Image
Fyringsolie_Circle K_miles tankbil
Image
Premium_fyringsolie

Fyringsolie til en billig pris

Hos Circle K leverer vi billig og miljøskånsom fyringsolie, der beskytter din olietank. Det betyder, at du får en renere fyring, og at du sparer penge, fordi priserne er fornuftige. Her kan du læse om fordele, forskellige typer fyringsolie, priser og prisudvikling samt få gode råd til god og billig fyringsøkonomi.
Image
Fleksibel kortadministration

Bestil fyringsolie

Bestil fyringsolie her – du kan vælge mellem basis og premium, og vi leverer inden for fem hverdage. Måske er vi ikke billigst, men så matcher vi den billigste pris.

Fordele med fyringsolie fra Circle K

Der er mange gode grunde til at vælge fyringsolie fra Circle K. Heriblandt prismatch, hurtig levering, automatisk levering, fleksibel betaling og fast rabat. 

Cash Payment
Prismatch

Vi prismatcher

Hvis du finder en lavere online-pris på fyringsolie, så matcher vi den med en lige så billig løsning.

TruckSide
Hurtig levering

Levering

Levering af fyringsolie indenfor 5 hverdage og haster det, så kan vi også sørge for hastelevering.

Calendar
Automatisk levering

Automatisk levering

Hvis du foretrækker det, så fylder vi automatisk din tank op med fyringsolie.

Credit Balance
Betaling

Fleksibel betaling

Du kan betale som det passer dig – både kontant eller i rater

CashPayments
Fast rabat

Fast rabat

Du kan spare helt op til 1.100 kr. Bare læs videre.

Er du på udkig efter den billigste fyringsolie? Alt om priser på fyringsolie fra Circle K

Fyringsolieprisen er ikke til at komme uden om. Men der er andet end økonomi og prisudvikling at overveje, når du bestiller fyringsolie. Det er en god idé at se nærmere på, hvordan du får leveret fyringsolien, måske endda med automatisk levering, og på hvordan fyringsolien tager hensyn til miljøet.

Du kommer heller ikke uden om fyringsøkonomien. En god fyringsøkonomi betyder nemlig rigtig meget for, om du får det maksimale ud af dine penge og dit oliefyr – og dermed om de fyringsoliepriser du kigger på, hænger sammen.

Fast rabat til faste kunder: Billig fyringsolie hver gang

Dagsprisen på fyringsolie varierer. Det gør fordelene for vores faste kunder ikke. Hos Circle K får du billig fyringsolie med rabat, for vi giver bl.a. 600 kr. i fast kunderabat pr. 1.000 liter fyringsolie. Bestiller du samtidig fyringsolien online, så får du 300 kr. i rabat pr. 1.000 liter fyringsolie. Det er til at tage og føle på. 

Bestil fyringsolie lige her

Prismatcher den billigste fyringsolie

Hos Circle K har vi prismatch. Det betyder, at hvis du – mod forventning – finder min. 700 liter fyringsolie billigere på en anden danskejet webshop end vores, så kan du kontakte os og drøfte prismatch. Læs mere om, hvordan du opnår prismatch og se vores dagspris på fyringsolie.

Prisudvikling på fyringsolie

Navn Beskrivelse Pris inkl. moms Dato Enhed Ændring Historiske priser
FGO
Beskrivelse: Fyringsolie Basis.
Pris inkl. moms: 16 250,00
Dato:
Enhed: kr./m3
Ændring: +100,00
Historiske priser: Hent
FGO
Beskrivelse: Fyringsolie Premium.
Pris inkl. moms: 16 550,00
Dato:
Enhed: kr./m3
Ændring: +100,00
Historiske priser: Hent

Hvorfor varierer dagsprisen på fyringsolie, tænker du måske. Det gør den kort fortalt, fordi udbuddet og efterspørgslen på verdensmarkedet samt dollarkursen dagligt ændrer sig. Derfor vil du opleve at se forskellige priser på fyringsolie fra dag til dag. Men de faste fordele og rabatter på fyringsolie hos Circle K – dem ændrer verdensmarkedet og prisudviklingen ikke på.

Image
Netværk-lastbil

Premium fyringsolie

* Premium fyringsolie beskytter din olietank , fordi der er tilsat additiver
* Det lave svovlindhold betyder, at du tager større miljøhensyn
* Du får en mærkbart bedre fyringsøkonomi
* Premium fyringsolie er kuldesikret til -20 grader

Image
circle k skov

Basis fyringsolie

Basis fyringsolie er velegnet til kondenserede kedler og blåflamme-kedler.

