Image
snurrer
Image
madstation

Duftende morgenbrød og lækre kager

Start dagen med duftende bagværk hos Circle K. Måske nåede du ikke morgenmaden eller vil overraske familien eller kollegaerne. Vi har et stort udvalg af morgenbrød, kage og wienerbrød - og selvfølgelig også den klassiske bolle med ost lige til at tage med.

Godt brød og kage er lig med selvforkælelse, hygge og god stemning. Om det er til langsomme morgener derhjemme eller et vigtigt møde på arbejdet - de fleste situationer bliver bedre, hvis du tager wienerbrød og godt bagværk med. Kig forbi og se vores store udvalg af både rundstykker, wienerbrød, croissanter og lækre kager.

Prøv vores snurrer – en rigtig hverdagsfavorit

Snurrer er efterhånden blevet en ægte favorit herhjemme, og fås i utallige varianter. Vi har selvfølgelig også snurrer hos Circle K, som er bagt på lokale, danske bagerier. En snurre hos Circle K er ægte bagerhåndværk – æltet og snoet i hånden med masser af kærlighed. Prøv en lækker kanelsnurre med to lag fyldig kanelremonce eller en snasket brunsvigersnurre med masser af velsmagende fyld. Lige nu har vi endda en helt ny, syrlig sensation – Lemon Poppy Seed-snurre med frisk citronsmag.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies
Image
Rundstykker

Morgenbrød og rundstykker

Vi er vilde med godt morgenbrød. Vi bruger kun de bedste råvarer, vi kan få fingrene i. Den bedste surdej, de saftigste kerner og det fineste mel. Vores morgenbrød og rundstykker er langtidshævede, bagt på surdej og kommer altid frisk fra ovnen.

Image
Morgenkage

Kager og wienerbrød

Vi har naturligvis også et bredt udvalg af wienerbrød og kager til din søde tand. Om du er til romkugler, hindbærsnitter, muffins, donuts, croissianter, frøsnappere eller kanelsnurrer - vi har det hele, og det er altid friskbagt.