Image
Frynsegoder på farten
Image
Frynsegoder på farten

Fordele for erhvervskunder med EXTRA Pro

Med EXTRA Pro nyder du godt af de samme fordele som i EXTRA – plus lidt flere. Alt sammen noget, der luner i din privatøkonomi og gør hverdagen på farten lidt sjovere. Her får du et samlet overblik over alle fordelene med EXTRA Pro - det er det, vi kalder ægte frynsegoder på farten.

EXTRA Pro giver dig adgang til eksklusive tilbud for erhvervskunder. Hvad end du er til en sprød sandwich, en velbrygget kop kaffe eller et smurt rundstykke, så har vi noget, der falder i din smag. Med EXTRA Pro får du gode hverdagstilbud på mad og drikke fra mandag til fredag samt rabat på brændstof. Her på siden får du et overblik over alle de fordele, du får med EXTRA Pro. 

Image
frokost på farten

MORGENMAD, FROKOST OG SNACKS

EXTRA Pro giver dig gode tilbud på frisklavet mad til morgen, middag og aften, men også de hurtige snacks, der engang imellem skal til, når (arbejds)dagen trækker ud. 

Image
mere rabat på brændstof

RABAT PÅ BRÆNDSTOF

Som EXTRA Pro kunde sparer du 15 øre pr. liter i dit private brændstofforbrug – blot ved at tilføje dit erhvervskort til din EXTRA konto. Du starter altså ét trin højere end ved blot at være EXTRA-kunde. Og du har mulighed for at tanke dig til endnu mere rabat løbende.

 

Image
Red Bull

ENERGI(DRIK) TIL DE MORGENFRISKE

Kom til power hour mellem 06 og 08 alle hverdage. Her får du 4 Redbull til 48 kr. + pant, som giver dig energi  til resten af dagen. Tilbuddet er unikt for EXTRA Pro-medlemmer.
 

Image
hver 6 gratis

HVER 6. GRATIS

EXTRA Pro har alle de fordele, der følger med EXTRA. Og mere til! Hvis du allerede kender EXTRA, ved du også, at man får hver 6. kaffe, kolde drikkevarer og meget mere gratis. Her tæller tilbuddene i EXTRA Pro også med, så du får hurtigt glæde af endnu flere fordele.

 

... Og meget, meget mere 

Som EXTRA Pro-kunde får du nemlig glæde af alle de samme fordele som i EXTRA. Og lidt mere. Det er hurtigt at melde sig til - og helt gratis. Så hvis du har adgang til et erhvervskort, er det bare om at få meldt dig til!

Image
extra pro tier - beskaaret

Til dig, der allerede er medlem af EXTRA

Log ind på din personlige EXTRA-profil og tilføj et Circle K-erhvervskort. Nemmere bliver det ikke.

Til dig, der ikke er medlem endnu

Tilmeld dig EXTRA og få rabatter og automatiske fordele. Når du også tilføjer et erhvervskort, får du endnu flere fordele med EXTRA Pro.

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål om EXTRA Pro

 • Er det besværligt at blive en del af EXTRA Pro?

  Nej, det kræver dog et par ting. Du skal være erhvervskunde hos Circle K eller have adgang til et erhvervskort. Og dét kort skal tilføjes til din personlige EXTRA-profil. Hvis du allerede er medlem af EXTRA, skal du blot logge på og tilføje det. Er du endnu ikke medlem, så tager det ikke meget mere end et minut at oprette dig. I den forbindelse kan du nemt tilføje erhvervskortet også.

 • Hvordan betaler jeg for mine EXTRA Pro tilbud?

  For at få glæde af EXTRA Pro-fordelene skal du stadig bruge dit helt almindelige betalingskort. Når først du har tilføjet erhvervskortet til din personlige profil, så er det ”tilsluttet” dig og din medlemsprofil, og du skal fortsætte med at bruge det betalingskort som du sædvanligvis bruger, når du handler hos os.

 • Skal erhvervskortet være personligt?

  Nej, det er ikke et krav. Du kan godt tilmelde et Circle K-erhvervskort, selvom det ikke er personligt. Dog kan erhvervskortet kun tilknyttes én EXTRA konto.

 • Hvor mange EXTRA-medlemmer kan der tilknyttes et erhvervskort?

  Der kan kun knyttes ét EXTRA-medlemskab per erhvervskort.

 • Skal jeg selv huske på mine fordele?

  Vi har naturligvis gjort det let, så alt du behøver, er at huske dit betalingskort. Du får automatisk rabat, når du handler hos os og går efter de særlige EXTRA- og EXTRA Pro-tilbud. Og du kan altid finde dem i din app og på din profil. 

 • Har jeg EXTRA Pro-fordele for evigt?

  Dine EXTRA Pro-fordele falder bort, hvis ikke der bliver foretaget et køb på erhvervskortet i 90 dage.