Image
Frynsegoder på farten
Image
Frynsegoder på farten

Personlige fordele for erhvervskunder med EXTRA Pro

Med EXTRA Pro nyder du godt af de samme fordele som i EXTRA – plus lidt flere. Alt sammen noget, der luner i din privatøkonomi og gør hverdagen på farten lidt sjovere. Her får du et samlet overblik over alle fordelene med EXTRA Pro - det er det, vi kalder ægte frynsegoder på farten.

EXTRA Pro giver Circle K-erhvervskunder endnu flere personlige fordele. Hvad end du er til en sprød sandwich, en velbrygget kop kaffe eller et smurt rundstykke, så har vi noget, der falder i din smag. Med EXTRA Pro får du personlige tilbud på mad, drikke og snacks samt rabat på brændstof. Her på siden får du et overblik over alle de fordele, du får med EXTRA Pro. 

Image
hotdog

HOTDOG

Mmmh, varmt grillet brød, knasende sprød pølse og din yndlingsdressing. Vælg din favorit-hotdog til kun 29 kr. 

Image
sandwich

SANDWICH/PANINI

Du behøver ikke tænke på madpakken, for du kan nemlig altid svinge forbi Circle K til en sprød, grillet panini eller sandwich til kun 35 kr.

Image
trappe

RABAT PÅ BRÆNDSTOF

Som EXTRA Pro kunde sparer du 15 øre pr. liter i dit private brændstofforbrug – blot ved at tilføje dit erhvervskort til din EXTRA konto. Du starter altså ét trin højere end ved blot at være EXTRA-kunde. Og du har mulighed for at tanke dig til endnu mere rabat løbende.

Image
wienerbrød

WIENERBRØD + SMURT RUNDSTYKKE

Lyst til en EXTRA-lækker morgenmad i dag? Som en del af EXTRA Pro kan du altid få et smurt rundstykke og et valgfrit wienerbrød til kun 32 kroner

Image
barebells

BAREBELLS-BAR

Snup en Barebells-bar med på farten, der giver EXTRA energi til arbejdsdagen. Kun 20 kr. – og i masser af lækre smagsvarianter. 

Image
hver 6 gratis

HVER 6. GRATIS

EXTRA Pro har alle de fordele, der følger med EXTRA. Og mere til! Hvis du allerede kender EXTRA, ved du også, at man får hver 6. kaffe, kolde drikkevarer og meget mere gratis. Her tæller tilbuddene i EXTRA Pro også med, så du får hurtigt glæde af endnu flere fordele.

... Og meget, meget mere 

Som EXTRA Pro-kunde får du nemlig glæde af alle de samme fordele som i EXTRA. Og lidt mere. Det er hurtigt at melde sig til - og helt gratis. Så hvis du har adgang til et erhvervskort, er det bare om at få meldt dig til!

Image
tier program trappe

Til dig, der allerede er medlem af EXTRA

Log ind på din personlige EXTRA-profil og tilføj et Circle K-erhvervskort. Nemmere bliver det ikke.

Til dig, der ikke er medlem endnu

Tilmeld dig EXTRA og få rabatter og automatiske fordele. Når du også tilføjer et erhvervskort, får du endnu flere fordele med EXTRA Pro.