Image
Netværk
Image
Netværk
Speditions-kontrakt

Speditionskontrakt

Med en speditionskontrakt kan I tilbyde jeres vognmænd et brændstofskort til hele Europa.

Udenlandske vognmænd har ofte ikke tilgang til internationale brændstofskort, og får derfor ofte hverken rabat eller kredit på deres køb af brændstof. Med en speditionskontrakt kan man som dansk speditør tilbyde sine vognmænd en brændstofaftale, som omfatter et brændstofskort samt en godkendt international momsfaktura, der kan bruges i hele Europa - både på Circle K's egne stationer og hos vores europæiske samarbejdspartnere.

Som speditør sikrer I tilmed at følge lovgivningen omkring fakturering direkte til vognmanden, som har foretaget den fysiske transport samtidig med, at I får bonus for de køb, som foretages i Danmark.

Hvad omfatter speditionskontrakten?
 

Speditionskontrakten indeholder en juridisk aftale mellem speditøren og Circle K. Speditøren indgår blandt andet som garant for de vognmænd, der efterfølgende tilknyttes aftalen.
Speditøren kan bestemme, hvor vognmændene skal kunne tanke. Speditionskontrakten kan nemlig omfatte EUROPE Card, som kun kan anvendes i Danmark, Skandinavien eller hele Europa. Vognmanden har via speditøren et 100% full-service kort, uden at skulle stille sikkerhed, som blandt andet kan anvendes til betaling for diesel, AdBlue og vejafgifter - samt mulighed for at få hjælp ved f.eks. driftsstop.

Afregning og fordele
 

Speditøren modtager de fysiske fakturaer fra Circle K til afregning i vognmandens fragt. Ved udarbejdelse af en modregningsaftale (AC Agreement) med vognmanden sikres, at der altid kan modregnes over for vognmanden. Vi sender fakturaer, rykkere og brændstofskort direkte til speditøren. Der er dog også mulighed for at sende til en anden adresse.
Vognmanden kan få rabat på køb foretaget i Danmark, men det er speditøren, der i så fald bestemmer andelen.

Følg forbruget online 
 

Via vores webportal, Card E-Services, får I adgang, kontrol og effektiv håndtering af jeres udgifter til brændstof. I kan administrere alle konti for de tilknyttede vognmænd og få tilpassede rapporter, frekvens og forbrug, så I får et samlet overblik. Portalen giver jer fuldstændig og let adgang, fordi I kan blokere og bestille nye kort, tilføje nye brugere og adgangsniveauer, let søge efter transaktioner, fakturaer m.m. Læs mere om Card E-services her

Er du allerede speditionskunde?

Her kan du spærre, genåbne vognmænd eller kort, bestille nye kort eller oprette en ny vognmand.