* Kan bruges i alle typer oliefyr og industribrændere
* Basis fyringsolie har lavt svovlindhold, dog højere end Premium
* Basis fyringsolie er kuldesikret til -20 grader

Levering af fyringsolie – ganske automatisk

Du kan slippe helt for at holde øje med dit forbrug af fyringsolie. Med automatisk levering holder vi hos Circle K et øje med din oliebeholdning og fylder din olietank op, når den er ved at være tom. Du behøver ikke foretage dig noget – vi ordner det for dig. Helt enkelt, helt automatisk.

Og fik vi nævnt, at automatisk levering af fyringsolie er gratis? Så bliver det ikke meget billigere. 

 • Hvordan får jeg automatisk olielevering?

  Når du tilmelder dig Circle K’s automatiske olielevering, skal du oplyse dit årlige olieforbrug eller antal opvarmede m2, tankstørrelse, mm. Vi kobler dine oplysninger med vejrstatistik, så vi kan beregne, hvornår du skal have leveret olie.

 • Hvornår bliver min tank fyldt op?

  Vi fylder din tank op, når den er ved at være tom. Det afhænger af den type tank, du har – det vil ca. være, når der er 300-500 liter tilbage.

 • Hvilken pris får jeg?

  Med automatisk levering får du altid leveret olien til den billigste pris fra de seneste syv dage før levering. Du får også altid rabat på minimum 600 kr. pr. 1.000 liter. 

 • Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

  Har du investeret i en ny tank eller skifter dit forbrug pludselig karakter, så er det vigtigt, at du giver os besked, så vi kan levere på det rette tidspunkt. Vær opmærksom på, at det kan være vanskeligt at beregne dit aktuelle olieforbrug, hvis du også har andre varmekilder.

Få en påmindelse, når dit oliefyr tørster

Du vælger selv, om du selv vil bestille fyringsolie fra gang til gang. I så fald tilbyder vi en automatisk oliepåmindelse, så du får en reminder om, at det snart er tid til at bestille fyringsolie. Så risikerer du ikke, at der pludselig er koldt derhjemme.

Med automatisk oliepåmindelse ser vi på dit forbrug og beregner, hvornår tanken igen skal fyldes. Når det er ved at være tid til oliepåfyldning, sender vi dig en email med en påmindelse. Herefter bestiller du selv olien.

Du kan bestille automatisk oliepåmindelse på telefon 70 101 101.

Når du starter op med automatisk oliepåmindelse, råder vi dig til at være opmærksom på oliebeholdningen. Vi kan nemlig bedst beregne dit forbrug efter to til tre leveringer.

Vælg hvilken betalingsmåde, der passer dig: Betal kontant eller i rater

Du kan stort set betale, som det passer dig. Når du bestiller fyringsolie hos Circle K, kan du betale med betalingskort og MobilePay, og du kan vælge at dele fakturaen i op til tre eller seks betalinger.

På den måde står det dig frit for at fordele udgifterne over flere måneder, i stedet for at skulle have alle pengene op af lommen på én gang.

Haster det? Så har du mulighed for hastelevering

Almindeligvis leverer vi fyringsolie indenfor 5 hverdage fra din bestilling. Men af og til haster det med levering af fyringsolie, fx når årstiden skifter til den kolde vintertid.

Hvis du er løbet tør for fyringsolie og har brug for en hastelevering, så ring til os. Så kan vi hjælpe med en ekstra hurtig leverance.

Image
gavekort

Bestil fyringsolie

Er du klar til at bestille? Vælg antal liter samt om du ønsker premium eller basis fyringsolie.

Gode råd til bedre fyringsøkonomi med fyringsolie

Du kan spare penge på varmeregningen ved at se på din fyringsøkonomi. Et lavere olieforbrug og en god fyringsøkonomi går nemlig hånd i hånd. Her er syv gode råd til, hvordan du får en bedre fyringsøkonomi.

1. Sørg for at få dit oliefyr efterset af en autoriseret servicetekniker en gang årligt. For at du får mest ud af fyringsolien, skal kedlen renses for sod, og fyret skal indstilles korrekt.

2. Overvej at udskifte din aldrende oliekedel. Afhængig af typen og hvor gammel din oliekedel er, vil det kunne give dig en besparelse på op mod 30% på olieregningen.

3. Udskift din oliefyrsbrænder, hvis den er mere end 12 år gammel. Det kan give dig en besparelse på op mod 5% i olieforbrug.

