Image
Glade medarbejdere
Image
Meget glade medarbejdere
Om os

Om os

Circle K er én de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og alene herhjemme har vi mere end 225 butikker og stationer. Derudover kan du finde Circle K i flere andre europæiske lande såsom Polen, Irland, Norge, Sverige, Estland, Letland og Litauen. I alt har vi cirka 2.300 full-service stationer (brændstof og butik) og automatanlæg (kun brændstof) i Europa, og på tværs af landene arbejder mere end 18.500 Circle K-medarbejdere i vores butikker eller på vores koncernhovedkontor, på vores otte regionale hovedkontorer, på vores terminaler eller på vores mange depoter.

Circle Ks DNA bygger på, hvad vi kender som ACT WITH PRIDE. PRIDE står for People, Results, Improvement, Development og Entrepreneurship, og PRIDE betyder, at Circle K er en markedsledende virksomhed med ambitiøse mål, og som er i god vækst.

Circle K er nemlig kendt for nyskabelse indenfor conveniencesektoren og for vores spidskompetence, som er lækker mad og drikke til danskerne på farten, mens vores brændstofprodukter som miles og milesPLUS er anerkendt som blandt markedet bedste og mest innovative. Vores medarbejdere er anerkendt for deres gode service, og vi sørger for at gøre kundernes rejse fra A til B nemmere ved både at holde bilerne kørende på traditionelle og alternative drivmidler samt el, mens vi sikrer, at danskerne også altid selv kan få energi til turen videre.

Circle K er et 100 % indirekte ejet datterselskab af Alimentation Couche-Tard, Inc. og del af et netværk på over 8.000 stationer og 70.000 passionerede medarbejdere, som hver uge tager imod mere end 30 millioner gæster. Læs mere på  www.circlek.eu og på www.couche-tard.com.

Image
Nyheder-og-presse

Nyheder og presse

Her finder du de seneste nyheder om Circle K samt adgang til vores pressefotos og kontaktinformation. Vores kommunikationsafdeling svarer på alle henvendelser hurtigst muligt.

Image
Partnerskab med børns vilkår

Partnerskab med Børns Vilkår

Siden april 2019, har vi sammen med vores kunder indsamlet mere end 3 millioner kroner til Børns Vilkår, så BørneTelefonen kan holde døgnåbent.

Image
Årsrapporter

Årsrapporter

Her kan du se en oversigt over vores seneste årsrapporter. I 2018/2019 udarbejdede vi den første sustainability-rapport, som du også kan finde her.

Image
medarbejdere

Fakta om Circle K

Vidste du, at Circle K er Danmarks ældste olieselselskab? I dag er selskabet førende inden for både brændstof og dagligvarer.

Image
HSE

HSE

HSE står for Heath, Safety & Environment. I Circle K er sundhed, sikkerhed og miljø vigtige parametre, som vi måler vores succes ud fra.

Image
smileyordning

Smileyordning

Vi sørger for, at alle vores butikker lever op til fødevarereglerne. Her kan du se en oversigt over vores butikker og deres smiley'er.