Image
Børnekaffe
Image
Børnekaffe

Børnekaffe er tilbage

Siden vores samarbejde med Børns Vilkår startede i 2019 har vi sammen med Circle K’s kunder samlet mere end 3 mio. kr. ind til BørneTelefonen og pengene har været medvirkende til, at der nu er døgnåbent på BørneTelefonen. I år vi særligt fokus på, at hjælpe børn og unge ud af ensomhed og håber at slå rekorden fra sidste år.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Circle K ønsker at være med til at gøre en forskel

Alle børn fortjener en god start på dagen, synes vi. Gennem forskellige tiltag og kampagner i vores butikker bl.a. Børnekaffe sætter vi fokus på, at BørneTelefonen mangler ressourcer til at besvare alle henvendelser. 

Circle K har aktiviteter i 23 lande og som en del af vores strategi for social ansvarlighed indgår vi aftaler med lokale organisationer i de enkelte lande, der arbejder med udsatte børn og unge, mennesker inden for uddannelse, sundhed og socialt arbejde.

Sammen med Børns Vilkår er vi med til at gøre en helt konkret forskel for en masse børn. Det er vi stolte af.

Resultater af Børnekaffe indsatsen

Siden vores samarbejde med Børns Vilkår startede i 2019 har vi sammen med vores kunder samlet mere end 3 mio. kr. ind til BørneTelefonen og pengene har været medvirkende til, at der nu er døgnåbent på BørneTelefonen.

Hvert år modtager BørneTelefonen mere end 200.000 henvendelser fra børn, der har brug for at tale med en voksen her og nu. Langt fra alle bliver besvaret. Der er altså stadig brug for hjælp.

Frisklavet kaffe

Den bedste kaffe til turen: Økologiske Arabica-bønner, lækker cremet mælkeskum lavet på naturmælk.