Image
Børnekaffe
Image
Børnekaffe

Børnekaffe er tilbage

Børnekaffe er suverænt den stærkeste kaffe i byen. Når du vælger en Børnekaffe hos Circle K, støtter du nemlig BørneTelefonen hos Børns Vilkår. Du betaler 2,50 kr. ekstra, det samme gør vi – og sammen donerer vi i alt 5 kr.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Circle K ønsker at være med til at gøre en forskel

Sammen med Børns Vilkår er vi med til at gøre en helt konkret forskel og hjælpe endnu flere sårbare børn og unge. Det er vi stolte af. Gennem forskellige tiltag og kampagner i vores butikker bl.a. Børnekaffe sætter vi fokus på, at BørneTelefonen mangler ressourcer til at besvare alle henvendelser. 

Resultater af Børnekaffe indsatsen

Siden vores samarbejde med Børns Vilkår startede i 2019 har vi sammen med vores kunder samlet mere end 4 mio. kr. ind til BørneTelefonen og pengene har været medvirkende til, at der nu er døgnåbent på BørneTelefonen.

Hvert år modtager BørneTelefonens frivillige rådgivere mere end 200.000 henvendelser fra børn, der har brug for at tale med en voksen her og nu. Langt fra alle bliver besvaret. Der er altså stadig brug for hjælp.

Indsamlingen fra dette års Børnekaffe kampagne går derfor til, at BørneTelefonen fortsat kan holde døgnåben og går også til HØRT, som er et rådgivningstilbud til unge i alderen 15-24 år. 

 

 

Frisklavet kaffe

Den bedste kaffe til turen: Økologiske Arabica-bønner, lækker cremet mælkeskum lavet på naturmælk.