Image
Produktoversigt
Image
Produktoversigt

Automatisk levering af fyringsolie

Ville det ikke være rart, at slippe for selv at skulle holde øje med oliebeholdningen? Vi gør det gerne for dig – ganske gratis! Når tanken er ved at være tom, kommer vi ud og fylder den op. Helt enkelt.

Hvordan fungerer automatisk levering af fyringsolie?


Det er helt simpelt. Når du kvit og frit tilmelder dig Circle K automatisk olielevering, skal du oplyse dit årlige olieforbrug eller antal opvarmede m2, tankstørrelse osv. Disse oplysninger bruger vi sammen med en vejrstatistik til at beregne, hvornår du skal have leveret olie. Hvis dit forbrug ændrer sig markant, er det vigtigt, at du giver os besked, så vi kan korrigere vores beregning.

Vær opmærksom på, at har du andre varmekilder end olie, så kan det være vanskeligt at beregne det aktuelle olieforbrug, da dette kan svinge ift., hvor meget du anvender din anden varmekilde.

Image
circle k skov

Bestil fyringsolie

Bestil fyringsolie fra Circle K her og spar op til 1.100 kr.

Hvornår kommer I og fylder min tank op?


Det gør vi, når din tank når reserverne. Vores system beregner dit forbrug og fortæller os helt automatisk, når du har brug for fyringsolie.

Hvilken pris får jeg fyringsolien til?


Med automatisk olielevering får du altid din fyringsolie til den billigste pris fra de seneste syv dage før den aktuelle leveringsdag.

Får jeg rabat?


Ja, med automatisk olielevering, får du altid en rabat på minimum 600 kr. pr. 1.000 liter. En god pris på fyringsolie. 

Er der tørløbsservice?


I perioden fra 1. oktober til 30. april tilbyder vi tørløbsservice, hvis du er tilmeldt automatisk olielevering, og din tank løber tør. Vi bestræber os altid på at fylde olie på din tank samme dag, hvis uheldet sker mellem kl. 8.00 - 20.00 på hverdage og mellem kl. 8.00 - 17.00 i weekender og helligdage. Kontakt straks vores kundeservice på 70 101 101, hvis din tank løber tør. 

Forudsætninger for at tørløbsservice gælder:
 

  • Gælder kun privatkunder.
  • Husstanden har ikke anden supplerende varmekilde.
  • Tanken bliver fyldt op ved alle leveringer.
  • Husstanden er beliggende på brofaste øer.
  • Forbrug er mere end 1.500 liter om året.
  • Væsentlige ændringer i forbrug indberettes til Circle K kundeservice.
  • Montørbesøg som ikke er bestilt gennem Circle Ks kundeservice er for egen regning. Leverer Circle K nødolie som en del af tørløbservice, og der ikke er tale om tørløb, bliver du faktureret for det.
  • Vi skal have leveret min. 2-3 leverancer ved opstart af ny automatisk olieleveringsadresse.

Kontakt vores kundeservice hvis du har spørgsmål på +45 70 101 101