Image
Europe Card Benzinkort
Image
Europe card benzinkort

Brændstofkort til erhverv - få masser af fordele

Med et Circle K-erhvervskort får du masser af fordele. Benzinkortet kan anvendes på et stort netværk i hele Europa, og giver adgang til rabat på brændstof, bilvask og mad samt mulighed for at oplade elbilen. Få et særskilt forbrugsoverblik for hvert benzinkort, men alt samlet på én faktura.

Bestil brændstofkort til din virksomhed her

Med et Circle K-erhvervskort får I – helt gratis – sikkerhed, et stort netværk, rabat på brændstof og bilvask samt fuld kontrol over jeres brændstofforbrug. 

Et brændstofkort med en lang række fordele

For dig på kontoret, giver vores selvbetjeningsportal, Card E-Services, adgang til en lang række funktioner. Få fuldt overblik over virksomhedens brændstofforbrug på én faktura samt administrer brændstofkort og fakturaer. Til- og fravælg mobilbetaling, der både sikrer nem distribution af betalingsmidler fra kontoret, og hurtig og sikker betaling på stationen for chaufførerne. I kan også bestille erhvervskort, der giver mulighed for at betale for opladning af firma-elbilerne. 

Dette er dog blot nogle af fordelene ved et Circle K-erhvervskort. Vi er et af landets største netværk, så I passerer næsten altid én af vores stationer, når I er på farten. Og så ved vi, at fyldte maver er lige så vigtigt som fyldte tanke, så for dem på farten, er der særlig adgang til gode rabatter og tilbud på mad og drikke. 

Image
pro erhvervskort

Circle K-erhvervskort – EUROPE CARD

- Benzinkortet til erhverv med rabat og fordele
 

Bestil benzinkort til erhverv

Et Circle K-erhvervskort er et brændstofkort til erhverv, der giver rabat på benzin, diesel og bilvask. Vores erhvervskort er en del af Routex-netværket, så det kan åbnes op for tankning i hele Europa, så du også får rabat på køb på ca. 20.000 andre tankstationer i 32 europæiske lande.

  • Et erhvervskort, du kan vælge at bruge i hele Europa.
  • Få rabat på benzin, diesel og bilvask.
  • Du får et særskilt forbrugsoverblik for hvert benzinkort.
Image
circle k skov

Ét erhvervskort, mange fordele

Rabatter, stort netværk, særlige tilbud og nemmere administration. Vil du vide mere om de mange fordele, du får med et erhvervskort fra Circle K?

Image
Hvad-kan-kortet

Bestil flere kort i Card E-Services

Er I allerede kunde hos os og har behov for flere kort, så bestil nemt jeres brændstofkort via selvbetjeningsportalen
Card E-Services.

Image
Mand faktura

Faktureringsdatoer

Her kan I se en oversigt over, hvornår vi fakturerer på de enkelte kort.
 
 
 

Image
Kvinde i bil

Vilkår og betingelser

Læs vores kortbestemmelser for Circle K-erhvervskortet Europe Card.
 
 
 

Circle K Pro er din partner på vejen

Circle K Pro er Circle K's tilbud til erhvervslivet. Det er en komplet løsning til erhvervskunder, der ikke blot giver jer adgang til brændstofkort med også en række fordele – både til dig på kontoret og dig på farten. Spar tid på kortadministration på vores selvbetjeningsportal, få adgang til nem og sikker mobilbetaling på stationen og fuldt overblik over brændstofforbruget. Krydret med personlige hverdagstilbud på mad og drikke, rabat på brændstof og meget mere. 

Læs mere om Circle K Pro

En del af Routex

Brændstofkortet fra Circle K kan åbnes for tankning i hele Europa, og giver adgang til et af Europas største tankstationsnetværk, Routex. Rundt om i Europa er Eni, OMV, Aral, BP og selvfølgelig Circle K en del af Routex. Se, hvor stationerne er placeret på Routex' hjemmeside 
 
Routex-samarbejdet gør, at I kan få kredit på alle køb hos mere end 20.000 stationer i Europa i hele 32 lande – kortet kan tilmed også betale dine bro- og vejafgifter i Europa.

Image
pro b2b

Bestil benzinkort her

Bliv erhvervskunde i Circle K og få adgang til en lang række fordele med vores erhvervskort.