Image
Partnerskab
Image
Paetnerskab
Partnerskab

Partnerskab med Børns Vilkår

I september 2018 indgik vi et 3-årigt samarbejde med Børns Vilkår, hvor vi i fællesskab arbejder for at udbrede kendskabet til BørneTelefonen og indsamle penge, så de kan udvide åbningstiden om morgenen.

Med hjælp fra vores kunder var vi i april 2019 i stand til hjælpe BørneTelefonen med at udvide åbningstiden med 2 timer - så de nu også kan holde åbent fra kl. 09 til 11. Vi indsamlede 1 mio. kroner, som vi sendte videre til Børns Vilkår. 

Men der er stadig brug for hjælp. Mange børn ringer fortsat forgæves – også uden for åbningstiden. Hvert år modtager BørneTelefonen mere end  200.000 henvendelser fra børn, der har brug for at tale med en voksen her og nu. Kun ca. halvdelen bliver besvaret.

Partnerskab med Børns Vilkår

Alle børn fortjener en god start på dagen. Gennem forskellige tiltag og kampagner i vores butikker sætter vi fokus på, at BørneTelefonen mangler ressourcer til at besvare alle henvendelser. 

Circle K har aktiviteter i 23 lande, og som en del af vores strategi for social ansvarlighed indgår vi aftaler med lokale organisationer i de enkelte lande, der arbejder med udsatte børn og unge mennesker inden for uddannelse, sundhed og socialt arbejde.

Sammen med Børns Vilkår er vi med til at gøre en helt konkret forskel for en masse børn. Det er vi stolte af. Med nye kampagner kommer vi til at samle endnu flere penge ind, som skal gå til at udvide åbningstiden yderligere på BørneTelefonen.