Image
solnedgang
Image
solnedgang

Mere miljøvenlig bilvask

Vidste du, at det faktisk er bedre for miljøet at vaske din bil i Circle K's vaskehaller end derhjemme? Hos os bruger en bilvask op til 60% mindre vand, spildevandet renses, og vi anvender Svanemærkede vaskemidler, der er biologisk nedbrydelige.
Image
vand og hænder

Mindre vandforbrug

Vores vaskehaller bruger ferskvand – en ressource, vi skal passe godt på både nu og i fremtiden. Vores mest travle stationer er udstyret med et renseanlæg, der reducerer vandforbruget med ca 60% i forhold til en manuel vask hjemme.
 

Image
vand

Renere spildevand

Spildevandet løber gennem et sandfang samt en olieudskiller eller biologisk renseanlæg, hvorefter det det udledes til det kommunale renseanlæg. Ved en manuel bilvask hjemme løber spildevandet direkte ned i jorden eller kloakken.
 

Image
bilvask

Svanemærkede vaskemidler

Vores effektive, men skånsomme, vaskemidler er alle Svanemærkede og biologisk nedbrydelige. Der anvendes ikke mere end højest nødvendigt, men nok til, at bilen fremstår skinnende ren.
 

Circle K's vaskehaller er et mere miljøvenligt valg

Mindre vandforbrug

Vaskehallerne på vores mest travle stationer er udstyret med et særligt effektivt renseanlæg, der reducerer vandforbruget med ca. 60% – så der kun bruges mellem 25-30 liter vand pr. bilvask fremfor de 100 liter, man kan bruge ved en manuel vask hjemme. Det er en forskel, der er til at mærke. 

Renere spildevand

Det spildevand, der så uundgåeligt vil være, løber gennem et sandfang samt en olieudskiller eller et biologisk renseanlæg. Her opfanges snavs fra bilen, inden det overskydende vand udledes til det kommunale renseanlæg. Vasker du bilen hjemme, forsvinder det snavsede spildevand direkte ned i jorden eller ud i kloakken og ender dermed i miljøet (kilde: DrivkraftDanmark)

Svanemærkede vaskemidler

I vaskehallen bliver vaskemidlet desuden doseret korrekt, så der ikke anvendes mere end der er brug for. Dog stadig nok til, at din bil fremstår skinnende ren ved endt vask. Desuden er vores effektive – men skånsomme – vaskemidler Svanemærkede og dermed biologisk nedbrydelige. 

Image
bilvask circle k

Vores fire vaske

Læs mere om Circle K's fire vaske – lige fra budget til deluxe. De er tilpasset årstiden og er lige til at gå til.

Image
bilvask hjemme

Det er spild at vaske bilen hjemme

Når du vasker bilen hjemme i indkørslen, bruger du op til 100 liter frisk drikkevand. Det er spild af rent vand, som desuden bliver blandet sammen med bilshampoo samt tungmetaller og olie fra bilen, og flyder direkte ned i kloakken og grundvandet.