Image
Hero_sandwich
Image
Hero-sandwich-mobil
Frisksmurte sandwich

Frisksmurte sandwich

Vi er ret vilde med vores frisksmurte sandwich og at dømme efter, hvor mange vi hver dag langer over disken, så er vores kunder det også.

Brødet er håndæltet, stenovnsbagt og lavet på surdej. Det er sådan, vi opnår den sprøde skorpe og den saftige krumme i vores sandwich. Du kan vælge mellem mørkt og lyst brød eller rugbrød - og er du mere til en grillet sandwich, så har vi også det.

Få gode tilbud på mad hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. burger, morgenbrød, kaffe, smoothies eller andet. Få tilbudene med et Circle K Benzinkort.
Image
Frisklavet-sandwich

Frisksmurte sandwich

Forkæl dine smagsløg med en sandwich i enten lyst eller mørkt brød. Vi har bl.a. en med frikadeller og rødkålsrelish, en med grillet kyllingefilet og sprød bacon eller en vegetarisk hummus-sandwich med friske agurker og soltørrede tomater.

Image
rugbrødssandwich

Rugbrødssandwich

Vores rugbrødssandwich er lavet af lækkert rugbrød med store, bløde kerner. Du kan få den i to varianter - enten med grillet kyllingefilet, sprød bacon og ingefær-relish eller med fransk landskinke, ost og Dijon-sennep.

Image
Frisksmurt sandwich

Frisksmurte grillede sandwich

Vores grillede sandwich er lavet af det lækreste brød fra Il Fornaio og bliver grillet, mens du venter. Vælg mellem fransk landskinke eller grillet kyllingefilet med soltørrede tomater og en spicy mayo.

Se, hvor du kan få en frisksmurt sandwich