Image
Kvindelig sælger
Image
Kvinde sælger mad til en familie
Job hos Circle K

Hvor er du på vej hen? Lad os følges ad

Det er vores ambition at være en unik arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig. Dine kunder og kolleger sørger for, at det aldrig bliver kedeligt at gå på arbejde.

Din primære opgave hos Circle K vil være at yde hurtig og venlig kundeservice, uanset hvor i virksomheden du arbejder. Du sørger for, at vores kunder altid bliver mødt med et smil og lidt ekstra opmærksomhed. Vores medarbejdere gør, at vi skiller os ud fra konkurrenterne, og de er årsagen til, at vores kunder bliver ved med at komme tilbage. 

 

Image
CK medarbejdere - solen - employer branding - nattevagt

Bliv nattevagt

Et job som nattevagt hos Circle K er et job med fleksibilitet, frihed og tid til fritid. Som nattevagt spiller du en vigtig rolle for hele butikkens hverdag – og nat.

Image
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere. Se vores ledige stillinger her

Image
Circle K Mad

Livet i butikken

Vores mål er altid at levere hurtig og venlig service og vores kultur er energisk, udadvendt, rummelig og humoristisk. Lyder det som noget for dig?

Image
livet på kontoret hos circle k

Livet på kontoret

Bliv en del af en global virksomhed, hvor du kan du blive ekspert inden for dit fagområde i fællesskab med dygtige og engagerede kolleger fra hele verden.

Image
Circle K Medarbejdere

Gør karriere hos os

Hos Circle K får du mulighed for at skabe dit eget unikke karriereforløb. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale.

Image
service

Det tror vi på

Hos Circle K har vi et fælles værdigrundlag. Forbedring er vores drivkraft, og vi arbejder altid på at blive endnu bedre for vores kunder.