Image
tank dig til mere rabat - maria - extra
Image
Maria

Få fordele og rabat med EXTRA

EXTRA er Circle K's gratis fordelsprogram med masser af fordele og rabatter. Fx får du hver 6. kolde drik og kaffe gratis, eksklusive tilbud og rabat på brændstof. Jo mere brændstof, du tanker, jo mere sparer du. Det er nemt og gratis at blive en del af EXTRA.
Image
app

Sådan tilmelder du dig EXTRA

Det er hurtigt og nemt at blive en del af EXTRA.

Du kan enten tilmelde dig lige herunder eller hente Circle K appen og tilmelde dig der.

 

Tank dig til mere rabat

Vi vil gerne belønne dig, der ofte tanker hos Circle K. Derfor har vi opdelt EXTRA i tre trin, så jo mere, du tanker, jo mere rabat opnår du på benzin. Som bonus får du desuden attraktive tilbud på bilvask, mad og kaffe - og meget andet! 

Nedenfor kan du se de forskellige trin. Dit fordelstrin bestemmes løbende ud fra den mængde brændstof, du har tanket, de seneste 90 dage. 

  • Trin 1: 0-125 liter 
  • Trin 2: 125-250 liter
  • Trin 3: Over 250 liter

Blot ved at tilmelde dig EXTRA, sparer du altså 10 øre pr. liter brændstof, du tanker hos Circle K. 

Image
Tier overblik 2

*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter, og kan ikke kombineres på tværs af produkter. Der er pant på den 6. gratis drikkevare. 

Vil du vide mere om de forskellige fordelstrin? Så tag et kig på vores ofte stillede spørgsmål her.

Rabat på el med EXTRA

Med EXTRA får du nu 10 øre i rabat pr. kWh, når du ”tanker” el hos Circle K og anvender vores Circle K Charge app.

Hvis du anvender Circle K Charge appen for at få EXTRA rabatten, skal du sørge for, at registreringen af din EXTRA profil er færdiggjort. Ellers får du ikke rabatten. Du skal samtidigt knytte et betalingskort til Circle K Charge profilen. Betalingskortet behøver dog ikke at være det samme, som er tilknyttet til din EXTRA profil.  

Læs mere om vores ladestandere her

Image
EV

Hent Circle K Charge appen her

Med Circle K Charge ser du desuden, hvor du finder vores mere end 100 lynladepladser og om laderen er ledig.

Alle veje fører til EXTRA rabat

Er du interesseret i at blive en del af EXTRA? Det er hurtigt og nemt. Du kan enten tilmelde dig EXTRA med dit eget betalingskort eller ansøge om et Circle K EXTRA Mastercard, hvor du får endnu flere fordele - og kan tanke dig til en endnu højere rabat på benzin.

EXTRA og EASY FUEL nummerpladebetaling

Hvis du betaler din brændstof med nummerpladebetaling, så husk at registrere det samme betalingskort både i EXTRA og i EASY FUEL app'en. Så sikrer du, at du får din EXTRA rabat på brændstof. 

Image
extra benzinkort

Tilmeld dig EXTRA med dit eget betalingskort

For at tilmelde dig, skal du blot udfylde mail, mobil- og kortnummer. Du kan både gøre det på én af vores stationer, gennem Circle K-app'en eller ved at klikke på linket her:

Image
mastercard

Ansøg om et Circle K EXTRA Mastercard

Circle K EXTRA Mastercard er dit nye benzinkort. Her får du bonus, kredit og ekstra fordele på ét kort. Og samtidigt et internationalt kreditkort, du kan bruge overalt.

Vi har gjort det EXTRA nemt

Det er gratis at tilmelde sig EXTRA og når du har gjort det, får du automatisk adgang til en lang række fordele. Og jo mere, du tanker, jo flere fordele får du adgang til. På din EXTRA-profil og i Circle K-appen har du hele tiden overblik over dine nuværende fordele og hvor meget, du skal tanke, for at opnå flere. 

Tilmeld dig også til EXTRA-nyhedsbrevet

Husk også at tilmelde dig til nyhedsbrevet fra EXTRA i din Circle K app eller ved at logge dig ind på din profil i EXTRA. Gå ind under din profil, herefter kommunikationspræferencer, og så kan du slå SMS/nyhedsbrev til. Så er du hele tiden opdateret på de nyeste tilbud og fordele som er en del af EXTRA.

Image
EV extra fordele

Fordelene med EXTRA

Har du brug for at vide lidt mere om EXTRA inden du tilmelder dig? Så læs med her, hvor vi i detaljer fortæller om vores gode rabatter på brændstof, bilvask, drikkelse og meget mere. Det er gratis og nemt at tilmelde sig EXTRA.

Image
log ind

Log ind på din EXTRA-profil

Når du logger ind på din EXTRA-profil, får du nemt og hurtigt adgang til alle dine EXTRA-fordele. Du får det fulde overblik over dine køb, rabatkuponer og hvilket trin, du befinder dig på.

Image
EXTRA app

Circle K-app'en

I Circle K-app'en finder du din EXTRA-fordele, du får adgang til Ubegrænset bilvask og du kan få rutevejledning til din nærmeste Circle K. Du kan også betale for brændstof og bilvask direkte i appen uden at forlade din bil.