Image
Frynsegoder på farten
Image
Frynsegoder på farten

Personlige fordele for erhvervskunder med EXTRA Pro

Med EXTRA Pro nyder du godt af de samme fordele som i EXTRA – plus lidt flere. Alt sammen noget, der luner i din privatøkonomi og gør hverdagen på farten lidt sjovere. Her får du et samlet overblik over alle fordelene med EXTRA Pro - det er det, vi kalder ægte frynsegoder på farten.

EXTRA Pro giver Circle K-erhvervskunder endnu flere personlige fordele. Hvad end du er til en sprød sandwich, en velbrygget kop kaffe eller et smurt rundstykke, så har vi noget, der falder i din smag. Med EXTRA Pro får du personlige hverdagstilbud på mad og drikke fra mandag til fredag samt rabat på brændstof. Her på siden får du et overblik over alle de fordele, du får med EXTRA Pro. 

Image
redbull

ENERGI(DRIK) TIL DE MORGENFRISKE

Kom til power hour mellem 06 og 08 alle hverdage. Her får du 4 Redbull til 48 kr. + pant, som giver dig energi til resten af dagen. Tilbuddet er unikt for EXTRA Pro-medlemmer.

Image
tirsdag

TIRSDAGSTILBUD

Start morgenen godt ud med en valgfri kaffe, et smurt rundstykke og en Circle K-juice for blot 45,- plus pant. Tilbuddet gælder til kl. 12.

Image
torsdag

TORSDAGSTILBUD

Glæd dig til en valgfri kaffe, et stykke wienerbrød og en Circle K-vand for bare 45,- plus pant – hver torsdag. 

Image
mere rabat på brændstof

RABAT PÅ BRÆNDSTOF

Som EXTRA Pro kunde sparer du 15 øre pr. liter i dit private brændstofforbrug – blot ved at tilføje dit erhvervskort til din EXTRA konto. Du starter altså ét trin højere end ved blot at være EXTRA-kunde. Og du har mulighed for at tanke dig til endnu mere rabat løbende.

Image
mandagstilbud

MANDAGSTILBUD

Hver mandag får du en sandwich eller panini + en 0,5 l valgfri drik til bare 45,- + pant.
 

Image
onsdag

ONSDAGSTILBUD

Hver onsdag kan du glæde dig til en pizzaslice og en valgfri 0,5 l drik for bare 35 kr. 

Image
fredag

FREDAGSTILBUD

Skyd weekenden godt i gang med en valgfri 0,5 l drik og en Snickers til 25,- + pant. 

Image
hver 6 gratis

HVER 6. GRATIS

EXTRA Pro har alle de fordele, der følger med EXTRA. Og mere til! Hvis du allerede kender EXTRA, ved du også, at man får hver 6. kaffe, kolde drikkevarer og meget mere gratis. Her tæller tilbuddene i EXTRA Pro også med, så du får hurtigt glæde af endnu flere fordele.

... Og meget, meget mere 

Som EXTRA Pro-kunde får du nemlig glæde af alle de samme fordele som i EXTRA. Og lidt mere. Det er hurtigt at melde sig til - og helt gratis. Så hvis du har adgang til et erhvervskort, er det bare om at få meldt dig til!

Image
extra pro tier - beskaaret

Til dig, der allerede er medlem af EXTRA

Log ind på din personlige EXTRA-profil og tilføj et Circle K-erhvervskort. Nemmere bliver det ikke.

Til dig, der ikke er medlem endnu

Tilmeld dig EXTRA og få rabatter og automatiske fordele. Når du også tilføjer et erhvervskort, får du endnu flere fordele med EXTRA Pro.