4. Tjek at varmerør og varmtvandsbeholder er grundigt isoleret. Isoleringen holder vandet varmt, og du kan dermed opnå en besparelse på godt 3% på din olieregning.

5. Hav termostater på alle dine radiatorer. Termostaten slår fra, når den ønskede temperatur er nået, og dermed overforbruger du ikke olie. Hvis vi sammenligner huse med termostater med huse, der ikke har termostater på radiatorerne, så er der helt op til 20% besparelse at hente på olieforbruget.

6. Overvej automatisk varmestyring. Det kan reducere dit olieforbrug med 10%. Med automatisk varmestyring sænkes temperaturen om natten, og den tilpasser sig efter temperaturen udendørs.

7. Bor du i et område, der ikke forsynes med naturgas eller fjernvarme, kan du overveje at skifte til et nyt energieffektivt oliefyr. Det kan du spare op til 30% på. Oliefyret kan med fordel kombineres med solvarme og varmepumpe.

Tørløbsservice følger med, når du er tilmeldt automatisk olielevering

Skulle din tank løbe tør, bestræber vi os naturligvis på at fylde olie på den hurtigst muligt. I perioden 1. oktober til 30. april inden for tre timer, hvis uheldet sker mellem kl. 8:00 - 20:00 i hverdagene og mellem kl. 8:00 - 18:00 i weekenderne.

Kontakt straks vores Kundeservice på telefon 70 101 101, hvis din tank løber tør. Disse forudsætninger gælder for Circle K tørløbsservice:

Disse forudsætninger gælder for Circle K tørløbsservice:

 • Gælder kun privatkunder
 • Husstanden har ikke anden supplerende varmekilde
 • Tanken bliver fyldt op ved alle leveringer
 • Husstanden er beliggende på brofaste øer
 • Forbrug er mere end 1.500 liter om året
 • Væsentlige ændringer i forbrug indberettes til Circle K kundeservice
 • Montørbesøg som ikke er bestilt gennem Circle K kundeservice er for egen regning. Leverer Circle K nødolie som en del af tørløbservice, og der ikke er tale om tørløb, bliver du faktureret for det. Ved montørbesøg betaler du selv for nødolien og Circle K betaler for selve udkaldet
 • Vi skal have leveret min. to-tre leverancer ved opstart af ny automatisk olieleveringsadresse

Sørg for god service på dit oliefyr

Circle K forestår ikke selv for service på oliefyr. Vi har dog samarbejdsaftaler med en lang række professionelle, lokale servicefirmaer over hele Danmark, som du med fordel kan kontakte, hvis du har brug for oliefyrsservice. Kontakt Kundeservice på telefon 70 101 101, hvis du ønsker at vide, hvem din lokale servicetekniker er. 

Servicefirmaerne har udelukkende faguddannede energiteknikere ansat, og løser alle opgaver relateret til oliefyrsservice, udskiftning af kedel eller installation og opsætning af ny olietank. Vores samarbejdspartnere yder også rådgivning angående energibesparelse og opvarmning af din bolig.

Hvis uheldet er ude: Forsikring ved olieforurening

For at sikre oliefyrsejere er Topdanmark A/S og olieselskaberne i Danmark gået sammen om at oprette en forsikringsordning, der dækker dine udgifter ved olieforurening.

Du betaler ikke for olieforsikringen. Hvis du opdager olieforurening, dækker forsikringen dine udgifter i forbindelse med oprydning efter forureningen. For hver skade er der en selvrisiko på 2.000 kr. Det er vigtigt, at du anmelder skaden hurtigst muligt – og senest tre måneder efter, at olieforureningen formodes at være opstået.

Der er to betingelser ved forsikringen: Din olietank skal være under 6.000 liter, og mindst halvdelen af arealet som opvarmes skal anvendes til beboelse.

Hvis du opfylder disse betingelser, så er du dækket af forsikringen. Ganske gratis. Kontakt gerne Topdanmark A/S på telefon 44 68 33 11 for at få mere information.

Forsikringen ophører seks måneder efter, at du har taget din olietank ud af brug.

Hos Circle K er ”det med småt” med stort – find det lige her

Overvejer du fyringsolie fra Circle K?

Dyk ned i anvendelse, fordele og egenskaber ved vores Premium fyringsolie og Basis fyringsolie i produktbladene her.

Det er dig som kunde, som har ansvaret for din olietank. Du kan læse mere i vores salgs- og leveringsbetingelser og tankbekendtgørelsen, hvor der er specificeret hvilken forpligtelse man har, når man har olietanke.