Image
bilvask
Image
bilvask

Bilvask - hold firmabilen ren

Jævnlig bilvask af firmabilen er en rigtig god investering, og holder bilen ren og godt kørende længere. Hos Circle K får I en kvalitetsbilvask - og med et Circle K-erhvervskort får I den endda lidt billigere.

Få rabat på bilvask med et Circle K-erhvervskort

Nem bilvask i hele landet

Hos Circle K har vi gjort bilvask nemt for dig som erhvervskunde – både for dig på kontoret, og dig på farten. Du betaler blot for vasken med erhvervskortet fra Circle K eller mobilen, og herefter modtager virksomheden en samlet faktura med alle køb i selvbetjeningsportalen. Det er nemt. Og med vores næsten 200 vaskehaller i hele landet, er der så godt som altid en Circle K bilvask på din vej. 

Vi har desuden vaskeprogrammer til alle behov – uanset om det blot skal være en hurtig vask eller luksusudgaven med dobbelt polering – og vores vaskeprogrammer er tilpasset sæsonens udfordringer som salt, insekter og pollen. 

Image
Bilvask

Hvorfor skal I vælge bilvask fra Circle K?

Water

Miljøskånsom bilvask

Vi forsøger at gøre vores bilvask så skånsom for miljøet, som muligt. Derfor anvender vi Svanemærkede vaskemidler og på vores mest travle stationer, er vaskehallen udstyret med et særligt effektivt renseanlæg, der reducerer vandforbruget med ca. 60%.

Credit Card

Nem betaling

Du kan anvende samme kort til betaling af både brændstof og bilvask, og virksomheden får alle køb samlet på en faktura. Sammen med vores nemme selvbetjeningsportal, reduceres administrationsomkostningerne og hverdagen gøres lettere.

Car wash brush

Hurtig kvalitetsbilvask

Du kan vælge mellem fire kvalitetsvaskeprogrammer tilpasset sæsonens udfordringer som vejsalt eller pollen. Her er både mulighed for at tilvælge fx voks eller ekstra polering – lige netop til din bils behov. Og så er du hurtigt videre med en skinnende ren bil.

Pay By Plate

Landsdækkende netværk

Vores store og landsdækkende netværk af stationer, hvoraf næsten 200 tilbyder bilvask, gør det nemt og hurtigt at finde en bilvask på vejen.
 
 

Bilvask til små og store biler

Måske kører I kassevogn i jeres virksomhed – eller en anden type større bil? Vores bilvask passer til mange forskellige typer biler, både store og små. Herunder finder I en oversigt over målene på alle vores vaskehaller – nogle er større end andre, så her finder du det bedste match til netop jeres type biler, uanset om det er varevogn eller stationcar.

Image
deluxe bilvask

Deluxe bilvask – den bedste bilvask, vi har

Dobbelt Shine-polering
Vandafvisende behandling
Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Forstærket hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring
1 pakke Wipes med i købet

Image
bilvask classic

Classic bilvask – grundigere sæsonvask

Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring
Voks

Image
premium bilvask

Premium bilvask – med polering og beskyttelse

Shine-polering
Vandafvisende behandling
Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring
1 pakke Wipes med i købet

Image
budget vask

Budget bilvask – en god basis-vask

Skumforvask
Hjulvask
Børstevask
Tørring
 
 
 

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies
Image
circle k skov

Find din nærmeste vaskehal

Her finder du en oversigt over alle vores vaskehaller i hele landet. Du kan også finde din nærmeste vaskehal i Circle K appen.
 

Image
håndværker circle k

Mobilbetaling til din virksomhed

Med mobilbetaling giver du chaufførerne adgang til hurtig og sikker betaling. Uden at skulle holde styr på kort og med fuld kontrol over alle køb.

Image
pro

Selvbetjeningsportal

Vi gør din arbejdsdag nemmere med markedets nemmeste selvbetjeningsportal; Card E-Services.