Image
Food&beverage_hero
Image
Food&beverage_hero_mobile

Når den hurtige mad smager endnu bedre

Du kan altid vælge frisklavet

Vi hakker, snitter og bager dagen lang, og vores burgere, sandwich, smoothies, kaffe og shakes laves, når du bestiller, så du får en frisk og smagfuld madoplevelse hver gang.

Et hurtigt måltid på farten

Du kender det alt for godt. Når du er på landevejen, på vej fra møde til møde eller når stemningen på bagsædet signalerer, at familien trænger til en kørepause, så skal det helst gå hurtigt. Heldigvis kan hurtig mad sagtens smage godt, være frisklavet og fristende.

Få gode tilbud på mad hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. burger, morgenbrød, kaffe, smoothies eller andet. Få tilbudene med et Circle K Benzinkort

Vi gør os umage

Hos Circle K bruger vi lang tid på at smage, føle og dufte, når vi udvælger varer og udvikler vores opskrifter. Vi gør os umage for at finde de bedste samarbejdspartnere og leverandører. Ingen råvarer lukkes ind i vores butikker, hvis ikke de er friske og smager godt.

Vi lytter til vores kunder

Tidens trends og tendenser spiller en vigtig rolle, når vi løbende udvikler vores sortiment. Vi oplever netop nu, at danskerne bliver mere bevidste om sundhed, kvalitet og bæredygtighed. Derfor kan du være sikker på altid at kunne finde sunde og grønne muligheder blandt vores udvalg af mad og drikkevarer.