Image
happy people - om os
Image
Happy people - om os, mobil
Om os

Om os

Circle K er en førende skandinavisk leverandør af brændstof til transport. Med over 100 års virke i regionen er vi blandt branchens mest erfarne.

Vi driver et stort stationsnetværk i Skandinavien, Polen, de baltiske lande og Rusland med omkring 2.300 full-service stationer og automatanlæg. 

18.500 personer arbejder for Circle K i Europa fordelt på stationer, vores koncernhovedkontor, vores otte regionale hovedkontorer, vores terminaler og depoter.

Circle K er et 100 % indirekte ejet datterselskab af Alimentation Couche-Tard, Inc. og del af et netværk på over 8.100 stationer og 70.000 passionerede retailere, som hver uge tager imod mere end 30 millioner gæster.

I Danmark leverer Circle K en femtedel af Danmarks samlede olieforbrug til transport, industri og opvarmning. Vi driver over 220 bemandede benzinstationer foruden en række automatanlæg under varemærket 1-2-3.

Image
Nyheder-og-presse

Nyheder og presse

Her finder du de seneste nyheder om Circle K samt adgang til vores pressefotos og kontaktinformation. Vores kommunikationsafdeling svarer på alle henvendelser hurtigst muligt.

Image
Pressekontakt

Corona tiltag hos Circle K

Det skal være en god oplevelse af handle hos os. Selv om der er mange ting, der er usikre i disse Covid-19 tider, kan du regne med Circle K og føle dig tryg. Vi vil stadig gerne hjælpe dig videre og give dig det, du netop har behov for .

Image
Partnerskab med børns vilkår

Partnerskab med Børns Vilkår

I april 2019 indsamlede vi, sammen med vores kunder, 1 million kroner til Børns Vilkår, så BørneTelefonen kan holde åbent to ekstra timer hver dag.

Image
Årsrapporter

Årsrapporter

Her kan du se en oversigt over vores seneste årsrapporter. I 2018/2019 udarbejdede vi den første sustainability-rapport, som du også kan finde her.

Image
Fakta om circle k

Fakta om Circle K

Vidste du, at Circle K er Danmarks ældste olieselselskab? I dag er selskabet førende inden for både brændstof og dagligvarer.

Image
HSE

HSE

HSE står for Heath, Safety & Environment. I Circle K er sundhed, sikkerhed og miljø vigtige parametre, som vi måler vores succes ud fra.

Image
smileyordning

Smileyordning

Vi sørger for, at alle vores butikker lever op til fødevarereglerne. Her kan du se en oversigt over vores butikker og deres smiley'er.