Image
Børnekaffe
Image
Børnekaffe

Børnekaffe er tilbage

I september 2018 indgik vi et 3-årigt samarbejde med Børns Vilkår, hvor vi i fællesskab arbejder for at udbrede kendskabet til BørneTelefonen og indsamle penge ved hjælp af Børnekaffe. Donationen til Børns Vilkår fra Circle K skal gå til at udvide åbningstiden på BørneTelefonen. Indsamlingen i år går til på sigt, at BørneTelefonen kan holde døgnåben. Det gør vi, fordi børn skal kunne få hjælp til det der er svært, når de har behov for det.

Circle K ønsker at være med til at gøre en forskel

Alle børn fortjener en god start på dagen, synes vi. Gennem forskellige tiltag og kampagner i vores butikker bl.a. Børnekaffe sætter vi fokus på, at BørneTelefonen mangler ressourcer til at besvare alle henvendelser. 

Circle K har aktiviteter i 23 lande og som en del af vores strategi for social ansvarlighed indgår vi aftaler med lokale organisationer i de enkelte lande, der arbejder med udsatte børn og unge, mennesker inden for uddannelse, sundhed og socialt arbejde.

Sammen med Børns Vilkår er vi med til at gøre en helt konkret forskel for en masse børn. Det er vi stolte af.

Resultater af Børnekaffe indsatsen

Børnetelefonen er nu også åben inden børn skal i skole: Med hjælp fra vores kunder og vores Børnekaffe kunne vi i sensommeren 2019 donere 1 mio. kr.  til Børns Vilkårs BørneTelefon. Det samme kunne vi sensommeren 2020. Donationer er gået til at udvide åbningstiden fra kl. 11 om formiddagen til nu at åbne allerede kl 07 om morgenen. Hermed kan børn også få kontakt med en voksen at tale med inden de skal i skole og i gang med dagen.

Hvert år modtager BørneTelefonen mere end 200.000 henvendelser fra børn, der har brug for at tale med en voksen her og nu. Langt fra alle bliver besvaret. Der er altså stadig brug for hjælp.

Frisklavet kaffe

Den bedste kaffe til turen: Økologiske Arabica-bønner, lækker cremet mælkeskum lavet på naturmælk.