Image
dummy
Image
dummy
Løsninger

Løsninger

Uanset om du er selvstændig erhvervsdrivende eller en del af en større virksomhed - vi har en løsning, der passer til netop dig. Vi samarbejder med leasingselskaber og har fordelagtige tilbud til både transportvirksomheder og jer, der har brug for hurtig levering af brændstof.

Mindre virksomhed

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende kan du få stor gavn af at få samlet alt indkøb af brændstof på én faktura. Så udgår du, at dine medarbejdere skal gemme krøllede kvitteringer fra køb, benzin, diesel og køb af bilvask. Du sparer tid i bogholderiet og kan lave én opgørelse pr medarbejder eller bil, hvis du ønsker dette.

Hvis dine medarbejdere tilbringer en del af deres arbejdsdag på landevejene, så kan de hos os klare det hele med et stop - tankning, køb af mad der kan nydes i vores lounges, toiletbesøg etc. Vi har desuden også Wifi på vores stationer.

Større virksomhed

I større virksomheder er der behov for detaljeret opfølgning og flådestyring. Derfor har vi udviklet vores Card E-Services portal, så større virksomheder let kan lav detaljeret controlling og opfølgning på indkøb af brændstof, bilvask og vejskatter.


I Card E-Services kan der tilføjes købsbegrænsninger til kortene, der kan udstedes ny pin-kode via sms til kortbrugerne, og kort kan nemt blokeres og låses op igen. 
Med Danmarks bedst beliggende netværk langs motorvejene er Circle K en oplagt partner for virksomheder, der opererer over hele Danmark.

Image
Leasing

Leasing

Vi samarbejder med leasingselskaber i Danmark. Så det er nemt for kortholdere at få adgang til de bedste on-the-go tilbud og de bedst beliggende stationer over hele landet.
Image
Transport

Transport

Vi gør det nemt for transportvirksomheder. Hos os nyder du godt af 150 muligheder for at tanke med min. 120 liters pumper og det mest veludbyggede netværk af AdBlue pumper på over 75 stationer.
Image
Leverancer

Leverancer

Vi tilbyder pejling og automatisk levering, så du har dit brændstof, når du har behov for det. Vi tilbyder også opfølgning på tankninger fra hjemmetank med logsys-teminaler og vores Fuel E-service portal.