Image
Sikkerhed
Image
Sikkerhed
Sikkerhed

Hos os kan I altid føle jer sikker

Når I har travlt og er på farten, er følelsen af sikkerhed essentiel for at få en arbejdsdag til at fungere. På vores kameraovervågede stationer behøver I aldrig bekymre jer om kortsnyd eller tyveri.

Sikkerhed

Vi er blandt de bedste, når det drejer sig om kortsikkerhed. Som virksomhed kan I tilpasse jeres kort, så de passer til jeres behov. Du kan for eksempel tilføje købsrestriktioner, som kan omfatte alt fra transaktioner der kun inkluderer brændstof til alle transaktioner på vejen. I kan selv opsætte tids- eller mængdemæssige kortbegrænsninger. I får besked, hvis begrænsningerne overskrides, derved kan I hurtigt opdage snyd. I Card E-Services kan I få fuldt overblik over jeres køb – både fakturerede køb og ikke fakturerede køb.

Sikkerhed på stationerne

Vi var hurtige til at installere skærmbeskyttelse på vores kortterminaler samt operatørbevogtede kameraer på vores stationer – også på de ikke bemandede stationer. På vores station i Padborg finder I vores secure parking med videoovervågning, som er det første parkeringsanlæg i Nordeuropa, der er blevet tildelt fire ud af fem hængelåse af Exporg for ekstra sikker parkering.

Læs mere om secure parking her

Image
buisness card

Circle K EUROPE Card

Med Circle K EUROPE Card er I i fuld kontrol over jeres brændstofsomkostninger. Kortet gør betalingen lettere, I får rabat på både brændstof og bilvask, og det er let at følge den enkelte bil eller medarbejders forbrug og udgifter.

Image
Momsrefusion

Card E-Services

Vi gør din kortadministartion nemmere. Card E-Services gør det nemt at skabe overblik med et sofistikeret system, som forebygger kortbedrageri. I selvbetjeningen kan I når som helst ændre betingelserne for samtlige kort tilknyttet jeres virksomhed.

Image
Netværk-lastbil

Stort netværk

Beliggenhed. Beliggenhed. Beliggenhed. Vores store netværk gør det nemt at holde udgifter nede. Jeres chauffører bliver aldrig nødt til at køre en omvej for at finde en station, når de skal tanke op eller have en pause.

Image
Miljø

Miljø

Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter, så de bliver mere miljøvenlige. Alle vores miles produkter er blandet med bioethanol og flere af vores stationer har højhastighedsladere til el-biler, så det er nemt at reducere jeres CO2-aftryk.

Image
card and service

Kort og services

Vores Circle K EUROPE Card giver adgang til en lang række fordele. I får rabatter på både brændstof og bilvask, og så bliver det ekstra nemt at holde styr på alle omkostninger for hver enkelt bil eller medarbejder.

Image
Image-card-tank

Produkter

Vi er stolte af vores effektive kvalitetsbrændstof. miles benzin og diesel renser og beskytter bilens motor - og så kan I ovenikøbet køre endnu længere. Med miles tager I hensyn til både miljøet og jeres brændstofforbrug.

Image
one-stop-shopping

One stop shopping

Vi leverer kvalitet – også når det kommer til mad og drikke. Alt er samlet på et sted, så I kan nøjes med et enkelt stop. Så er det nemt at være på farten i løbet af en travl arbejdsdag.