Image
Benzinkort
Image
Miles_hero_mobile
Benzinkort

Hvilket benzinkort passer dig?

Vil du have ekstra mange fordele, rabatter og kredit, så kan du ansøge om et Circle K Mastercard, som er vores nye benzinkort.

Som privatkunde er det ikke længere muligt at få et benzinkort i traditionel forstand. Nu får du både et benzinkort og kreditkort i ét, som du kan benytte overalt. Og samtidig er du helt automatisk med i Circle K EXTRA Club, der giver adgang til den billigste bilvask og en masse andre fordele. 

Vil du slippe for flere kort, så tilmelder du blot dit eget betalingskort til Circle K EXTRA Club, og så sparer du automatisk penge, når du bruger dit kort hos os.

Leder du efter den billigste erhvervsløsning med et firmabenzinkort med rabat på benzin, diesel og bilvask, så skal du bestille et Circle K EUROPE Card.

Vælg det bedste benzinkort for dig – og få masser af fordele og rabat på benzin.

Image
Benzinkort

BENZINKORT TIL PRIVATE

CIRCLE K MASTERCARD

- Dit nye benzinkort med masser af rabatter og fordele

Ansøg om Mastercard

Circle K Mastercard er både et kreditkort, et benzinkort og et fordelskort. Med dette kort har du den ultimative løsning – og du betaler intet årsgebyr.

Du sparer 30 øre pr. liter brændstof i to mdr. Herefter 13 øre pr. liter. 

 • Du får hver 6. bilvask, kaffe og Coca-Cola/Faxe Kondi Booster/Egekilde/Red Bull gratis.*
 • Du optjener 0,5 % bonus, når du handler.**
 • Du er forsikret ved fejltankning.***
 • Du får jævnligt særtilbud på mad og drikke.
 • Du får rabat på oplevelser.

*Når du betaler for din Coca-Cola (0,5 L), Faxe Kondi Booster (0,5 L) eller Egekilde (0,5l, 07l og 1,5l), Red Bull (0,355l)  med dit Circle K Mastercard, får du den 6. gratis. Helt automatisk. En gratis Coca-Cola, Faxe Kondi Booster eller AQUA D’OR forudsætter, at du har købt fem af samme produkt med dit Circle K Mastercard. Fordelen udløses ikke, hvis læskedrikkene kombineres. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærk: Der skal betales pant på den 6. gratis drikkevare.

**Gælder ikke køb af tobak, spil, værdikort, håndkøbsmedicin og brændstof hos Circle K, alle køb hos andre benzinselskaber i Danmark samt kontanthævninger.

***Særlige vilkår og undtagelser gælder, jf. forsikringsbetingelserne.

Image
EXTRA club - benzinkort

RABAT PÅ BENZIN UDEN ET NYT TANKKORT I PUNGEN

CIRCLE K EXTRA CLUB

– Rabat på benzin direkte på dit eget betalingskort

Tilmeld dit kort

Circle K EXTRA Club er knyttet til det betalingskort, du bruger i forvejen. Så slipper du for at skulle holde styr på flere tankkort end højst nødvendigt, og du har altid dit benzinkort på dig.
Du sparer 20 øre pr. liter brændstof i to mdr. Herefter 10 øre pr. liter. 

 • Du sparer 10 øre pr. liter brændstof.
 • Du får hver 6. bilvask, kaffe og Coca-Cola/Faxe Kondi Booster/Egekilde/Red Bull gratis.
 • Du får jævnligt særtilbud på mad og drikke.
 • Du får rabat på oplevelser.
Image
Erhvervskort - Firmabenzinkort

BENZINKORT TIL ERHVERV – DIT FIRMA BENZINKORT

CIRCLE K EUROPE CARD

- Benzinkortet til erhverv med rabat for fordele

Bestil benzinkort til erhverv

Circle K Europe Card er dit firma benzinkort som giver til rabat på benzin, diesel og bilvask – og det kan åbnes op for tankning i hele Europa, så du også får rabat på køb på ca. 20.000 andre tankstationer i 32 europæiske lande.

 • Et firma benzinkort, du kan vælge at bruge i hele Europa.
 • Du får rabat på benzin, diesel og bilvask.
 • Du får et særskilt forbrugsoverblik for hvert benzinkort.
Image
Ansøg om et mastercard

Ansøg om et Mastercard

Ansøg om et Mastercard eller tilmeld dig EXTRA Club – det er nemt, og du får alle dine rabatter og fordele helt automatisk.

