Image
Mobilskrab
Image
mobilskrab
Mobilskrab

Circle K Mobilskrab

Mobilskrab er nu slut for denne gang. 

Vi sparker sommeren igang med sommerskrab

Circle K mobilskrab eller sommerskrab, som vi kalder det her om sommeren. Vi har som altid disket op med over 4.000 præmier hver dag. Skynd dig at være med – vi synes nemlig, du fortjener noget lækkert efter et lang kedeligt forår.Hovedpræmien er et gavekort på 20.000 til miles benzin. 

Udover sommerskrab, så har vi også to forskellige bonusspil. Her spiller du mest for hyggens skyld. De point du optjener, ryger i den samlede pulje og bliver omdannet til lodder i konkurrencen om hovedpræmien. Jo flere point du har jo større sandsynlighed for at vinde. 

Som noget nyt kan du være så heldig at vinde nogle super eksklusive Coca-Cola præmier, hvis du spiller med om lørdagen. Her kan vinde Coca-Cola cykler, Coca-Cola fodboldmål og fodbold, Coca-Cola liggestol og Kindle E-Book reader. 

Hvis du spiller hver dag, får du også nogle små ekstra præmier - det kan være point eller ekstra skrab. Jo flere dage i træk, du spiller jo større præmie. Springer du en dag over, så starter optællingen forfra. Vi nulstiller dog altid efter dag 6. 

Vær opmærksom på, at du nu skal være over 15 år for at kunne deltage. 

Spil med her

Særligt for EXTRA-kunder

Er du er EXTRA-kunde får du hele to skrab hver dag. Så er du ikke med i EXTRA, så læs mere om EXTRA og tilmeld dig her - bemærk, at der i visse tilfælde kan gå et par dage før, du får dit EXTRA skrab.