Image
medarbejdere
Image
hero billede

Få automatisk rabat og fordele med Circle K EXTRA Club

Circle K EXTRA Club er Circle K's fordelsprogram. Tilmeld dit eget betalingskort - du får automatisk alle rabatter og fordele, når du bruger dine tilmeldte kort.

Mange synes, det er besværligt at gå rundt med mange forskellige plastikkort for at få rabatter og tilbud. Det har vi lyttet til. Med EXTRA Club slipper du for endnu et plastikkort i pungen. 

Du kan også tilmelde familiens andre betalingskort – også dit kreditkort MasterCard. Så er I flere, der kan tanke med EXTRA Club rabat. Sammen når I endnu hurtigere frem til den næste gratis bilvask eller den næste gratis kop kaffe. 

Med vores Circle K app kan du hurtigt og nemt se, hvornår og hvor meget du har tanket med rabat, og hvor tæt du er på det næste gode tilbud. Det er nemt, hurtigt og helt automatisk!

Image
Fordele

Fordele ved Circle K EXTRA Club

Som medlem af Circle K EXTRA Club er du altid tæt på nye ekslusive fordele. Hver 6. kop kaffe, sodavand og bilvask er gratis, og du får adgang til særlige tilbud på mange af vores varer og rabat på billetter til events og gode oplevelser.

Image
service

Tilmeld dig Circle K EXTRA Club

Det tager kun et par minutter at blive medlem af Circle K EXTRA Club. For at tilmelde dig, skal du bare udfylde mail, mobil- og kortnummer. Du kan både gøre det på Circle K stationen, gennem Circle K appen eller online ved at klikke på linket her:

Image
log ind

Log ind

Når du logger ind på din Circle K EXTRA Club profil, får du nemt og hurtigt adgang til alle dine EXTRA Club fordele. Derudover kan du få det fulde overblik over dine køb og alle de kommende EXTRA Club tilbud.

Image
App

Circle K Appen

I Circle K appen kan du hurtigt finde en Circle K tankstation nær dig og få rutevejledning dertil. Du kan nemt betale for brændstof og bilvask direkte i appen, hvor du også kan se de EXTRA fordele, tilbud og rabatter, du har adgang til.