Image
Vejskat
Image
Europe card
Offentlige virksomheder

Offentlige virksomheder

Hos Circle K har vi mange års erfaring med at yde den bedste service til offentlige kunder. Igennem mange års samarbejde har vi opnået kendskab til de mange forskellige behov og bestræber os hele tiden på at gøre hverdagen nemmere og mere effektiv. Vi har fokus på den enkelte bruger her og nu, men har også et stærkt fokus på, hvordan vi skaber en grøn fremtid med bæredygtige drivmidler i den offentlige transport.

Circle K er det offentliges foretrukne leverandør

Circle K gør jeres hverdag mere enkel. Det gør vi ved at tilbyde markedets bedste stationsnetværk med markedets førende brændstofløsninger, Danmarks største bilvaskenetværk og butikker med stort udvalg af mad og drikke. Med Circle K EUROPE Card tilbyder vi en stærk og sikker løsning, der kan anvendes på over 20.000 stationer i 32 lande. I kan også betale broafgift med jeres Circle K kort. Vi sørger kort sagt for, at I nemt kan komme fra A til B. Læs mere om vores erhvervskort her.

Hos Circle K står et hold af dedikerede specialister klar til at besvare spørgsmål fra både udbudskonsulenter, fleet managers og kortholdere. Vi tilbyder også en online selvbetjeningsportal, Card E-Services, hvor I med adgang til kortadministration, forbrugsoversigt og rapporter kan spare tid.

Grøn omstilling – fremtidens drivmidler

Circle K er med til at drive den grønne omstilling i transportsektoren. Vi rådgiver i grøn omstilling og giver indsigt i mulighederne, der er tilgængelige i dag og passer bedst til jeres behov. Vi leverer naturligvis også grønne alternativer til benzin og diesel, herunder HVO (Hydrogeniseret Vegetabilsk Olie). Vi leverer biomiles HVO, som indeholder vores specielle additiv pakke, der holder motoren i optimal stand.

Hvis du vil høre mere om Circle Ks tilbud til det offentlige, kan du finde og kontakte vores specialister her.

Er du kunde hos Circle K og har brug for hjælp? Kundeservice sidder klar til at modtage dit opkald på tlf. 70 101 101.

 

Andre offentlige kunder

Image
Rådgivning-grøn-omstiling

Grøn rådgivning til jer, der vil gøre forskel

Bæredygtighed er et hyppigt emne i samtalerne med vores kunder. Vi tilbyder kunder og samarbejdspartnere rådgivning i, hvordan de håndterer den grønne omstilling – det sker med møder og webinarer, der klæder virksomheder på til denne vigtige indsats.

Image
one-stop-shopping

One stop shopping

Vi leverer kvalitet - også når det kommer til mad og drikke. Alt er samlet på et sted, så I kan nøjes med et enkelt stop. Så er det nemt at være på farten i løbet af en travl arbejdsdag.

Image
card and service

Kort og services

Vores Circle K EUROPE Card giver adgang til en lang række fordele. I får rabatter på både brændstof og bilvask, og så bliver det ekstra nemt at holde styr på alle omkostninger for hver enkelt bil eller medarbejder.