Image
Leverancer-hero
Image
Leverancer-hero-mobil
Anlæg og byggeri

Anlæg og byggeri

Hos Circle K har vi årtiers erfaring med betjening af store og små aktører indenfor anlæg og byggeri, og vi forstår derfor, hvad der er vigtigt for jeres virksomhed. Leveringssikkerhed, stationsnetværk og produktudvikling er nøgleord i vores samarbejde med branchen.

Circle K tilpasser løsningen til jeres behov

Dieselleverancer er et lille, men utroligt vigtigt tandhjul på alle anlægsprojekter, og Circle K er dagligt med til at holde anlægsprojekter i gang i hele Danmark. Vi samarbejder med de allerstørste aktører i branchen og har samtidig fokus på mellemstore og små kunders behov. Vores løsninger er fleksible og kan skræddersyes præcis efter den enkelte kundes størrelse og behov.

Vi tilbyder en online selvbetjeningsportal, Fuel E-Services, hvor jeres virksomhed kan spare administrationstid med et godt og simpelt overblik over hjemmetanke, bestillinger, leverancer og fakturaer.

Circle K gør jeres hverdag mere enkel

Vi tilbyder markedets bedst beliggende stationsnetværk med markedets førende brændstofløsninger, Danmarks største netværk af bilvask, AdBlue anlæg og butikker med stort udvalg af mad og drikke samt snacks på farten. På størstedelen af vores stationer tilbyder vi, at I kan holde pausen i vores opholdsområder med gratis WiFi, mulighed for at oplade computer eller mobil telefon og selvfølgelig adgang til toiletter.

Via vores online selvbetjeningsportal, Card E-Services, tilbyder vi nem adgang til administration af virksomhedens brændstofkort, forbrugsoversigt, fakturaer og rapporter. Hvis jeres virksomhed både har tankninger på eget anlæg og på stationer kan disse samles og styres fra ét sted.

Som kunde kan I skræddersy kortfunktionaliteten på Circle K brændstofkort indenfor bl.a. produktvalg, beløbs- og landebegrænsninger. Circle K EUROPE Card er en stærk og sikker løsning, der kan anvendes på over 20.000 stationer i 32 lande.

Grøn omstilling – fremtidens drivmidler

Circle K er med til at flytte transportsektoren i en grønnere retning. Vi fokuserer både på lokalt- og globalt miljø, da vi vil være med til at reducere emission på en bæredygtig og økonomisk fordelagtig måde.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om Circle Ks tilbud til entreprenører, kan du finde og kontakte vores specialister her.

Er du kunde hos Circle K og har brug for hjælp? Kundeservice sidder klar til at modtage dit opkald på tlf. 70 101 101.

Image
Rådgivning-grøn-omstiling

Grøn rådgivning til jer, der vil gøre forskel

Bæredygtighed er et hyppigt emne i samtalerne med vores kunder. Vi tilbyder kunder og samarbejdspartnere rådgivning i, hvordan de håndterer den grønne omstilling – det sker med møder og webinarer, der klæder virksomheder på til denne vigtige indsats.

Image
Card E-Services

Card E-Services

Vi gør din kortadministration nemmere. Card E-Services gør det nemt at skabe overblik med et sofistikeret system, som forebygger kortbedrageri. I selvbetjeningen kan I når som helst ændre betingelserne for samtlige kort tilknyttet jeres virksomhed.

Image
Fuel E-Services

Fuel E-Services

I vores selvbetjeningsportal kan du let få overblik over leveringssteder og tanke, eksportere transaktioner og følge din tankbeholdning.