Circle K’s foodtrainer-korps skal sikre mad-på-farten oplevelser på højeste niveau 

Der er kaffepionerer i supermarkedet, baristaer på  burgerrestauranten og der er luksushotdogs på Strøget. ’Mad-på-farten’ i høj kvalitet er mere end nogensinde i fokus. Hos Circle K har vi altid haft fokus på god smag på farten, men du skal have den samme gode smagsoplevelse, uanset hvor du kommer. Det sørger vores foodtrainer-korps for… 

1 foodtrainer, 20 foodcoaches og mere end 200 foodkaptajner 

Der er stor efterspørgsel på høj kvalitet og god smag – og den bølge er Circle K helt på forkant med. Hos Circle K har foodtrainer-konceptet sat god smag for mad-på-farten i højsædet. Hensigten er at sikre, at Circle Ks kunders madoplevelser er på højeste mulige niveau og at vores madoplevelser skiller sig positivt ud i branchen – og forventningerne må gerne være høje.  

”Som foodtrainer står jeg i spidsen for et korps af 20 foodcoaches. Sammen er vi i gang med at udvikle 200 medarbejdere til foodkaptajner. De skal være med til at sætte en ny høj standard for mad-på-farten oplevelsen i hver af vores mere end 200 butikker. Vores holdning er, at god smag og kvalitet ikke må stå alene: højt niveau uanset produkt, tid og sted betyder lige så meget… og vi skal indfri kundernes forventningerne”, fortæller foodtrainer Marion Weiss. 

Få gode tilbud på mad hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. burger, morgenbrød, kaffe, smoothies eller andet. Få tilbudene med et Circle K Benzinkort

Når den hurtige mad smager endnu bedre

Vi hakker, snitter og bager dagen lang, og vores burgere, sandwich, smoothies, kaffe og shakes laves, når du bestiller, så du får en frisk og smagfuld madoplevelse hver gang.

Et hurtigt måltid på farten

Du kender det alt for godt. Når du er på landevejen, på vej fra møde til møde eller når stemningen på bagsædet signalerer, at familien trænger til en kørepause, så skal det helst gå hurtigt. Heldigvis kan hurtig mad sagtens smage godt, være frisklavet og fristende.

Vi gør os umage

Hos Circle K bruger vi lang tid på at smage, føle og dufte, når vi udvælger varer og udvikler vores opskrifter. Vi gør os umage for at finde de bedste samarbejdspartnere og leverandører. Ingen råvarer lukkes ind i vores butikker, hvis ikke de er friske og smager godt.

Vi lytter til vores kunder

Tidens trends og tendenser spiller en vigtig rolle, når vi løbende udvikler vores sortiment. Vi oplever netop nu, at danskerne bliver mere bevidste om sundhed, kvalitet og bæredygtighed. Derfor kan du være sikker på altid at kunne finde sunde og grønne muligheder blandt vores udvalg af mad og drikkevarer.