilling – fremtidens drivmidler

Circle K er med til at flytte transportsektoren i en grønnere retning, og vi vil være med til at reducere CO2-emission på en bæredygtig og kosteffektiv facon.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om Circle Ks tilbud til busselskaber, kan du finde og kontakte vores specialister her.

Image
Rådgivning-grøn-omstiling

Grøn rådgivning til jer, der vil gøre forskel

Bæredygtighed er et hyppigt emne i samtalerne med vores kunder. Vi tilbyder kunder og samarbejdspartnere rådgivning i, hvordan de håndterer den grønne omstilling – det sker med møder og webinarer, der klæder virksomheder på til denne vigtige indsats.

Image
Card E-Services

Card E-Services

Vi gør din kortadministartion nemmere. Card E-Services gør det nemt at skabe overblik med et sofistikeret system, som forebygger kortbedrageri. I selvbetjeningen kan du når som helst ændre betingelserne for samtlige kort tilknyttet din virksomhed.

Image
Fuel E-Services

Fuel E-Services

I vores selvbetjeningsportal kan du let få overblik over leveringssteder og tanke, eksportere transaktioner og følge din tankbeholdning.