Image
Børnekaffe
Image
Børnekaffe

Børnekaffe er tilbage...

Når du vælger Børnekaffe-koppen vil Circle K støtte BørneTelefonen hos Børns Vilkår med op til 1 million kroner. På den måde bidrager du til, at flere børn og unge kan få den nødvendige rådgivning og støtte samt en voksen at tale med, når livet til tider er svært og udfordrende. Børnekaffe koster ikke mere end en mellemkaffe - det er Circle K, der giver hele donationen til Børns Vilkår. Men hvis du ønsker at bidrage yderligere til BørneTelefonens vigtige arbejde, kan du benytte de QR-koder, som sidder ved betalingsterminalerne i vores butikker, hvor du kan støtte med et valgfrit beløb.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Circle K ønsker at gøre en forskel

Sammen med Børns Vilkår er vi med til at gøre en reel forskel og hjælpe endnu flere sårbare børn og unge. Det er vi stolte af. Gennem Børnekaffe sætter vi fokus på det faktum, at BørneTelefonen mangler ressourcer til at besvare endnu flere henvendelser.

Resultater af Børnekaffe indsatsen

Siden vi startede vores samarbejde med Børns Vilkår i 2019, har vi i samarbejde med vores kunder, samlet mere end 5 millioner kr. ind til BørneTelefonen. Det har haft en afgørende betydning for, at BørneTelefonen nu er døgnåben.

Hvert år modtager BørneTelefonens frivillige rådgivere over 200.000 henvendelser fra børn, der har behov for at tale med en voksen her og nu. Desværre bliver langt under halvdelen af opkaldene besvaret. Der er altså stadig brug for hjælp.

Indsamlingen fra dette års Børnekaffe kampagne går derfor til, at BørneTelefonen fortsat kan holde åbent døgnet rundt. Hvis du ønsker at give et yderligere bidrag til BørneTelefonen, kan du benytte de QR-koder, som sidder ved betalingsterminalen i vores butikker, hvor du kan støtte med et valgfrit beløb.

Frisklavet kaffe

Den bedste kaffe til turen: Økologiske Arabica-bønner, lækker cremet mælkeskum lavet på naturmælk.