Image
Miles_benzin
Image
Mand fylder benzin på
Miles diesel

Miles diesel og milesPLUS diesel

Diesel er ikke bare diesel. Hos Circle K har vi forbedret vores diesel - det kalder vi miles.

Få et sundt brændstofforbrug med miles diesel

miles diesel indeholder et særligt multifunktionelt additiv, der fjerner snavs og reducerer belægninger i motoren. En renere motor gør som bekendt, at din bil får en mere effektiv forbrænding, der mindsker udslippet af skadelige stoffer – og så får du ovenikøbet et lavere brændstofforbrug og dermed lavere CO2 udledning.

Få rabat på vores brændstof med et benzinkort

Find den benzinkort der passer til dit behov. Vi har både EXTRA Club, Circle k Mastercard og EUROPE Card.

milesPLUS: den bedste diesel, der nedsætter dit brændstofforbrug og forbedrer motorkraften 

Vores bedste diesel, hedder milesPLUS Diesel. Fordelene er blandt andet, at du får de samme brændstofbesparende egenskaber som miles Diesel. Herudover får en indsats på tre områder: optimal vedligeholdelse af din motor, forbedret motorkraft og en renere motor. 

Diesel biler fungerer ikke optimalt, når du kører korte ture. Men når du tanker milesPLUS Diesel afhjælper du dette og holder motoren ren. 

Du får også nemmere motorstart ved kolde temperaturer, fordi vi har forbedret koldstarten for dieselmotorer. Det gør en kold og grå mandag morgen lidt nemmere.

Image
diesel-picture

miles diesel og milesPLUS diesel fungerer i al slags vejr 

Vi danskere er berygtede for altid at tale om vejret, men når det kommer til diesel, er der god grund til at blive ved emnet. Circle K’s miles diesel tager nemlig højde for, at din bils motor skal være klar til at køre i det danske vejr året rundt. Dansk miles diesel og milesPLUS diesel er frostsikret og tilpasset de danske vejrguder.

Skal du en tur til nabolandene nord for Danmark, hvor vejret ofte er noget koldere, så husk at tanke diesel i de lande, du besøger, så undgår du ”frossen” diesel. Hvis turen er kort, og du ikke standser mere end få timer, så behøver du ikke gøre noget. Har du en såkaldt common rail-motor, der holdes i gang, vil du heller ikke opleve problemer.

Standser du derimod i længere tid – og er det meget koldt – så anbefaler vi, at du fylder tanken godt op med den lokale diesel, før du standser for natten eller i længere tid. 

Skulle uheldet være ude, og du står med frossen diesel i tanken, så råder vi dig til at kontakte et lokalt værksted. Her skal bilen ind og varmes godt igennem, så det frosne diesel tør op og bliver flydende. Tanken vil blive tømt, og du kan tanke det lokale diesel i stedet. 

Diesel er altså ikke bare diesel, med miles og milesPLUS er du sikret et brændstof, der fungerer,  selvom det danske vejr viser sig fra sin koldeste side.

Produkt og sikkerhedsblade