Image
madstation
Image
madstation

Brød og kager

Hvis du missede morgenmaden, skal overraske familien eller gøre dine kollegaer ekstra glade, så har vi et stort udvalg af morgenbrød, kage og wienerbrød  - der er noget for enhver smag.

Godt brød og kage er lig med selvforkælelse, hygge og god stemning. Om det er langsomme morgener derhjemme eller et vigtigt møde på arbejdet - de fleste situationer bliver bedre, hvis du tager wienerbrød med. Vores bagværk er en af de letteste måder at glæde folk omkring dig på. 

Få gode tilbud på mad hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. burger, morgenbrød, kaffe, smoothies eller andet. Få tilbudene med et Circle K Benzinkort
Image
Rundstykker

Morgenbrød og rundstykker

Vi er vilde med godt morgenbrød. Vi bruger kun de bedste råvarer, vi kan få fingrene i. Den bedste surdej, de saftigste kerner og det fineste mel. Vores morgenbrød og rundstykker er langtidshævede, bagt på surdej og kommer altid frisk fra ovnen.

Image
bagel-image_card

Bagel med æg og bacon

Bagelen er brødet med hullet i midten. Den karakteristiske lidt seje konsistens skyldes, at dejen dyppes i kogende vand før bagning. I vores breakfast bagels finder du bacon, omelet, cheddarost og en smule ketchup. Perfekt til en morgenmad på farten.

Image
Morgenkage

Kager og wienerbrød

Vi har naturligvis også et bredt udvalg af wienerbrød og kager til din søde tand. Om du er til romkugler, hindbærsnitter, muffins, donuts, croissianter, frøsnappere eller kanelsnurrer - vi har det hele, og det er altid friskbagt.