Image
lækre sandwich
Image
lækre sandwich

Så’ der endnu flere sprøde sandwich hos Circle K

Mmmh - sandwich til dig, der craver den første bid af en helt frisk, lun sandwich. Knasende sprød, med en duft af grillet brød og smag af friske råvarer. Hos Circle K introducerer vi et nyt, stort udvalg af velsmagende sandwich for enhver smag – fælles for dem er, at de er frisksmurte og grillede i butikken, smager fantastisk og er lige til at tage med. Vi synes nemlig, at pausen på farten gerne må være både nem – og ekstra sprød.

Enhver sandwich skal være en lille, frisksmurt forkælelse. Og bare fordi du spiser den på farten, må du gerne stille krav til smag og kvalitet. Derfor har vi gjort vores ypperste for at udvælge de råvarer og ingredienser, vi bygger vores sandwiches med, så hele vores nye sandwich-udvalg i sandhed er værd at stoppe for.

Sandwich og grillede panini har længe været en publikumsfavorit på Circle K. Og nu tør vi godt at sige, at udvalget er blevet både bedre og bredere. Vi har beholdt favoritterne, men tilføjet nogle endnu lækrere varianter. Der er sandwich til dig, der foretrækker et sundere alternativ med fx mozzarella & tomat eller en spicy tun & avocado i vores nye tynde, mørke sandwich-brød. Eller sandwich til dig, der elsker vores panini, men nu i også i en mørkere variant med fx mozzarella/pesto eller kylling/BBQ. 

Så der er sandwich til dig, sandwich til jer, sandwich til frokost, sandwich til eftermiddag …  Sandwich til enhver – altid lige på vejen.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Lyden af crunch

En høj, knasende lyd - det får du, når du sætter tænderne i et af vores sprøde, grillede sandwichbrød. Brødet er særligt udviklet til Circle K, og der er fx en version med fin surdejsbrød og tynd skorpe – eller en italiensk, stenovnsbagt variant. Selvom fyld betyder meget i en sandwich, så kommer man altså ikke udenom, at brødet er ret afgørende for en god sandwich! Nu har vi flere varianter med mørkt brød, ligesom vi også har en bagel - fordi forskelligt brød bare giver forskellige smagsoplevelser. 

Go' tur. Og god appetit.

Image
lækker sandwich

Haps – en nyhed til dig

Byd vores nyeste sandwich af surdejsbrød velkommen. Frisksmurt i butikken, og grillet præcis nok til, at brødet er sprødt og fyldet er friskt. Vælg mellem: spicy tun/avocado eller kylling/avocado – begge med solmodne tomater og basilikumpesto.

Image
mørk grillet sandwich

Mørk grillet

Sandwich til dig, der foretrækker en mørk krumme, hvor du kan nyde en af vores to nye, mørke og grillet panini-varianter med enten kylling/BBQ og friske tomater eller mozzarella med friske tomater og pesto. Og selvfølgelig sprød og knasende.

Image
grillet panini

Grillet panini

Mmmh, en sprød, grillet panini. Af stenovnsbagt, italiensk brød, der knaser på den helt rigtige måde – der er en grund til, at vi har beholdt denne favorit på menuen. Er du mest til lyst brød, så vælg mellem kylling/pesto, skinke/ost eller oksekebab

Image
chili cheese bagel

Chili Cheese Bagel

En bagel med jalapenos og smeltet Gouda på toppen. Rigeligt med smag, rigeligt med fyld og rigeligt med brød. Hva' med en breakfast bagel med cream cheese, spejlæg og cheddar? Eller en kombination af urte-cream cheese, friske tomater og rødløg.