Image
snurrer
Image
madstation

Duftende morgenbrød og lækre kager

Start dagen med duftende bagværk hos Circle K. Måske nåede du ikke morgenmaden eller vil overraske familien eller kollegaerne. Vi har et stort udvalg af morgenbrød, kage og wienerbrød - og selvfølgelig også den klassiske bolle med ost lige til at tage med.

Godt brød og kage er lig med selvforkælelse, hygge og god stemning. Om det er langsomme morgener derhjemme eller et vigtigt møde på arbejdet - de fleste situationer bliver bedre, hvis du tager wienerbrød med. Kig forbi og se vores store udvalg af både rundstykker, wienerbrød, croissanter og lækre kager. 

Image
Rundstykker

Morgenbrød og rundstykker

Vi er vilde med godt morgenbrød. Vi bruger kun de bedste råvarer, vi kan få fingrene i. Den bedste surdej, de saftigste kerner og det fineste mel. Vores morgenbrød og rundstykker er langtidshævede, bagt på surdej og kommer altid frisk fra ovnen.

Image
Morgenkage

Kager og wienerbrød

Vi har naturligvis også et bredt udvalg af wienerbrød og kager til din søde tand. Om du er til romkugler, hindbærsnitter, muffins, donuts, croissianter, frøsnappere eller kanelsnurrer - vi har det hele, og det er altid friskbagt.