Image
miles
Image
miles mobil

miles benzin og miles+ benzin

Benzin er ikke bare benzin. Hos Circle K har vi forbedret vores benzin – det kalder vi miles.

miles benzin er bedre for din motor

miles benzin er vores bud på bedre benzin. miles fra Circle K indeholder nemlig et tilsætningsstof, der både renser din bils motor og beskytter den bedre. Og fordelene er til at tage og føle på: En renere motor giver nemlig en mere effektiv forbrænding, der nedsætter dit brændstofforbrug og dermed også din CO2-udledning. 

Og så er der en anden, men ganske væsentlig fordel ved miles benzin: Hvis du regelmæssigt tanker miles, kan du simpelthen køre længere på literen, da motoren bruger mindre benzin. 

Vores anbefaling er, at du regelmæssigt tanker miles, så du og din bil får glæde af den fulde effekt, hvilket opnås allerede efter tre til fem tankninger i træk.  

Image
miles benzin

Få rabat på brændstof med et benzinkort

Med vores benzinkort får du fordele, rabatter og kredit, når du tanker i hele landet. Vi har forskellige benzinkort til lige dit behov.

miles+ er den bedste benzin, du kan give din bil

Hvis du ønsker at give din bil det bedste af det bedste, så er miles+ vores bud. Her får du benzin i ekstra høj kvalitet, som passer ekstra godt på din bils motor og dit brændstofforbrug. 

Fordelene ved miles+ benzin er mange. Først og fremmest, får du de samme egenskaber som ved miles benzin, men med endnu bedre effekt på tre områder: 

  • bedre beskyttelse af motordele
  • en renere motor 
  • optimeret ydeevne 

miles+ benzin er tilsat et additiv, der hjælper med at smøre motoren, og undgå gnidninger, der slider på motoren. Samtidig hjælper miles+ med at holde din motor ren, og en ren motor er lig med øget forbrænding, hvilket giver optimal udnyttelse af hver enkelt dråbe brændstof. 

Ligesom ved vores miles benzin anbefaler vi, at du regelmæssigt, og gerne i træk, tanker miles+ benzin for at få glæde af den fulde effekt.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Produkt og sikkerhedsblade

Her finder du detaljeret information om alle vores produkter - herunder miles og miles+.