Image
medarbejdere
Image
hero billede

Få automatisk rabat og fordele med EXTRA

EXTRA er Circle K's fordelsprogram. Tilmeld dit eget betalingskort - du får automatisk alle rabatter og fordele, når du bruger dine tilmeldte kort.

Mange synes, det er besværligt at gå rundt med mange forskellige plastikkort for at få rabatter og tilbud. Det har vi lyttet til. Med EXTRA slipper du for endnu et plastikkort i pungen. 

Du kan også tilmelde familiens andre betalingskort – også dit kreditkort Mastercard. Så er I flere, der kan tanke med EXTRA rabat. Sammen når I endnu hurtigere frem til den næste gratis bilvask eller den næste gratis kop kaffe. 

Med vores Circle K app kan du hurtigt og nemt se, hvornår og hvor meget du har tanket med rabat, og hvor tæt du er på det næste gode tilbud. Det er nemt, hurtigt og helt automatisk!

Image
EXTRA tilbud

Fordele ved EXTRA

Som medlem af EXTRA er du altid tæt på nye eksklusive fordele. Hver 6. kop kaffe, sodavand og bilvask er gratis, og du får adgang til særlige tilbud på mange af vores varer og rabat på billetter til events og gode oplevelser.

Image
service

Tilmeld dig EXTRA

Det tager kun et par minutter at blive medlem af EXTRA. For at tilmelde dig, skal du bare udfylde mail, mobil- og kortnummer. Du kan både gøre det på Circle K stationen, gennem Circle K appen eller online ved at klikke på linket her:

Image
log ind

Log ind

Når du logger ind på din EXTRA profil, får du nemt og hurtigt adgang til alle dine EXTRA fordele. Derudover kan du få det fulde overblik over dine køb og alle de kommende EXTRA tilbud.

Image
EXTRA app

Circle K Appen

I Circle K appen kan du hurtigt finde en Circle K tankstation nær dig og få rutevejledning dertil. Du kan nemt betale for brændstof og bilvask direkte i appen, hvor du også kan se de EXTRA fordele, tilbud og rabatter, du har adgang til.