Image
Glade medarbejdere
Image
Meget glade medarbejdere

Om Circle K

Circle K er en af de førende virksomheder i Danmark inden for convenience, energi- og brændstoflevering. I Danmark driver Circle K to forskellige mærker – Circle K og INGO – fordelt på 435 lokationer, hvoraf 208 er Circle K-stationer. På de mange stationer tilbyder vi ikke kun brændstof, men også et bredt udvalg af mad og drikke. Samtidig kan du få vasket bilen i en af vores vaskehaller. Desuden er mange af vores stationer udstyret med lynladere, hvilket understøtter vores engagement i den grønne omstilling af transportbranchen.

Klima og miljø er spørgsmål, der engagerer os, og vi arbejder konstant imod at kunne tilbyde flere miljøtilpassede brændstofalternativer. Vores ambitiøse målsætning er, at brændstoffer fra vores stationer skal udlede 30 % mindre CO2 i 2030 og opnå klimaneutralitet senest i 2045. Dette skal bl.a. opnås ved at etablere 1300 lynladepladser fordelt i hele landet inden 2030.

Vi fokuserer på at tilbyde vores kunder lækker, frisklavet mad og drikke til danskerne på farten. Vores medarbejdere er kendte for deres gode service og effektivitet. Vi sørger for at gøre vores kunders rejse fra A til B nemmere – ikke kun ved at holde deres biler kørende på både traditionelle og alternative drivmidler, herunder elektricitet, men også ved at sørge for, at kunderne kan få en tiltrængt pause på farten.
 

Image
Nyheder-og-presse

Nyheder og presse

Her finder du de seneste nyheder om Circle K samt adgang til vores pressefotos og kontaktinformation. Vores kommunikationsafdeling svarer på alle henvendelser hurtigst muligt.

Image
Partnerskab med børns vilkår

Partnerskab med Børns Vilkår

Siden april 2019, har vi sammen med vores kunder indsamlet mere end 3 millioner kroner til Børns Vilkår, så BørneTelefonen kan holde døgnåbent.

Image
Årsrapporter

Årsrapporter

Her kan du se en oversigt over vores seneste årsrapporter. I 2018/2019 udarbejdede vi den første sustainability-rapport, som du også kan finde her.

Image
medarbejdere

Fakta om Circle K

Vidste du, at Circle K er Danmarks ældste brændstofselskab? I dag er selskabet førende inden for både brændstof og convenience.

Image
HSE

HSE

HSE står for Heath, Safety & Environment. I Circle K er sundhed, sikkerhed og miljø vigtige parametre, som vi måler vores succes ud fra.

Image
smileyordning

Smileyordning

Vi sørger for, at alle vores butikker lever op til fødevarereglerne. Her kan du se en oversigt over vores butikker og deres smiley'er.

Image
ev el lade

Mere end en tankstation

Circle K er en klassisk tankstation, hvor du kan få det nødvendige på farten. Men vi er også meget mere end det. Hos Circle K kan du nemlig tanke energi til din krop, oplade din elbil eller blot tage en pause, når du er på en længere tur.