Image
madstaiton
Image
madstation
Frisksmurte sandwich

Frisksmurte sandwich

Vi er ret vilde med vores frisksmurte sandwich med italiensk stenovnsbagt brød og at dømme efter, hvor mange vi hver dag langer over disken, så er vores kunder det også.

Vores nye sandwiches er lavet af italiensk stenovnsbagt brød med høj vandbinding, som giver dem en saftig krumme og smagfuld skorpe. Du kan vælge mellem mørkt og lyst brød eller rugbrød - og er du mere til en grillet sandwich, så har vi også det.

Image
Sandwiches

Få gode tilbud på mad hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. burger, morgenbrød, kaffe, smoothies eller andet. Få tilbudene med et Circle K Benzinkort.
Image
Sandwich

Frisksmurte sandwich

Forkæl dine smagsløg med en af vores nye italienske kolde sandwiches i enten lyst eller mørkt brød. Vi har bl.a. en med skinke og ost, og en med grillet kyllingefilet og sprød bacon.

Image
Rugbrødssandwich

Rugbrødssandwich

Vores rugbrødssandwich er lavet af lækkert rugbrød med store, bløde kerner. Du kan få den i to varianter - enten med grillet kyllingefilet, sprød bacon og ingefær-relish eller med fransk landskinke, ost og Dijon-sennep.

Image
Panini

Grillede panini

Vores grillede panini er lavet af det lækreste brød - bagt efter italiensk opskrift i Italien. Der er en saftig krumme, bagt med olivenolie og stenovnsbagt. Paninien bliver grillet, mens du venter. Vælg mellem kebab, kylling/pesto og skinke/ost.

Se, hvor du kan få en frisksmurt sandwich