Image
medarbejdere
Image
medarbejdere

Medarbejdere er vores vigtigste ressource

Vores butikker og organisation ville ikke være noget uden vores medarbejdere. De gør en kæmpe forskel hver eneste dag, og det er en stor prioritet for os fortsat at skabe et sjovt, sikkert og inkluderende arbejdsmiljø.

Vores medarbejdere er drivkraften, der får hjulene til at køre rundt i vores butikker, og de agerer hver dag som ”One Team”. Hos Circle K er vi sammen om glade kunder – og sammen om at skabe en god hverdag med masser af muligheder. Vi ønsker at være en af de mest foretrukne arbejdspladser i retail, og det er en høj prioritet fortsat at skabe et sikkert og inkluderende arbejdsmiljø. Vi ønsker, at alle vores 2.950 medarbejdere føler sig trygge og kan være den, de er, når de er på arbejde hos os.

Vores værdier

Vores værdier definerer, hvem vi er som virksomhed, former vores kultur og gør Circle K til et godt sted at arbejde. De beskriver, hvordan vi omgås, sætter forventninger til hinanden, arbejder sammen og træffer beslutninger. Vores medarbejdere er ambassadører for værdierne og er med til at skabe den værdi for kunderne, som får dem til at vælge Circle K.

Image
smilende medarbejderw

One Team

Hos Circle K har vi et fælles værdigrundlag, der er vigtigt for vores kultur og den måde, vi arbejder på. Det gør os unikke og beskriver det, vi tror på. Dem kan du læse mere om her.

Medarbejdertrivsel

Trivsel er alfa og omega for at skabe et godt arbejdsmiljø og sikre glade medarbejdere.

For at følge trivslen i vores teams anvender vi Gallups myVoice medarbejdersurvey, som sammenholdes med resultater af tiltag til at øge engagementet i vores teams. Vi er glade og stolte over, at vores medarbejdere flere år i træk har valgt at give os en høj score. Deres feedback og konstruktive kritik værdsættes højt, og hjælper os med at identificere områder,

Image
smilende medarbejder

Karriereudvikling

Vi har fokus på karrierefremmende initiativer hos Circle K, så vores medarbejdere kan vokse og udvikle sig, hvis og når de er klar til det.

Image
medarbejdere

Vil du være en del af holdet?

Vi har mange forskellige stillinger i vores butikker over hele landet og på vores servicekontor. Tag et kig på vores karriere-site, hvis du vil være en del af Circle K.