Image
Benzinkort forbrug

Hold øje med dit benzinkort-forbrug

Du kan nemt holde øje med og styr på dit benzinkort-forbrug, fordi du kan følge med via Circle K EUROPE app’en. Den holder dig også ajour med, hvor langt der er til næste fordel.

Image
spar penge

Spar penge

Du sparer penge med et benzinkort. Den billigste løsning - helt enkelt.

Hvorfor er et benzinkort smart?

Benzinkort fra Circle K er den billigste løsning og giver dig de bedste fordele og rabatter, når du er på farten. Førhen krævede mange benzinkort, brændstofkort og tankkort, at du selv holdt øje med fordelene. Der er heldigvis sket rigtig meget, og i dag får du fordele og rabat på benzin og diesel helt automatisk – både med vores nye Circle K Mastercard, som er vores benzinkort til private, Circle K EXTRA Club – hvor du tilmelder dit eget betalingskort som benzinkort, og vores firmabenzinkort Circle K EUROPE Card. Samtidig kan du nemt selv følge med i, hvor langt du er fra specifikke fordele, og hvordan dit forbrug ser ud – uanset hvilket kort, du bruger.

Med et tankkort får du fordele helt automatisk

Med et tankkort ved hånden får du fordele og rabatter automatisk – uanset hvilket benzinkort, du vælger.

Med vores nye Circle K Mastercard som benzinkort får du de bedste fordele og rabatter. Det sker helt automatisk, bare du bruger kortet. Det gør det nemt for dig.

Med Circle K EXTRA Club tilmelder du dit eget betalingskort, så du ikke skal bøvle med mange forskellige medlemskort, der roder i bilen eller pungen.

Som erhvervskunde får du rabat på benzin og diesel samt kredit med et EUROPE Card, som vi sender til dig. Vores brændstofkort til erhverv tildeler rabatterne automatisk, og du kan bruge det en lang række steder: Hos Circle K, Statoil, 1-2-3 stationer, Statoil og Circle K Truck-anlæg samt INGO i Danmark, Sverige og Norge samt på 20.000 andre tankstationer i 32 europæiske lande. Du bestemmer selv, hvor benzinkortet skal kunne anvendes.

 
Du får rabatter og fordele, der betaler sig

Circle K Mastercard er både et kreditkort, et benzinkort og et fordelskort. Med dette kort har du den ultimative løsning – og du betaler intet årsgebyr. Med et Circle K Mastercard i lommen er du også automatisk medlem af Circle K EXTRA Club.

Når du som privatperson er medlem af Circle K EXTRA Club, får du flere fordele udover rabat på brændstof, hver 6. bilvask gratis, Coca-Cola, Faxe Kondi Booster og AQUA D’or kildevand. Du får også eksklusive tilbud på gode madvarer og drikkevarer, og tilbuddene skifter hver måned, så der er altid noget at komme efter. Med Circle K EXTRA Club får du også rabat på billetter til events og oplevelser.

Circle K EUROPE Card, som er vores firma-benzinkort til erhverv, giver rabat på benzin og diesel og bilvask - ligesom til private. Med et firmakort til benzin vælger I selv, om benzinkortet skal være åbent for tankning i Danmark eller også i hele Europa. Vælger I dette, så har vi et stærkt samarbejde på tværs af landegrænser, så I får kredit på alle køb hos Circle K og ca. 20.000 andre tankstationer i 32 europæiske lande. Så kan benzinkortet nemlig benyttes på Agip/Eni, Aral, BP, OMV og naturligvis Circle K. I kan til enhver tid ændre, om benzinkortet skal kunne bruges i Skandinavien eller Danmark.

Du kan selv følge med via vores app

Circle K’s app er bilistens bedste ven, for den gør det hele nemmere: Du kan let finde din nærmeste Circle K, holde styr og status på dine EXTRA Club-tilbud – og så har du altid overblikket over dine EXTRA Club tankninger lige ved hånden.

Når du har downloadet Circle K’s app på din mobil, så har du altid din kørebog på dig. Du kan hurtigt registrere, lagre og eksportere dine kørte kilometer. Du finder også nemt din nærmeste Circle K og dens åbningstider, kontaktoplysninger og rutevejledning.

Circle K app fås både til Android og iPhone.

Circle K Mastercard

Få svar på dine spørgsmål og se alle fordele her.

Circle K EXTRA Club og Circle K EUROPE Card

Her finder du svar på de spørgsmål, som vi oftest får om vores benzinkort. Finder du ikke svaret her, så er du meget velkommen til at ringe til os på +45 70 101 101.

Spørgsmål og svar