Image
burger
Image
burger
Mad og Drikke

Mad og drikke

Nu kan I altid få frisklavet mad og drikke, selvom I er på farten og pausen skal gå lidt hurtigt. Vi gør det nemmere at få ny energi i løbet af en travl arbejdsdag.

Når den hurtige mad smager endnu bedre

I kan altid vælge frisklavet
 

Vi hakker, snitter og bager dagen lang, og vores burgere, smoothies og shakes laves, når I bestiller, så I får en frisk og smagfuld madoplevelse hver gang.

Et hurtigt måltid på farten
 

I kender det alt for godt. Når I er på landevejen, på vej fra møde til møde eller når stemningen på bagsædet signalerer, at familien trænger til en kørepause, så skal det helst gå hurtigt. Heldigvis kan hurtig-mad sagtens smage godt, være frisklavet og fristende - det er vores burgere og sandwich altid. 

Vores drikkevarer er altid friske og fyldt med smag

Hos Circle K er der meget at vælge imellem, når I trænger til en hurtig forfriskning. Vi har udvalgt de bedste kaffebønner og det lækreste frugt og grønt, så vores frisklavede drikkevarer altid lever op til jeres forventning.

Sunde smoothies, kolde shakes og friskbrygget kaffe
 

Om det skal være koldt eller varmt, sundt eller lidt mere syndigt, så har vi helt sikkert noget, der falder i jeres smag. Vi bruger friskpressede æbler og nøje udvalgte bær i jeres smoothie og vores kaffe er altid friskbrygget. Hvis I trænger til et hurtigt skud god energi, kan I prøve et af vores sunde shots - for eksempel det med ingefær og chili. Hvis du er lidt mere i det lækkersultne hjørne, er vores iskaffe med saltet karamelsirup, frisk mælk og masser af knust is en sikker vinder - med eller uden flødeskum.