Image
madstaiton
Image
madstation
Frisksmurte sandwich

Frisksmurte sandwich

Vi er ret vilde med vores frisksmurte sandwich og at dømme efter, hvor mange vi hver dag langer over disken, så er vores kunder det også.

Brødet er håndæltet, stenovnsbagt og lavet på surdej. Det er sådan, vi opnår den sprøde skorpe og den saftige krumme i vores sandwich. Du kan vælge mellem mørkt og lyst brød eller rugbrød - og er du mere til en grillet sandwich, så har vi også det.

Få gode tilbud på mad hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. burger, morgenbrød, kaffe, smoothies eller andet. Få tilbudene med et Circle K Benzinkort.
Image
sandwich

Frisksmurte sandwich

Forkæl dine smagsløg med en sandwich i enten lyst eller mørkt brød. Vi har bl.a. en med frikadeller og rødkålsrelish, en med grillet kyllingefilet og sprød bacon eller en vegetarisk hummus-sandwich med friske agurker og soltørrede tomater.

Image
rugbrød

Rugbrødssandwich

Vores rugbrødssandwich er lavet af lækkert rugbrød med store, bløde kerner. Du kan få den i to varianter - enten med grillet kyllingefilet, sprød bacon og ingefær-relish eller med fransk landskinke, ost og Dijon-sennep.

Image
panini

Grillede panini

Vores grillede panini er lavet af det lækreste brød - bagt efter italiensk opskrift i Italien. Der er en saftig krumme, bagt med olivenolie og stenovnsbagt. Paninien bliver grillet, mens du venter. Vælg mellem skinke/ost og kylling/pesto.

Se, hvor du kan få en frisksmurt sandwich