Image
Miles_benzin
Image
Benzin

miles 95 benzin og milesPLUS benzin

Benzin er ikke bare benzin. Hos Circle K har vi forbedret vores benzin – det kalder vi miles.

miles 95

I vores miles benzin er der tilføjet et tilsætningsstof, der både renser og beskytter din bils motor bedre. Det giver fordele, der er til at forstå: En renere motor giver nemlig en mere effektiv forbrænding, der nedsætter dit brændstofforbrug og dermed lavere COudledning.

Når du overvejer, hvilken benzin du skal bruge, findes der en anden, ikke uvæsentlig, fordel ved miles 95: Hvis du regelmæssigt tanker miles benzin, kan du simpelthen køre længere.

Vi råder dig til regelmæssigt at tanke med miles, så du og din bil får glæde af den fulde effekt. Den får du allerede efter tre til fem sammenhængende tankninger.

Få rabat på vores brændstof med et benzinkort

Find den benzinkort der passer til dit behov. Vi har både EXTRA Club, Circle k Mastercard og EUROPE Card.
Image
erhvervskort

milesPLUS 95 er den bedste benzin, du kan skænke din bil

Leder du efter den bedste benzin, så er milesPLUS 95 vores bud. Det er benzin i ekstra høj kvalitet til dig, der vil passe ekstra godt på din bils motor og på dit forbrug af brændstof.

Fordelene ved milesPLUS 95 er mange. Først og fremmest får du de samme brændstofbesparende egenskaber som ved vores miles benzin. Derudover får du en forbedret indsats på tre områder: Optimal vedligeholdelse, forbedret motorkraft og en renere motor.

milesPLUS 95 bidrager til mere power og acceleration, fordi benzinens additiver renser endnu mere effektivt, dermed genvinder du nogle af bilens ”tabte” hestekræfter.

Ligesom ved vores miles benzin anbefaler vi, at du regelmæssigt og sammenhængende tanker milesPLUS 95 for at få glæde af den fulde effekt. Du opnår effekten efter tre til fem tankninger.