Image
station
Image
station

Forskellen mellem listepris og pumpepris

Hvad er listepris?

Listeprisen sættes hver dag kl. 00.00 og er udregnet på baggrund af dollarkursen samt prisen på benzin og diesel på det internationale oliemarked. Denne pris er uændret indtil næste dag kl. 00.00, uanset hvor og hvornår du tanker.

Læs her hvorfor brændstofpriserne ændres hver dag.

Hvad er pumpepris?

Pumpeprisen er den pris, der vises på standeren og prisskiltet, når du tanker på stationen. Afhængig af udviklingen i dollarkursen samt prisen på benzin og diesel på det internationale oliemarked vil der fra tid til anden blive ændret i den vejledende pumpepris. Den vejledende pumpepris er den pris, som er udgangspunktet for prissætning på stationerne. Alt efter den lokale konkurrence kan pumpeprisen variere henover dagen på den enkelte station.

Se vores benzinkortløsninger

Her kan du læse mere om vores benzinkort og finde det der passer til dig eller din virksomhed.
Image
mand og kvinde holder møde

Grøn rådgivning til jer, der vil gøre forskel

Bæredygtighed er et hyppigt emne i samtalerne med vores kunder. Vi tilbyder kunder og samarbejdspartnere rådgivning i, hvordan de håndterer den grønne omstilling – det sker med møder og webinarer, der klæder virksomheder på til denne vigtige indsats.

Image
kvinde fylder benzin på bilen

På vej i den rigtige retning

Circle K anerkender ikke kun den grønne omstilling: Vi påtager os ansvaret for at gå forrest og drive branchen fremad mod en bæredygtig fremtid. Det sker både på den korte bane, her og nu, og hen mod den lange bane. Se her, hvordan det sker.