Image
Kundeportal
Image
Kundeportal

Card E-services - Selvbetjening gjort enkelt

Card E-Services er en tidsbesparende og omkostningsfri onlinetjeneste, som gør det nemt at følge virksomhedens indkøb og brændstofforbrug. Man kan som kunde se informationer om transaktioner, fakturaer og kortoversigt over virksomhedens erhvervskort.

Dette kan du i kundeportalen

  • Bestille kort: Den hurtigste måde at bestille og spærre kort.
  • Administrere kort og sætte PIN-koder direkte i portalen, nulstil PIN forsøg, og hjælp chauffører videre med det samme.
  • Skræddersyet transaktionsoverblik: Følg med i køb, før og efter fakturering, på kort- eller kontoniveau. Chauffører og køretøjers brændstofforbrug registreres særskilt og kan følges uafhængigt af hinanden. Her ses alt fra liter/km, dato, mængde og pris, til kilometerstand på køretøjet. Har en chauffør misset en indtastning, kan dette rettes efterfølgende.
  • Kortoversigt giver et overblik over alle virksomhedens kort, som nemt kan eksporteres til Excel.
  • Fakturahåndtering: Få overblik over alle virksomhedens fakturaer. Det er enkelt at se tidligere måneders faktureringer, hente kopier eller eksportere en faktura i et valgfrit format.
  • Individuelle rapporter: Rapportmodulet giver mulighed for at vælge en standardrapport eller lave skræddersyet rapporter til jeres behov. Individuelle rapporter kan gemmes og redigeres.
  • Følg virksomhedens tilgængelige kredit, fra oversigten på forsiden.
  • Fleksible kortrestriktioner: Administrer og tilpas jeres kort til skræddersyet forbrug, der afgrænser daglig, ugentlig og månedlig forbrug, samt antal og størrelse på hver transaktion. Sæt restriktioner for bestemte tidsintervaller, specifikke produkter og lande.
  • Øget sikkerhed med alarmer og notifikationer: Opsæt alarmer på kortfunktionaliteter og modtag notifikationer på sms eller email, når jeres kort når det valgte loft.
  • Administrer op til 50 kort ad gangen: Spar tid ved at bestille, spærre eller foretage ændringer på købsmuligheder på op til 50 kort ad gangen. 

Selvbetjeningen fungerer også på mobilen

For dig der ikke altid sidder foran computeren, men stadig har behov for fuldt overblik over dine erhvervskort, kan du nemt og enkelt benytte mobilversionen af Card E-Services. Har du allerede oprettet en konto, går du blot direkte til kundeportalen og logger ind.

Har du endnu ikke adgang til Card E-Services, kan du registrere dig her.

Enkel registrering og adgang, adgang døgnet rundt – hvor som helst, når som helst


Vejledning til selvbetjeningen
 

Log ind Card E-Services

Tilmeld Card E-Services

Vilkår og betingelser

Her finder du: Card E-Services' vilkår og betingelser