Image
Produkter
Image
Produkter

Med brændstoffet miles passer du på din bil – og så kan du køre længere

Når du tanker benzin eller diesel hos Circle K, har du måske set, at vi tilbyder det såkaldte miles brændstof. På denne side kan du blive klogere på om miles brændstof, før du tanker næste gang.

Brændstof er ikke bare brændstof. Sammensætningen i brændstoffet du vælger, har indflydelse på flere ting. Din motors levetid, dit brændstofforbrug, og ikke mindst miljøet. Dette gælder uanset om du er privatperson eller kører erhvervskørsel.

miles er Circle K's bud på et brændstof, der gør mere end får dig fra A til B. Med miles i motoren passer du på din bil, fordi det både renser og beskytter motoren – og så kan du ovenikøbet køre længere på det. Det er fordele, der kan mærkes i det daglige og på den længere bane, når din bil kører på et kvalitetsbrændstof.

Læs meget mere om miles benzin og miles diesel og få gode råd til, hvordan du passer bedst muligt på din motor. 

Få rabat på brændstof med et benzinkort

Vi har også et benzinkort der passer til dine behov. Bliv klogere på Circle K EXTRA, Circle K Mastercard og EUROPE Card - og hvad du får ud af det.
Image
Brændstof

Ofte stillede spørgsmål om miles brændstof

 • Hvorfor kan jeg køre længere med miles?

  miles er tilsat et multifunktionelt additiv (tilsætningsstof). Hovedformålet med additivet er at holde motoren ren, men additiver kan have flere forskellige opgaver (funktioner). Det kan fx være stoffer, der forhindre isdannelser, stoffer der reducerer skumning eller stoffer med rensende egenskaber.

  I miles 95 har vi tilsat additivet friction-modifier, som reducerer friktionen i motorens bevægelige dele. Dette sikrer en mere smidig motorgang, der giver mere energi til fremdrift. Derudover indeholder miles 95 også andre additiver, som bidrager til at holde fx ventiler og dyser rene, hvilket giver en bedre forbrænding, fordi det udnytter brændstoffet optimalt.

  For diesel er det vigtigst at holde motoren og dyser m.m. rene. Derudover indeholder miles diesel også cetan improver, som er med til at give et mere kontrolleret forbrændingsforløb og dermed bedre udnyttelse af brændstoffet.

 • Hvordan kan jeg vide, at prisen på miles ikke er dyrere end normal blyfri 95 og diesel?

  Circle K har altid fulgt den lokale konkurrence i de forskellige landsdele, når det kommer til benzinpriser, og det vil vi ikke ændre på. For os er det vigtigt at tilbyde vores bedste benzinprodukt og vores næstbedste dieselprodukt til den samme pris som hidtil.

 • Er miles bedre end konkurrenternes brændstof?

  Vi kan kun udtale os om vores eget brændstof. I dag findes der mange forskellige benzin- og dieselkvaliteter på markedet, hvor additiverne har forskellige formål, alt efter de enkelte selskabers ønsker og overbevisning.

 • Kan jeg blande miles 95 med andre selskabers benzin?

  Ja, i lighed med vores almindelige benzin er miles 95 også fuldt kompatibelt med andre benzintyper på det europæiske marked, men det er ikke sikkert, at du opnår de samme positive egenskaber, hvis du skifter mellem miles 95 og andre benzinkvaliteter. Det samme gælder for diesel.

 • Virker miles på alle biler?

  Ja,  miles virker på alle typer biler med en forbrændingsmotor. Det gælder, uanset om du har en stor eller lille bil, og om den er ny eller gammel. Har du hørt om belægninger? Alle motorer får belægninger. Biler kan selv ved længere kørsel brænde nogle af disse belægninger af. Kører du primært bykørsel og har mange koldstarter, anbefaler vi miles+ da du vil få den mest optimale udnyttelse af additivet i miles+.