Image
circle k pro
Image
Frynsegoder på farten

Oftest stillede spørgsmål om EXTRA Pro

 • Hvordan bliver jeg medlem af EXTRA Pro?

  For at være en del af EXTRA Pro, skal du have et Circle K-erhvervskort - enten dit eget eller et fra din arbejdsplads - som du skal tilmelde til din private EXTRA-konto. EXTRA Pro er altså kun henvendt vores erhvervskunder, men det er dig som privatperson, der får glæde af fordelene på din private EXTRA-konto. 

  Du kan bestille et erhvervskort her

  Du kan tilmelde dig EXTRA her. 

 • Hvor mange personer kan anvende det samme erhvervskort til EXTRA Pro?

  Hvert erhvervskort kan tilkobles én EXTRA-konto. Hvis I er flere, der deler samme erhvervskort på arbejdspladsen, er det altså kun én af jer, der kan tilmelde det kort til en EXTRA-konto. 

 • Hvad koster det at være med i EXTRA Pro?

  Det er ganske gratis. Du skal blot have adgang til et Circle K-erhvervskort, og så kan du helt gratis tilmelde dig EXTRA og få adgang til alle EXTRA Pro-fordelene.

 • Hvor kan jeg finde mine tilbud?

  Download vores Circle K-app, så kan du hele tiden se dine gældende tilbud. Det er også her, der alle hverdage kommer nye tilbud. Men faktisk trækkes rabatten automatisk, når du betaler for tilbuddene med det tilmeldte betalingskort – så vi sørger for, at du helt automatisk får rabatten, også selvom du ikke lige har styr på dagens tilbud. 

 • Hvor finder jeg betingelserne?

  Vores betingelser for EXTRA ligger lige her

 • Hvordan fungerer trin-systemet?

  Med de tre fordelstrin i EXTRA får du stigende rabat på brændstof og andre fordele, baseret på, hvor meget, du har tanket de seneste 90 dage. Dit fordelstrin bestemmes løbende ud fra den mængde brændstof, du har købt hos Circle K de seneste 90 dage. Brændstof, der er tanket for mere end 90 dage siden, tæller derfor ikke med i din status.

  Som EXTRA Pro-medlem starter du på trin to i stedet for trin et, og får fx 15 øre i rabat per liter brændstof blot ved tilmelding. 

 • Hvor kan jeg se alle fordelene i EXTRA Pro?

  Dem kan du få et overblik over her