Image
Benny bagsæde - Bpb
Image
Benny bagsæde

”Børn på bagsædet” – en sjov podcast for hele familien

Turen bliver lidt sjovere, når børnene på bagsædet hygger sig. Derfor har vi sammen med GoLittle skabt et lille lydunivers til børnene – og deres forældre!

Først kom quizzerne, så kom vittighederne og gode, gammeldags røverhistorier til ungerne. Som noget helt nyt, kommer der denne sommer også trafiktips til de mindste! Børn fra cirka seks år vil elske at dyste mod forældrene i Køreturens klogeste, grine af de kiksede vittigheder eller leve sig ind i de mystiske historier fra det gamle Danmark. Børn på bagsædet gør køreturen til en leg – men I kan naturligvis også høre podcasten derhjemme, hvis I har lyst til at være sammen om noget nyt og sjovt. 

Glæd dig til nye afsnit med vittigheder og køreturens klogeste ugentligt fra uge 25-29. Fra uge 30-34 taler vi som noget nyt om trafiksikkerhed, hvor Benny Bagsæde har nogle totalt tjekkede trafiktips til de mindste. 

Du finder podcastserien lige her under eller der, hvor du almindeligvis hører podcasts. 
 

Lyt med Apple Podcasts

Lytter du til podcasts med Apple Podcasts, finder du et link til ”Børn på bagsædet” her.

Lyt med Podimo

Bruger du Podimo som podcastapp, så kan du høre "Børn på bagsædet" her.

Lyt med Google Podcasts

Du finder ”Børn på bagsædet” lige her på Google Podcasts.

Lyt på Spotify

Er Spotify din go-to podcastapp, så følg linket her og find ”Børn på bagsædet".

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Vittigheder til køreturen

I Vittigheder til køreturen er vittighedstelefonen altid åben, og I kan møde vittige hoveder fra hele landet – og lidt til. I kan for eksempel møde Ketty på 108 år. Lennart, der ringer fra Månen. Og så selvfølgelig kokken Gordon fra Faaborg, der (udover sine vittigheder) er kendt for sine helt særlige frikadeller!

Med Vittigheder til køreturen er de klassiske alle børnene-vittigheder, banke-på jokes og mærkelige mågevittigheder kun et klik væk!

Køreturens klogeste

Køreturens klogeste er en quiz, hvor børnene dyster mod de voksne – og både æren og håneretten er på spil, når det handler om at have styr på sin paratviden om alt fra YouTube og dyr til det ydre rum og … prutter.

Find blot et afsnit af Køreturens klogeste frem og sæt jer godt til rette, når den klogeste i bilen skal kåres! 

Røverhistorier 

I Røverhistorier kan hele familien lytte til mystiske, lærerige og sjove historier fra hele Danmark. Og vi kommer vidt omkring! 

I kan bl.a. høre om den hvide dame, der spørger på Voergaard Slot ved Dronninglund i Nordjylland. Eller om Hee Kirke ved Ringkøbing – den er måske bygget af trolde! Eller hvad med historien om Jens Langkniv, der huserede nær Viborg og var en slags Robin Hood? Det er i hvert fald en historie med masser af røvere, hekse, dybe grotter og … ja, knive! 

Hvad er rigtigt og hvad er røverhistorier? Det er det store spørgsmål!

Abonnér på ”Børn på bagsædet” i din foretrukne podcast app

Hvis du ikke allerede abonnerer på ”Børn på bagsædet”, så anbefaler vi, at du gør – på den måde går du og familien ikke glip af nye afsnit, for du får helt automatisk besked, når der udkommer nyt fra os.

Rigtig god fornøjelse og ha’ en sjov køretur.

Du kan også afspille "Børn på bagsædet" uden en podcast-app. 

Tryk og afspil uden podcast-app

Image
Børn der lytter til podcast og spiser i bilen

Mad på farten

Power to X? - hvad er det?