Image
Miles diesel
Image
Miles diesel
miles diesel

miles diesel og milesPLUS diesel

Diesel er ikke bare diesel. Kvaliteten er afgørende for, at du og din virksomhed er bedst muligt kørende.

Få et sundt brændstofforbrug med miles diesel

Kvaliteten i diesel er afgørende for, om I er godt kørende. Udover dieselprisen er der også brændstofforbruget og ikke mindst miljøet at tage hensyn til, når I vælger brændstof. 

miles diesel indeholder et særligt multifunktionelt additiv, der fjerner snavs og reducerer belægninger i motoren. En renere motor gør som bekendt, at jeres biler får en mere effektiv forbrænding, der mindsker udslippet af skadelige stoffer – og så får I ovenikøbet et lavere brændstofforbrug med miles diesel.

Find dit benzinkort

Image
diesel-picture

milesPLUS: den bedste diesel, der nedsætter brændstofforbrug og forbedrer motorkraften 

Det er ikke kun benzinbillisterne, der har glæde af høj kvalitet på brændstof, når de kigger forbi Circle K. Hvis din virksomhed kører dieselbiler, har vi også et bud på den stærkeste diesel: milesPLUS diesel, der er en premiumdiesel med alle tænkelige fordele.

I får de samme fordele som benzinbillisterne, der tanker milesPLUS 95. I får også nemmere motorstart ved kolde temperaturer, fordi vi har forbedret koldstarten for dieselmotorer. Det gør en kold og grå mandag morgen lidt nemmere.  

Produktfordele Fordele for jer miles diesel milesPLUS diesel
Forbedrer moterens pålidelighed I får en motor du kan stole på ●● ●●
En ren motor udnytter brændstof bedre Jeres biler kører længere på literen ●●
Gendanner og forbedrer motorkraften, mere power og acceleration Mere køreglæde ●● ●●
Forbedrer koldstart for dieselmotorer

Nemmere motorstart ved kolde temperaturer 

  ●●
Reducerer bankelyde og larm i motoren Jævn og stille motorkørsel   ●●
Ekstra god vedligeholdelse af biler, der primært kører korte ture Færre udgifter til vedligehold   ●●

 

miles diesel og milesPLUS diesel fungerer i al slags vejr 

Vi danskere er berygtede for altid at tale om vejret, men når det kommer til diesel, er der god grund til at blive ved emnet. Circle K’s miles diesel tager nemlig højde for, at jeres bils motor skal være klar til at køre i det danske vejr året rundt. Dansk miles diesel og milesPLUS diesel er frostsikret og tilpasset de danske vejrguder, så vejret aldrig kommer til at påvirke arbejdsdagen. 

Skal I en tur til nabolandene nord for Danmark, hvor vejret ofte er noget koldere, så råder vi jer til at tage højde for vejret, så I undgår ”frossen” diesel. Hvis turen er kort, og I ikke standser mere end få timer, så behøver I ikke gøre noget. Har I en såkaldt common rail-motor, der holdes i gang, vil I heller ikke opleve problemer med jeres diesel.

Standser I derimod i længere tid – og er det meget koldt – så anbefaler vi, at I fylder tanken godt op med den lokale diesel, før I standser for natten eller i længere tid. Her i Danmark har vi den samme diesel i hele landet, fordi vores klima ikke svinger fra region til region, men besøger I Norge, så vil du opleve, at nordmændene har flere forskellige slags diesel.

Skulle uheldet være ude, og I står med frossen diesel i tanken, så råder vi jer til at kontakte et lokalt værksted. Her skal bilen ind og varmes godt igennem, så det frosne diesel tør op og bliver flydende. Tanken vil blive tømt, og du kan tanke det lokale diesel i stedet. 

Diesel er altså ikke bare diesel, med miles og milesPLUS er I sikret et brændstof, der fungerer, selvom det danske vejr viser sig fra sin koldeste side.

Produkt- og sikkerhedsblade

Image
Miles of road

miles Off Road

miles Off Road Diesel er ufarvet diesel uden tilsætning af biodiesel. Den er tilsat miles additiv og har de samme egenskaber som de øvrige miles produkter. Denne type dieselolie må jf. lovgivningen ikke bruges som transportdiesel.

Image
HVO

HVO

HVO står for hydrogeniseret-vegetabilsk-olie og består 100% af genanvendelige råstoffer. Det indeholder ingen fossile olieprodukter men har samme - eller endnu bedre - produktegenskaber end fossil diesel.

Image
Adblue

AdBlue

AdBlue er et miljøvenligt tilsætningsstof. Det mindsker udslippet af skadelige partikler. Både lokalforureningen og køretøjets dieselforbrug reduceres.